Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

ooiii.. kiyamam sana yaa.. olsun arkadasim Allah görüyor yukarda, sen iyilik olsun diye yapmissin, elbet Rabbim yardim eder sana, icini ferah tut... bundan sonra dikkatli olmaya calis en azindan..

panikleyip kendini strese sokma arkadasım.dınlen ve rahat ol... Mutlu haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla...

allahin izniyle bu adetimde basliyoruz tedaviye tahminim 8 nisanda adetim basliycak 8 nisanda evlilik yil donumumuz:) doktorum bu sefer 5 aydir denenen ve genelde iyi sonuclanan bir yontem deniycekmis bakalim hayirlisi.rabbim isteyen herkeze versin insallah.

arkadaslar cevaplar ıcın cok tesekkurler biraz stress oldum ağladım eşim felan geldi eve, ya her seye moralim bozuluyor zaten=((haftaya salıdan okadar korkuyorum ki hayırlısı. hani bazıları diyor ya melegım benımle felan transferden sonra ben hiç diyemedim, insallah içime doğduğu için değildir benim kuruntumdur...boll bol dua ediyorum ama inanın beklemek en zoru diğer asamalarda gidiyoruz geliyoruz uğrasıyoruz vesveseye vakit kalmıyor. ama bu asamada kafada hep bir ya olmadıysa sorusu. sabır allahım...

bu arada elime verdiği için yavas aldım 5 6 adım atıp oturdum o bişey değilde sonra eve gelip ağlama krizim kötüydü ama iyi oldu arada bir ağlayıp stressi boşaltıyorum napalım=)

İsallah bisey olmaz cnm kalbini ferah tut. Uzme kendini

allah nasip etmişşe hiç bişey olmaz canım ben 3 buçuk ay hiç bir iş yapmadm ama allah nasip etmeynce olmuyooooooooooooor takma kafana bizde bir gün güleceyz inşaallh

merhaba arkadaşlar bende üşüncü denememe başlicam ama önce laparaskopi olmam lazımmış amaliyattan nekadar sonra tüp denemesine başlanıyor bilgisi olan var mı

bugün test günümdü ve sonuç hüsran la bitti napıcam ben şimdi.....

canım ya allah yardımcın olsun inşallah, inşallah tez zamanda üzüntüleri atlatırsın ve yine önüne umutla bakabilirsin. biliyorsun bu tedavide en büyük yardımcımız sabır ve dua. inşallah diğer tedavinlerinde allah yüzüne güler ve hayırlı bir evlat sahibi olursun. ne yapacağım demişssin ya sanırım en önemlisi bu günleri tez bir sekilde en az yarayla atlatıp tekrar tekrar umutla tedavine başlamak.

bayanlar ben birşey sorucam kafama takıldı ben ilk tüp bebek yaptırdığımda transferden bir hafta sonra renglim başladı o zamanın bilinçsizliği doktorada sormadım hep bir soru işareti kaldı....sizce normalmi bu durum??

Son düzenleme:
pervn ben de bunu cok merak ediyorum ne zaman adet oluruz eğer tutmazsa, çünkü ben test yapmaktan ölesiye korkuyorum elimde olsa hiçç test yapmam, ya regliyi beklerim ya doğumu=))

pervn ben de bunu cok merak ediyorum ne zaman adet oluruz eğer tutmazsa, çünkü ben test yapmaktan ölesiye korkuyorum elimde olsa hiçç test yapmam, ya regliyi beklerim ya doğumu=))

:)) güldürdün beni canım biraz rahat ol diyorum ama eminimki benimde senden bir farkım olmaz...

bugün test günümdü ve sonuç hüsran la bitti napıcam ben şimdi.....
canim benim, Allah yardimcin olsun... Rabbim sabrini verir, zor olur mutlaka atlatman ama gececek hepsi ve sen sabirli ve inancli oldugun sürece elbet birgün melegini alacaksin kucagina..

En gec regl gununden bi iki gun sonra olursun. Ya benimde kafam katisik normalde transferden 10 gun sonra idrarda cikiyomus dayanamam yaparim kesinde onada aldatici cikmayabilir tutsada diyolar eger tutmus olurda idrar tahlilinde cikmazsa ben uzuntuden o bebegi dusururum ay ne stresli bi asamaymis igneleri vurulurken hic bu kadar streslenmemistim ben ya....:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…