arkadaşlar çok büyük bir hata yaptım sanırım ben =((
cumartesi transferim olmustu, bugun 4. günü yani aynı apartmanda oturduğum arkadaşım kahvaltıya çağırdı ben de gittim nede olsa oturacagım hep diye, kapı çalınca ben kapıyı açtım başka bir arkadaş ayakkabısını çıkarana kadar 6 aylık oğlunu (8 kg ) kucağıma verdi ben cok dikkatli aldım, kimse bilmiyor benim tedavi gördüğümü birden bahane bulamadım inanın sonra hep oturdum arkama yastıkla, aslında bir ağırlık zorlama da hissetmedim ama çooooook pişman oldum bile. inşallah bir sorun olmaz=((
bende bu ay dondurulmuşlarla tedaviye başladım 16snda transferim olacak. inşallah embriyolarım çözüldüğünde sağlam kalır. ve bu sefer olur
cumartesi transferim olmustu, bugun 4. günü yani aynı apartmanda oturduğum arkadaşım kahvaltıya çağırdı ben de gittim nede olsa oturacagım hep diye, kapı çalınca ben kapıyı açtım başka bir arkadaş ayakkabısını çıkarana kadar 6 aylık oğlunu (8 kg ) kucağıma verdi ben cok dikkatli aldım, kimse bilmiyor benim tedavi gördüğümü birden bahane bulamadım inanın sonra hep oturdum arkama yastıkla, aslında bir ağırlık zorlama da hissetmedim ama çooooook pişman oldum bile. inşallah bir sorun olmaz=((
arkadaslar cevaplar ıcın cok tesekkurler biraz stress oldum ağladım eşim felan geldi eve, ya her seye moralim bozuluyor zaten=((haftaya salıdan okadar korkuyorum ki hayırlısı. hani bazıları diyor ya melegım benımle felan transferden sonra ben hiç diyemedim, insallah içime doğduğu için değildir benim kuruntumdur...boll bol dua ediyorum ama inanın beklemek en zoru diğer asamalarda gidiyoruz geliyoruz uğrasıyoruz vesveseye vakit kalmıyor. ama bu asamada kafada hep bir ya olmadıysa sorusu. sabır allahım...
bu arada elime verdiği için yavas aldım 5 6 adım atıp oturdum o bişey değilde sonra eve gelip ağlama krizim kötüydü ama iyi oldu arada bir ağlayıp stressi boşaltıyorum napalım=)
bugün test günümdü ve sonuç hüsran la bitti napıcam ben şimdi.....
bugün test günümdü ve sonuç hüsran la bitti napıcam ben şimdi.....
pervn ben de bunu cok merak ediyorum ne zaman adet oluruz eğer tutmazsa, çünkü ben test yapmaktan ölesiye korkuyorum elimde olsa hiçç test yapmam, ya regliyi beklerim ya doğumu=))
canim benim, Allah yardimcin olsun... Rabbim sabrini verir, zor olur mutlaka atlatman ama gececek hepsi ve sen sabirli ve inancli oldugun sürece elbet birgün melegini alacaksin kucagina..bugün test günümdü ve sonuç hüsran la bitti napıcam ben şimdi.....
pervn ben de bunu cok merak ediyorum ne zaman adet oluruz eğer tutmazsa, çünkü ben test yapmaktan ölesiye korkuyorum elimde olsa hiçç test yapmam, ya regliyi beklerim ya doğumu=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?