Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

başım dönüyordu gece kalktm eşime ben ölüym dedim ya çok kötü olmustm

Benim esimde ilk kendi tetkik vermek icin gitti. Sonra ilk gorusmeyi yapmaya gittigimizde beraber gittik birde transferde geldi transferden sonra uc gun inanilmaz iyiydi bana tarihe yazilcak kadar iyiydi simdi gene eskisine gore daha iyi davraniyo bende keyfini cikariyorum
Benimde regl olcakmisim gibi kasik agrisi ve gogsume dokunamiyorum ama normal reglimde bu kadar olmuyodu.
İsallah iyiye isarettir kizlar yaa
Teyzelerini bekletmez isallah

selam kizlar....(gerci cikiyorsunuz galiba ama ( )

bence tadini cikar canim esinin davranislarinin.. Allah kismet eder de tedaviye baslayabilirsem, transferde esim benimle olamayacak, isi dolayisyla almanyaya geri dönmek zorunda kalacak. ben de artik annemlere nazlanirim

Merhaba
Valla cikariyorum tadini. Canim sen stanbuldaydin demi sende burdan bize naz yap biz cekeriz

Merhaba
Valla cikariyorum tadini. Canim sen stanbuldaydin demi sende burdan bize naz yap biz cekeriz
almanyadayim ama tedavi istanbulda olacak kismet. dur su tedaviye bi baslayim o zaman gör sen bendeki nazi, sorulari, pipiriklenmeleriDD ayy ben cok fenayimdir bu konularda, kendimi biliyorum yani

az evvel meryem suresinin türkce mealinihepimizin adina okudum. hem duygulandim, gözlerim yasardi, hem de icim kipir kipir oldu.. Rabbim hepimizin dualarini kabul eder insallah..cabalarimizi bosa cikarmaz insallah...

Son düzenleme:
Ya kizlar pcoslular transfer sonrasi asiri sislik oluyorya sanirim bu iyiye isaret gebelik gelistiginde ohss yukseldigi icin oluyor mus

Zehra hocam
Benim 23 Martta transferim gerçekleşti sanırım senin ki benden önceydi benim 12. gün kan değerim 272 çıktı ve doktorum 1 hafta sonra gel tekrar beta hcg bakılacak dedi yani 1 kez kan testi yapıldı hepsi o sen iyisin iki kez yapılmış ultrason falan da demedi belki bakar belki bakmaz. Değerin çok güzel bu arada ALLAH hep böyle sonunu da hayırlı getirsin. Bir şey sorcam sende ne gibi sıkıntılar var bende karnıma iğne gibi birşeyler batıyor hafif gögüs ağrısı var ve de keskin sırt ağrısı ama yatınca geçiyor. Crinone jel kullanıyorum folikasit ve corasprin. Dün misafir geldi evi süpürdüm oturarak ortalığı toparladım falan yine de iş yapmadan olmuyor ki sonra da pişman oldum acaba birşey oldumu diye

Kızlar merhaba, transferden sonra test yapma konusunda rb85'in fikrina bayıldım, hatta ben de öle yaprım diye düşündüm, sonuçta test günü evde idrarda bakmak ve negatifse evde hüngür yas ağlayıp kan vermeye gitmek daha mantıklı, ilk şoku evde atlatmış oluruz. Umarım pozitif çıkar tabi... bir de pko'dan bahsetmişsiniz, bende de pko var ve ben de glukofen kullanıyorum. doktorum hamile kalsan bile ilk 3 ay kullanıcaksın diyo. hiç bırakmıyorum o yüzden. şu karında su toplanması yüzünden benim transferimi yapmadı doktorum, pko olunca riskli oluyomuş. Bir de bend dostinex kullandım beni mahvetti. 1 haftadır acayip mide bulantısı çekiyorum, resmen 1 haftada 1 kilo verdim. İşte böyle. Sizlerin testine çok az kalmış ben de heycanla sonuçlarınızı bekliyorum

az evvel meryem suresinin türkce mealinihepimizin adina okudum. hem duygulandim, gözlerim yasardi, hem de icim kipir kipir oldu.. Rabbim hepimizin dualarini kabul eder insallah..cabalarimizi bosa cikarmaz insallah...

Merhaba,
Allah kabul etsin canim bizleideunutmadigin icin saol. Yusuf suresinide 7 gun okumak gerekiyomus bende onu okuycam. Hepimiz icin isallah kabul eder rabbim.
Ya biliyorum benim sikayetim cok ama asiri uykum ve bas donmem var kizlar ya:-(

Arkadasim sen bilirsin ama oyle umutsuzluga kapilma yazmistim ama okumadin sanirim.
Bire gir sahit oldum. Arkadasim tup bebek tedavisindeydi transferden 10 gun sonra yapti idrar testi negatif cikti 2 gun sonra kan verdi kan pozitif hatta inanmazsiniz kizcagiz 1.5 ay boyunca idrar tahlili yapti hepnegatifti ama kanda pozitf cikiyodu simdi 4 aylik bir oglu var. Benimsikayetlerim cok biliyosunuz aksam aradim gene bunlari soledi.
Genede siz bilirsiniz ben sadece belki bosa kendinizi uzersiniz diye dusunuyom.

canım çok tşk ederim inş hepimizin sonu güzel olur.canım benimde transferim 22 martta oldu.bende miğde yanması çok var,göğüsler hala dokununca ağrıyo aynen senın gibi sırt ağrısı oluyo ara ara yatınca geçiyo bide arada adet olcakmışım gibi oluyo kasıklarda ara ara batmalar oluyo.belirtiler aynı hemen hemen.ben jel değilde progesteron kapsül var fitıl gibi folik asi,ekopiri,matofin,cyclo progynova bunlar var. bide canım bişey olmaz süpürge yapmışsın korkma bi seferden bişi olmaz ama bundan sonra yapma ya esin yapsın yada bırak öyle kalsın.en azından 3 ay bıtmeden yapmamak lazım süpürge.

canım simdi okudum gece görmemişim ay aynılarmış eslerimiz. hatta benım ki bana diyor ki bu olmazsa dondurulmuşlar da bana ihtiyacın yok ne güzel kendin gider yaparsın=))

bu arada belirtilerin çok güzel masallah sana. darısı basıma yok belirti ama dün gece regl oldum zannettim lavoboya gittim olmamısım ama sabah hiç bir sey yok yine her sey cok normal hatta acaba ben mi uyduruyorum dedim biliyorum vucudumu belirti uydurma uzmanıdır. neyse hafta sonu geldi her zaman su gibi gecen hafta sonu bu seferde su gibi geçer mi ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…