Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

kızlar o zaman ultrason gününe kadar tekrar beta hcg yaptırmaya gerek yok diyosunuz demi?

MAŞALLAH MAŞALLAH.. ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN. NORMALMİ NE DEMEK BU RAKAMLAR ÇOK İYİ

EFİLE SENDEN NE HABER

bende adet olmayı bekliyorum nisanın 24 ünde bekliyorum ama bazen benimki gecikiyor aspirn vitamin gulikofaj kullanıyorum

var var ben varım=)) ilk denemen mi özel değilse sorun neydi canım?

benim ilk denemem transferin 5. günündeyim sorunum polikistik görünümlü rahim hormonlar felan normal ama adet olmama karsı yumurtlamıyormusum=(

benim ilk denemem transferin 5. günündeyim sorunum polikistik görünümlü rahim hormonlar felan normal ama adet olmama karsı yumurtlamıyormusum=(

Merhaba,
Evet benim ilk denemem. Esimde spermd bicim boxuklugu cikti. Mecburen tup bebek yaptirdik yani doktor baska careniz yok dedi.
Benimde 6. Gunum. Progestan iciyorum sanirim o bulandiriyo midemi. Sende degisiklik varmi?

2. denemem polikistik over aynı sorun galiba

Ayin 12 si ya da 13 unde gel dediler.
Test yapma diyenler var ama ben dayanamam 10 nun da yaparim.
Sende yaparsan umutsuzluga kapilma bir arkads yapmisti 10. Gun cikmadi idrar testinde 2 gun sonrada kan verdi pozitif cikmisti simdi bir oglu var.
Yani meraktan yaparim testde umutsuzluga kapilmamaya calisicam

bende yok canım ben 3 kere yumurta takibi yaptırdım 3 ündede belirtilere bakarsam kesin hamileydim=) bizede asılama önerdiler ama ben istemedim dirk bu tedaviye geçtim eşimi ikna etmek kolay olmadı hatta eşim tüm tedavi boyunca sadece 3 kere hastaneye geldi, 3. gelişi transfer sonrası kapıdan almak içindi ki ben küçük yerde oturduğum için istanbula gittim tek başıma=) ama şimdi birden anlayışlı olmaya başladı değişen tek sey eşimin tavırları=)))

saka bir yana pek bir değişiklik yok sadece her regl öncesi gibi göğüslerime dokunamıyorum bu da insanı ikilemde bırakan bir belirti ben de iyiye yada kötüye yormak istemiyorum. inşallah güzel şeylerin habercisidir.

Merhaba,
Evet benim ilk denemem. Esimde spermd bicim boxuklugu cikti. Mecburen tup bebek yaptirdik yani doktor baska careniz yok dedi.
Benimde 6. Gunum. Progestan iciyorum sanirim o bulandiriyo midemi. Sende degisiklik varmi?

canım inşaallah yeğen geliyodur teyzelerine ondan bulanıyordur .

2. denemem polikistik over aynı sorun galiba

evet glukofage dan anladım zaten=))ben transferden sonra glukofage ı bıraktım verdikleri kağıtta yazmıyordu acaba yanlış mı yaptım bak kafama takıldı. gerçi o yumurtlamayı düzenleyiciydi umarım gerekli değildir bu aşamada =(

ben yapacağım inşallah ayın 10 da çünkü kandaki tamamen sürpriz olmasın bir fikrim olsun en azından negatifse kendimi ona hazırlarım pozitifsede sevine sevine giderim=)) ama nolursa olsun sonucumla ilk ben yüzleşmek istiyorum.

kafanıza takmayn benim ilk denememde hiç belirtm yoktu ama sıvı toplamıştı karnım şişti benden 2 buçuk lt sıvı aldlar 1 hafta hastanede yattm tutmadı diye çok korkmuştum amatutmuştu

kafanıza takmayn benim ilk denememde hiç belirtm yoktu ama sıvı toplamıştı karnım şişti benden 2 buçuk lt sıvı aldlar 1 hafta hastanede yattm tutmadı diye çok korkmuştum amatutmuştu

evet pko da beklenen bir şeymiş bana da doktor söyledi benim de cok şiş ama aşırı acıtacak kadar değil. acı verdiği için mi doktora gitmiştin, yani benim aşırı şişlik dışında bir sorunum yok.

ben ilk denememde 3 aylık olana kadar kullanmıştm ama yazmadılarsa sorun olmaz

eefile bir de ilkinde transferden sonra glukofage kullanmaya devam etmiş miydin hatırlıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…