Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

merhaba arkadaslar,
bugun ilk iğnemi oldum. cok heycanlıyımmmm.. hepimiz buyuk umutlarla baslıyoruz RABBİM emeklerimizi boşa çıkarmasın.. Buarada transferi olan arkadaslar sizin durumlarınız nasıl, zamanı nasıl gecırıyorsunuz..en zor olan kısımda bu sanırım

merhaba arkadaşlar bende dün sonuçu öğrendim 151 çıktı hamileyim. Ama dün geceden beri lekelenme oluyor. Doktoru aradım birşey yok korkma dedi sizde öle oldumu?

arkadaşım hayırlı olsun inşallah devamı gelir.sağlıcakla kucağına alırsın darısı bizlerin başına tüm isteyenlerin.

tebrikler canım rabbim kucağına alamayıda nasip eder inş.darısı bekleyenlerin başına...

Amin canım inşallah

İlk denemem olacak Toplamadan sonra 4 gün transfer yapıldı...Sürekli yatmadım zaten doktor sürekli yatmana gerek yok dedi ilk gün biraz dinlendim sonra normal şekilde devam ettim tabi dikkat ederek...

merhaba arkadaşlar bende dün sonuçu öğrendim 151 çıktı hamileyim. Ama dün geceden beri lekelenme oluyor. Doktoru aradım birşey yok korkma dedi sizde öle oldumu?

Hayırlı olsun canım, umarım bizde o güzel haberi alırız en kısa zamanda hayırlısıyla. eee neler yaptın transferden sonra beslenmene dikkat ettin mi özel yaptığın şeyler varsa paylaşabilirmisin canım. Benimde bu ay transferim olacak nasipse, yumurtalarım 28 martta toplanmıştı, dondurulmuş transferi olacak

arkadaşlar merhaba.. benim transferimin 1. günu ve 4. denemem..34 yaşındayım. daha onçe 1 kere 3. gün transferi, 1 kere dondurulmuş embriyo ve 1 kerede embriyo döllenemedi bile transfer yapamadık. bu tedavide 5. gün embriyo transferi yapıldı . evde dinleniyorum ama herzamanki gibi kk takibindeyim:))9

herkese günaydın arkadaslar keyifler nasıl

gokyuzu hayırlı olsun tedavin rabbim tamamı erdirsin inan onlar cok kolay asamaları.

ben cok yatmıyorum oturuyorum evi hafif hafif toparlıyorum çay felan demledim ama genelde istirahat tabii. sadece transferde dahil 3 gün yattım yada uzandım. en kötüsü hiçç ama hiç belirti yok rabbim hayırlısını versin insallah.

hayırlı olsun ben de beklemedeyim allah sabrımızın mukafatı verir insallah. sanırım sana 2 embriyo transfer etmişlerdir banada 1 adet 5. gün embriyo transferi oldu.benim transfer cumartesi günü olmustu cok sukur su gibi gecti de son günlerden korkuyorum ben.salı test günüm.

slm arkadaşlar hamişler nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl??:)) ne güzel bir duygu Allahım inş. hepimizin yüzünü güldürür meleklerimizi bize kavuşturur inş. gözyaşlarımız mutluluk gözyaşı olur hakkımızda hayırlı olanı ver yarabbim....

Amin.. Amin... Amin...

cnm ya su zaman akıp gecsede bır an once yenı hamiş haberleri alsak :)) yınede kendını yormaaaa... umutlu ve mutlu gunler gecırmen dılegıyle arkadasım..

kızlar size güzel haberi veremedim 12. gün kan değerim 175 di 14. gün bugün yani 400 küsür dedi doktor sizce normalmi.hamile arkadaşlar bu değerler iyimi?.kızlar bugun 14. günüm ve dr. 15 gün sonrasına ultrason randevusu verdi çok geç değilmi o zamana kadar bakılması gerekmiyomu kan değerine.sizin nasıl oldu.dış gebelik gebelik geçiren biri olarak korkuyorum .kızlar bilginiz varsa lütfen yazın

zehroosss gözünaydın canım çoook sevindim ben bugüzel haberleri duyunca gözyaşlarımı tutamıyrum sevinçten korkma canım bence hiçbir sıkıntı yoktur herşey normaldir hamişsin süper ya:))))

canım hiç korkma sonucn süper ALLAH kucağına almayı nasip etsin

MAŞALLAH MAŞALLAH.. ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN. NORMALMİ NE DEMEK BU RAKAMLAR ÇOK İYİ

EFİLE SENDEN NE HABER

zehroosss gözünaydın canım çoook sevindim ben bugüzel haberleri duyunca gözyaşlarımı tutamıyrum sevinçten korkma canım bence hiçbir sıkıntı yoktur herşey normaldir hamişsin süper ya:))))

canım benim çok tşk. ederim ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin.inş gözyaşları sevinç gözyaşları olur.ne bileyim 2 kez kan testi yaptı bıdaha yapmıycam dedi korktum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…