allahin izniyle bu adetimde basliyoruz tedaviye tahminim 8 nisanda adetim basliycak 8 nisanda evlilik yil donumumuz:) doktorum bu sefer 5 aydir denenen ve genelde iyi sonuclanan bir yontem deniycekmis bakalim hayirlisi.rabbim isteyen herkeze versin insallah.
En gec regl gununden bi iki gun sonra olursun. Ya benimde kafam katisik normalde transferden 10 gun sonra idrarda cikiyomus dayanamam yaparim kesinde onada aldatici cikmayabilir tutsada diyolar eger tutmus olurda idrar tahlilinde cikmazsa ben uzuntuden o bebegi dusururum ay ne stresli bi asamaymis igneleri vurulurken hic bu kadar streslenmemistim ben ya....:26:
İsallah sabrederimsakın deneme benim ilk tedavimde 38 çıkmıştı deyerm ama doktor 2 gün sonra deyerin düşede bilir dedi ve evde 15. gün test yaptm 2 çizgi çıktı ama birisi yok denecek kadar belirtisizdi kan verdiymde yükselmişti düşün 15.gün çıkan sonuç
merhaba arkadaşlar bende dün sonuçu öğrendim 151 çıktı hamileyim. Ama dün geceden beri lekelenme oluyor. Doktoru aradım birşey yok korkma dedi sizde öle oldumu?
En gec regl gununden bi iki gun sonra olursun. Ya benimde kafam katisik normalde transferden 10 gun sonra idrarda cikiyomus dayanamam yaparim kesinde onada aldatici cikmayabilir tutsada diyolar eger tutmus olurda idrar tahlilinde cikmazsa ben uzuntuden o bebegi dusururum ay ne stresli bi asamaymis igneleri vurulurken hic bu kadar streslenmemistim ben ya....:26:
merhaba arkadaşlar bende dün sonuçu öğrendim 151 çıktı hamileyim. Ama dün geceden beri lekelenme oluyor. Doktoru aradım birşey yok korkma dedi sizde öle oldumu?
tebrikleerrrmerhaba arkadaşlar bende dün sonuçu öğrendim 151 çıktı hamileyim. Ama dün geceden beri lekelenme oluyor. Doktoru aradım birşey yok korkma dedi sizde öle oldumu?
bende bugün öğrendim.150 değerim.2 c. deneme 1 embriyo
canım ben soyle yapıcam insallah benm test günüm salı günü salı sabah evde bir adet predictor var onunla yapacağım çıkarsa ne mutlu eğer çıkmazsa en azından hazırlıklı olacağım. bu benim planım=)
nasılsın ağrın sızın var mı benim alt karnım çok şiş ohss olma riskim vardı ama sadece o belirti var o yüzden pek takmıyorum. birde sol yumurtalığım aşırı ağrıyor hatta bacağıma vuruyor ağrısı. daha önce bir yumurta takibindede olmustu ben kist zannetmiştim bir şey çıkmamıştı inşallah kötü bir şey değildir.
ben yavas yavas hareket ediyorum rahime kan gitmesi için birazcık da hareketli olmak gerekirmiş, sen de kendini yormadan hareket et istersen. bir de ananas yiyorum onuda burda okumustum, sen yiyor musun
arkadaslar bu arada ben bagirsaklarimin calismasi icin konfleks yedim ise yaradi . bu arada ilk uc ay olusumundan itabaren folik asit onemli biliyosunuz degilmi . trasfer sonrasi ben iciyorum. sizlerde iciyomusunuz?
slm kizlar
araniza yeni katildim ama sizlerin yazilarini okudum heycaninizi yuregimde hissettim.
benim 2.5 yasinda bir kizim var ilk denememde tuttu . sonrasinda iki dusuk yaptim anladikki normal olmuyor bizimkisi . ikinci kez denemeye kizimiza kardes yapmaya karar verdik .12 martta donmus kardesleri kullandik .2 tanesini transfer ettiler .martin 26 sinda 1400 martin 28 indede 2500 cikti degerlerim. bulantim yok digerlerindede olmamisti bilmesem kendimden suphelenmem.bildigim bir sey var sakin kendinize isgence etmeyin yatmakla gunleri saymakla.aslinda belkide tutunmalarini asiri stresten biz itiyoruz onlari .hastanede 20 dk yattim ve ayagi kalktim esimle beraber baska bir hastahaneye gittik ayakta kaldim butun gun hatta bugune kadar :)) yorgunluktan oluyodum ama yinede yatip dusunmemeye calistim.dedim ya kizim var diye kolaymi yatmak 15 kg kucaga almadan olurmu ? hatta bahcemde kucuk minicik yer ayarladim domates ekmek icin onu bile belledim yerini hazirladim sonuc mu suan bilmiyorum ben bunlari yaparken degerim hep cikti . cuma gunu kesemi gormeye gidicem. suan 6+1 im .
bursada yasayan varsa elimde gonal f 450 var .cumaya kadar bana heber verin mutlaka .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?