Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

merhaba,

tedaviye nerede başlıyorsun canım. Bende bu ay sonu 26 sı gibi adetimde başlayacağım da.

sakın deneme benim ilk tedavimde 38 çıkmıştı deyerm ama doktor 2 gün sonra deyerin düşede bilir dedi ve evde 15. gün test yaptm 2 çizgi çıktı ama birisi yok denecek kadar belirtisizdi kan verdiymde yükselmişti düşün 15.gün çıkan sonuç

merhaba arkadaşlar bende dün sonuçu öğrendim 151 çıktı hamileyim. Ama dün geceden beri lekelenme oluyor. Doktoru aradım birşey yok korkma dedi sizde öle oldumu?

merhaba arkadaşlar bende dün sonuçu öğrendim 151 çıktı hamileyim. Ama dün geceden beri lekelenme oluyor. Doktoru aradım birşey yok korkma dedi sizde öle oldumu?

tebrikler canım rabbim kucağına alamayıda nasip eder inş.darısı bekleyenlerin başına...

canım ben soyle yapıcam insallah benm test günüm salı günü salı sabah evde bir adet predictor var onunla yapacağım çıkarsa ne mutlu eğer çıkmazsa en azından hazırlıklı olacağım. bu benim planım=)

nasılsın ağrın sızın var mı benim alt karnım çok şiş ohss olma riskim vardı ama sadece o belirti var o yüzden pek takmıyorum. birde sol yumurtalığım aşırı ağrıyor hatta bacağıma vuruyor ağrısı. daha önce bir yumurta takibindede olmustu ben kist zannetmiştim bir şey çıkmamıştı inşallah kötü bir şey değildir.

ben yavas yavas hareket ediyorum rahime kan gitmesi için birazcık da hareketli olmak gerekirmiş, sen de kendini yormadan hareket et istersen. bir de ananas yiyorum onuda burda okumustum, sen yiyor musun

maşallah canım allah kucağına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin. biraz bilgi verir misin? kaçıncı gün embriyosuydu belirtilerin nelerdi? ben de transferin 4. günündeyim neler önerirsin hep yattın mı mesela?

10.günden beri idrar testi yapıyorum.hep pozitif çıktı. ama ilaçlardandır deyip ümitlenmek istemedim.ve ilk denememde hiç belirti hissetmedim ve negatifti.ama bu sefer çok belirtim oldu.
'kürlerle hamile kalanlar neyi nasıl yaptınız ' diye bir topiğim var. merak edenler.hangi kürleri uygulayıp.transdan sonrada neler yaptığımı ordan öğrenebilir

tebrikleerrr:)))) Rabbimm kucagina almayida nasip etsin insallah... darisi basimiza insallahhh:)))))))))))))))

slm kizlar
araniza yeni katildim ama sizlerin yazilarini okudum heycaninizi yuregimde hissettim.
benim 2.5 yasinda bir kizim var ilk denememde tuttu . sonrasinda iki dusuk yaptim anladikki normal olmuyor bizimkisi . ikinci kez denemeye kizimiza kardes yapmaya karar verdik .12 martta donmus kardesleri kullandik .2 tanesini transfer ettiler .martin 26 sinda 1400 martin 28 indede 2500 cikti degerlerim. bulantim yok digerlerindede olmamisti bilmesem kendimden suphelenmem.bildigim bir sey var sakin kendinize isgence etmeyin yatmakla gunleri saymakla.aslinda belkide tutunmalarini asiri stresten biz itiyoruz onlari .hastanede 20 dk yattim ve ayagi kalktim esimle beraber baska bir hastahaneye gittik ayakta kaldim butun gun hatta bugune kadar :)) yorgunluktan oluyodum ama yinede yatip dusunmemeye calistim.dedim ya kizim var diye kolaymi yatmak 15 kg kucaga almadan olurmu ? hatta bahcemde kucuk minicik yer ayarladim domates ekmek icin onu bile belledim yerini hazirladim sonuc mu suan bilmiyorum ben bunlari yaparken degerim hep cikti . cuma gunu kesemi gormeye gidicem. suan 6+1 im .
bursada yasayan varsa elimde gonal f 450 var .cumaya kadar bana heber verin mutlaka .

arkadaslar bu arada ben bagirsaklarimin calismasi icin konfleks yedim ise yaradi . bu arada ilk uc ay olusumundan itabaren folik asit onemli biliyosunuz degilmi . trasfer sonrasi ben iciyorum. sizlerde iciyomusunuz?

Ben hala napcami bilmorum 10. Gun test yaparmiyim yapmazmiyimx
İlk uc gun regl agrisi ve mide bulantisi vardi bgun cok az agrim var. Beni evden cikarmiyolar ama evde biraz dolaniyorum o kadar
Asil romatizma agrilarim basladi kortizonu kesince agrim basladi ama dayanicam baska carem yok..
Ananasi burda okudumda genelde portakal yiyorum bide sabahlari az pekmez yiyorum kansizlikdan cocuk tutmazmis bende troid var kansizlik yapabiliyo onun icinpekmez yiyorum 1tatli kasigi.. Acaba ananasi neden ye diyolarki?

arkadaslar bu arada ben bagirsaklarimin calismasi icin konfleks yedim ise yaradi . bu arada ilk uc ay olusumundan itabaren folik asit onemli biliyosunuz degilmi . trasfer sonrasi ben iciyorum. sizlerde iciyomusunuz?

Normal hamilelik dusunenler bile 3 ay oncesinde icmesi gerkiyormus folik asiti.
Bende elevit diye bir vitamin iciyorum onda folik asit var diye ayrica icme gerek yok dediler.

ayyy canım ne güzel inşallah bizim de tutar geçen arkadaşımın oğlunu 1 dk kucağıma aldım diye yarım gün depresyona girdim keşke daha önce yazsaydın=))) ben de ilk 3 gün çok rahattım ama sonra memeleketime dönünce biraz depresyon oldum, eşimin isteğiyle de normalleşmeye karar verdim hatta bugun yemege bile çıktık. benim de 4 dondurulmusum var inşallah kardeş olurlar karnımda ki bebeğime. amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…