merhaba arkadaşlar bende dün sonuçu öğrendim 151 çıktı hamileyim. Ama dün geceden beri lekelenme oluyor. Doktoru aradım birşey yok korkma dedi sizde öle oldumu?
merhaba arkadaşlar bende dün sonuçu öğrendim 151 çıktı hamileyim. Ama dün geceden beri lekelenme oluyor. Doktoru aradım birşey yok korkma dedi sizde öle oldumu?
bende bugün öğrendim.150 değerim.2 c. deneme 1 embriyo
tebrikler canım rabbim kucağına alamayıda nasip eder inş.darısı bekleyenlerin başına...
maşallah canım allah kucağına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin. biraz bilgi verir misin? kaçıncı gün embriyosuydu belirtilerin nelerdi? ben de transferin 4. günündeyim neler önerirsin hep yattın mı mesela?
Amin Amin Aminarkadaşım hayırlı olsun inşallah devamı gelir.sağlıcakla kucağına alırsın darısı bizlerin başına tüm isteyenlerin.
Amin Amin Amingözünaydın canım darısı başımıza...
arkadaşlar merhaba.. benim transferimin 1. günu ve 4. denemem..34 yaşındayım. daha onçe 1 kere 3. gün transferi, 1 kere dondurulmuş embriyo ve 1 kerede embriyo döllenemedi bile transfer yapamadık. bu tedavide 5. gün embriyo transferi yapıldı . evde dinleniyorum ama herzamanki gibi kk takibindeyim:))9
bende seninle aynı başlayacam galiba aynı zamanda hayırlı olur inşaallah
Amin.. Amin... Amin...slm arkadaşlar hamişler nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl??:)) ne güzel bir duygu Allahım inş. hepimizin yüzünü güldürür meleklerimizi bize kavuşturur inş. gözyaşlarımız mutluluk gözyaşı olur hakkımızda hayırlı olanı ver yarabbim....
herkese günaydın arkadaslar keyifler nasıl
gokyuzu hayırlı olsun tedavin rabbim tamamı erdirsin inan onlar cok kolay asamaları.
ben cok yatmıyorum oturuyorum evi hafif hafif toparlıyorum çay felan demledim ama genelde istirahat tabii. sadece transferde dahil 3 gün yattım yada uzandım. en kötüsü hiçç ama hiç belirti yok rabbim hayırlısını versin insallah.
kızlar size güzel haberi veremedim 12. gün kan değerim 175 di 14. gün bugün yani 400 küsür dedi doktor sizce normalmi.hamile arkadaşlar bu değerler iyimi?.kızlar bugun 14. günüm ve dr. 15 gün sonrasına ultrason randevusu verdi çok geç değilmi o zamana kadar bakılması gerekmiyomu kan değerine.sizin nasıl oldu.dış gebelik gebelik geçiren biri olarak korkuyorum .kızlar bilginiz varsa lütfen yazın
ikimiz içinde hayırlı ve olumlu olur inşallah canım.. sen nerede başlayacaksın. ben son anda değişiklik olmazsa medicine asya da başlayacağım.
kızlar size güzel haberi veremedim 12. gün kan değerim 175 di 14. gün bugün yani 400 küsür dedi doktor sizce normalmi.hamile arkadaşlar bu değerler iyimi?.kızlar bugun 14. günüm ve dr. 15 gün sonrasına ultrason randevusu verdi çok geç değilmi o zamana kadar bakılması gerekmiyomu kan değerine.sizin nasıl oldu.dış gebelik gebelik geçiren biri olarak korkuyorum .kızlar bilginiz varsa lütfen yazın
zehroosss gözünaydın canım çoook sevindim ben bugüzel haberleri duyunca gözyaşlarımı tutamıyrum sevinçten korkma canım bence hiçbir sıkıntı yoktur herşey normaldir hamişsin süper ya:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?