MAŞALLAH MAŞALLAH.. ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN. NORMALMİ NE DEMEK BU RAKAMLAR ÇOK İYİ
EFİLE SENDEN NE HABER
kızlar size güzel haberi veremedim 12. gün kan değerim 175 di 14. gün bugün yani 400 küsür dedi doktor sizce normalmi.hamile arkadaşlar bu değerler iyimi?.kızlar bugun 14. günüm ve dr. 15 gün sonrasına ultrason randevusu verdi çok geç değilmi o zamana kadar bakılması gerekmiyomu kan değerine.sizin nasıl oldu.dış gebelik gebelik geçiren biri olarak korkuyorum .kızlar bilginiz varsa lütfen yazın
canım hiç korkma sonucn süper ALLAH kucağına almayı nasip etsin
MAŞALLAH MAŞALLAH.. ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN. NORMALMİ NE DEMEK BU RAKAMLAR ÇOK İYİ
EFİLE SENDEN NE HABER
kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu?????????????????????????????????*
Kizlar benim midm cok bulaniyor ve yanma var ya ilaclardanmidir sizlerdede varmi ayni sorun?
var var ben varım=)) ilk denemen mi özel değilse sorun neydi canım?
benim ilk denemem transferin 5. günündeyim sorunum polikistik görünümlü rahim hormonlar felan normal ama adet olmama karsı yumurtlamıyormusum=(
var var ben varım=)) ilk denemen mi özel değilse sorun neydi canım?
benim ilk denemem transferin 5. günündeyim sorunum polikistik görünümlü rahim hormonlar felan normal ama adet olmama karsı yumurtlamıyormusum=(
Merhaba,
Evet benim ilk denemem. Esimde spermd bicim boxuklugu cikti. Mecburen tup bebek yaptirdik yani doktor baska careniz yok dedi.
Benimde 6. Gunum. Progestan iciyorum sanirim o bulandiriyo midemi. Sende degisiklik varmi?
2. denemem polikistik over aynı sorun galiba
Ayin 12 si ya da 13 unde gel dediler.
Test yapma diyenler var ama ben dayanamam 10 nun da yaparim.
Sende yaparsan umutsuzluga kapilma bir arkads yapmisti 10. Gun cikmadi idrar testinde 2 gun sonrada kan verdi pozitif cikmisti simdi bir oglu var.
Yani meraktan yaparim testde umutsuzluga kapilmamaya calisicam
kafanıza takmayn benim ilk denememde hiç belirtm yoktu ama sıvı toplamıştı karnım şişti benden 2 buçuk lt sıvı aldlar 1 hafta hastanede yattm tutmadı diye çok korkmuştum amatutmuştu
evet glukofage dan anladım zaten=))ben transferden sonra glukofage ı bıraktım verdikleri kağıtta yazmıyordu acaba yanlış mı yaptım bak kafama takıldı. gerçi o yumurtlamayı düzenleyiciydi umarım gerekli değildir bu aşamada =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?