ben ilk denememde 3 aylık olana kadar kullanmıştm ama yazmadılarsa sorun olmaz
evet pko da beklenen bir şeymiş bana da doktor söyledi benim de cok şiş ama aşırı acıtacak kadar değil. acı verdiği için mi doktora gitmiştin, yani benim aşırı şişlik dışında bir sorunum yok.
bende yok canım ben 3 kere yumurta takibi yaptırdım 3 ündede belirtilere bakarsam kesin hamileydim=) bizede asılama önerdiler ama ben istemedim dirk bu tedaviye geçtim eşimi ikna etmek kolay olmadı hatta eşim tüm tedavi boyunca sadece 3 kere hastaneye geldi, 3. gelişi transfer sonrası kapıdan almak içindi ki ben küçük yerde oturduğum için istanbula gittim tek başıma=) ama şimdi birden anlayışlı olmaya başladı değişen tek sey eşimin tavırları=)))
saka bir yana pek bir değişiklik yok sadece her regl öncesi gibi göğüslerime dokunamıyorum bu da insanı ikilemde bırakan bir belirti ben de iyiye yada kötüye yormak istemiyorum. inşallah güzel şeylerin habercisidir.
başım dönüyordu gece kalktm eşime ben ölüym dedim ya çok kötü olmustm
selam kizlar....(gerci cikiyorsunuz galiba amaBenim esimde ilk kendi tetkik vermek icin gitti. Sonra ilk gorusmeyi yapmaya gittigimizde beraber gittik birde transferde geldi transferden sonra uc gun inanilmaz iyiydi bana tarihe yazilcak kadar iyiydi simdi gene eskisine gore daha iyi davraniyobende keyfini cikariyorum
Benimde regl olcakmisim gibi kasik agrisi ve gogsume dokunamiyorum ama normal reglimde bu kadar olmuyodu.
İsallah iyiye isarettir kizlar yaa
Teyzelerini bekletmez isallah
selam kizlar....(gerci cikiyorsunuz galiba ama( )
bence tadini cikar canim esinin davranislarinin.. Allah kismet eder de tedaviye baslayabilirsem, transferde esim benimle olamayacak, isi dolayisyla almanyaya geri dönmek zorunda kalacak. ben de artik annemlere nazlanirim
almanyadayim ama tedavi istanbulda olacak kismet. dur su tedaviye bi baslayim o zaman gör sen bendeki nazi, sorulari, pipiriklenmeleriMerhaba
Valla cikariyorum tadini. Canim sen stanbuldaydin demi sende burdan bize naz yap biz cekeriz
az evvel meryem suresinin türkce mealinihepimizin adina okudum. hem duygulandim, gözlerim yasardi, hem de icim kipir kipir oldu.. Rabbim hepimizin dualarini kabul eder insallah..cabalarimizi bosa cikarmaz insallah...
kızlar size güzel haberi veremedim 12. gün kan değerim 175 di 14. gün bugün yani 400 küsür dedi doktor sizce normalmi.hamile arkadaşlar bu değerler iyimi?.kızlar bugun 14. günüm ve dr. 15 gün sonrasına ultrason randevusu verdi çok geç değilmi o zamana kadar bakılması gerekmiyomu kan değerine.sizin nasıl oldu.dış gebelik gebelik geçiren biri olarak korkuyorum .kızlar bilginiz varsa lütfen yazın
az evvel meryem suresinin türkce mealinihepimizin adina okudum. hem duygulandim, gözlerim yasardi, hem de icim kipir kipir oldu.. Rabbim hepimizin dualarini kabul eder insallah..cabalarimizi bosa cikarmaz insallah...
Kızlar merhaba, transferden sonra test yapma konusunda rb85'in fikrina bayıldım, hatta ben de öle yaprım diye düşündüm, sonuçta test günü evde idrarda bakmak ve negatifse evde hüngür yas ağlayıp kan vermeye gitmek daha mantıklı, ilk şoku evde atlatmış oluruz. Umarım pozitif çıkar tabi... bir de pko'dan bahsetmişsiniz, bende de pko var ve ben de glukofen kullanıyorum. doktorum hamile kalsan bile ilk 3 ay kullanıcaksın diyo. hiç bırakmıyorum o yüzden. şu karında su toplanması yüzünden benim transferimi yapmadı doktorum, pko olunca riskli oluyomuş. Bir de bend dostinex kullandım beni mahvetti. 1 haftadır acayip mide bulantısı çekiyorum, resmen 1 haftada 1 kilo verdim. İşte böyle. Sizlerin testine çok az kalmış ben de heycanla sonuçlarınızı bekliyorum
Zehra hocam
Benim 23 Martta transferim gerçekleşti sanırım senin ki benden önceydi benim 12. gün kan değerim 272 çıktı ve doktorum 1 hafta sonra gel tekrar beta hcg bakılacak dedi yani 1 kez kan testi yapıldı hepsi o sen iyisin iki kez yapılmış ultrason falan da demedi belki bakar belki bakmaz. Değerin çok güzel bu arada ALLAH hep böyle sonunu da hayırlı getirsin. Bir şey sorcam sende ne gibi sıkıntılar var bende karnıma iğne gibi birşeyler batıyor hafif gögüs ağrısı var ve de keskin sırt ağrısı ama yatınca geçiyor. Crinone jel kullanıyorum folikasit ve corasprin. Dün misafir geldi evi süpürdüm oturarak ortalığı toparladım falan yine de iş yapmadan olmuyor ki sonra da pişman oldum acaba birşey oldumu diye
Benim esimde ilk kendi tetkik vermek icin gitti. Sonra ilk gorusmeyi yapmaya gittigimizde beraber gittik birde transferde geldi transferden sonra uc gun inanilmaz iyiydi bana tarihe yazilcak kadar iyiydi simdi gene eskisine gore daha iyi davraniyobende keyfini cikariyorum
Benimde regl olcakmisim gibi kasik agrisi ve gogsume dokunamiyorum ama normal reglimde bu kadar olmuyodu.
İsallah iyiye isarettir kizlar yaa
Teyzelerini bekletmez isallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?