Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

ben de doktoru aradım glukofage konusunda kullanmaya tekrar basla dedi transferde bırakmıstım. o ilaç bebek için değil senin için dedi. bugun içtim bende. sende su toplama belirtileri neler sadece şişlik mi benim de cok şiş karnım ama sadece şişlik var bulantı ateş yok. doktor benide uyardı tek korkumuz sende ohss diye. inşallah olmam çünkü tüp yaptırdığım sehirde değilim burdakiler de bilmez ki ohss ne=)

Canım bende ohss belirtisi yok tatlım,şişlikte yok, zaten ohss olmayayım diye ilaç falan kullandım, transfer yapılmadı ya. Ateş ya da idrarda zorlanma nefes darlığı gibi şikayetlerimde yok çok şükür, sadece dostinex adlı bi ilaç vardı o bana yan etki yaptı ve aşırı mide bulantısı ve kusma yaşadım, ama şükür ilaç bittide bulantılarım kesildi. Sende kendine dikkat et canım, sonucu öğrenmene az kaldı, belirti arayıp kendini strese sokma sakın, sonuçta kimisinde belirti oluyo kimisinde hiç olmuyo. Bİr de benim bildiğim çok sırt üstü yatmayın derler, sen de çok sırt üstü yatma, ya da yastığını azcık yükseltip öğle yat canım, hergün 1 dilim anans yemeğe de devam edebilirsin. Bir de ceviz ve kabak çekirdeği bebeğin tutunmasını güçlendirirmiş aklında bulunsun.

sabahda basim dondu kahvaltidan sonra uyudum biraz simdi iyiyim ay isallah ya bunlar hamilelik belirtisidir.
Gecmez canim gecmez

bende adet olmayı bekliyorum nisanın 24 ünde bekliyorum ama bazen benimki gecikiyor aspirn vitamin gulikofaj kullanıyorum

bende adet olmayı bekliyorum. 26-27 nisan gibi olacam inşallah. Doktor aksamasın die cylo progynova verdi. Birde bıosteron kullanıyorum.. Gittigimizde sanırım iğne ve ilaçlara başlanacak.
Hayırlıı ve olumlu olur inşallah

iyi olmuş araman bebek 3 aylık olana kadar kullanılyor merak etme zaten o kendini belli ediyor nefes almakta zorlanıyon aşırı derecede baş dönmesi oldu bende her insanda farklı olabiliyor tek bildiym çok kötü olması......................

slm arkadaşlar..ben de nisan 13 gibi nasipse başlıycam....şuan d kontrol hapı kullanıyorum.....asm de tedavim olcak dualarınızı bekliyorum.........lütfen bu sefer olsun ...

evet bana 2 emb transferi yapıldı...salı gününe az kaldıııı....inşallahh arkadaşımmm hergun dualarımızı kabul etsin inşallahhhh

slm arkadaşlar..ben de nisan 13 gibi nasipse başlıycam....şuan d kontrol hapı kullanıyorum.....asm de tedavim olcak dualarınızı bekliyorum.........lütfen bu sefer olsun ...

inşallah allah emeklerimizi boşa cıkarmasın. ben bugun 3. ıgnemı oldum zor bır surec allahım hepımıze yardım etsın.(AMIN)

merhaba, kismetse hemen ehemn ayni zamanlarda tedavimiz baslayacak.. hayirlisi olsun seninkide simdiden.. sen de bizler icin dua et olur mu?

merhaba kızlarrr,
bu hormonlar beni iyiden iye sapıttı.. bu gunlere duygusala baglamısım..ıcımden aglamak gelıyor herseye mızıldanıyorum cocuk gıbı ama elımde degıl ( bugun 4. ıgnemı oluycam sanırım haftaya opum olabılır.. bu denemde basarısız gecerse ne yaparım bılemıyorum bı yıkımı daha nasıl kaldırırım ben ALLAH ım hepımıze yardımcı olsun ınsallah..aslında cok umutluyum bu kez olucak dıyordum allahın ıznıyle ama su ıgneler dengemı bozdu sanırım :)

selam kızlar bu gün haberlerde timur gürgan gebelik şansını yüzde kırk arttırıcı igne varmış onu açıkladı yumurta kalitesi iyi olup tutmayanlara bide tutup düşük yapanlar içinmiş bende düşük yaptıgm için bu habere çok sevndim sonu bekleyenler naptınz

kizlar, aklima birsey takildi; ben prolaktin ilaci iciyordum ama yaklasik 1 ay önce biraktim. yani simdi benim hormonlar ükselmistir yine. acaba tüp bebekte hormon yüksekligi negatif almaya yüksek bir sebep olur mu yoksa ignelerle onlari dengelerler mi?

canım doktoruna sorsaydın daha iyi olur bence ben kullanmadıgm için bilmiyorm

Selam arkadaşlar
1 hafta önce ilk tüp bebek denememde pozitif sonuç aldığımı yazmıştım çok şükür her şey yolunda ama benim bir takım endişelerim var ben daha önce normal yolla ikizlere hamile kalmıştım ama kalpleri hiç duyulmamıştı ve 2 aylıkken kürtajla alındılar. Şimdi internetten okuduklarıma göre kalp atışının duyulmama nedeni kanın pıhtılaşma sorunu imiş daha önceki doktorum genetik test falan yaptırmadı ilk bebektir tutmamıştır normaldir dedi iyi de ya bende böyle bir sorun varsa şimdi ben yine hamileyim ve çok korkuyorum acaba bu sefer kalp atışları olucak mı olmayacak mı diye Kendimi hamile olarak bile göremiyorum bu korku yüzünden. Eşime diyorum ne zaman kalp atışını duyarım o zaman ben hamileyim diyebilirim Doktoruma sormaya da çekiniyorum onlar böyle şeylere çok tepki gösterebiliyorlar sizce ne yapabilirim? kalp atmayışının tek sebebi kan pıhtılaşması sorunu mu acaba? çarşamba günü tekrar kan vercem 6. haftaya girmiş olucam ultrasondan çok korkuyorum offf yaaaaa

cnm benim 2 ablam var bir tenesi kan pıhtılaşmasından ötürü yaşadığını iki defa yaşadı büyük olan ablamda ise kalp atışı izlenmedi ama pıhtılaşma falan değildi yani tedirgin olma derim ben sadece aspirin kullanabilirsin hiç bir zararı yok kanında sulanma vs gibi nadir şeyler yoksa tabi..ayrıca pıhtılaşma var isede kalp atışı olmayacak diye bişey yok olabilirde ama ben ablamda gördüğüm için şunu diyebilirimki pıhtılaşma söz konusu olduğunda gebelik başlangıçta dahi kolay olmuyor bence içini ferah tut sen

benimde eşimin spermleri 1 milyondan azdı varikosell ameliyatından sonra 1 milyon oldu.amerikan hast. başladık tedaviyr.16 mart tan beri lucrin vuruluyorum.adetimin 3
. günü 3 nisandan beri gonal f vuruluyorumbaşlarda mtluluk hormonuymuş gibi mutluyken .2 gündür çok mutsuzum ve ağlıyorum.20 gündür iğne ye gitmekten çok yoruldum çokkkk.ALLAH hayırlısını sağlıklı eli yüzü düzgün hayırlı evlat versin.bu emekeleride boşa götürmesin inş.

Su an kullandigin ilaclar hangileri?

Arkadaslar selam bugun transferin 8. Gunu hiccc bir belirtim yok dun mesela butun gun regl agrisi cektim bugun yok( goguslerde artik hassas degil, gerci o progesterondandir. Hamile arkadaslar sizde belirtiler ne sikliktaydi, var yada yok muydu? Bu arada zaten bana soylenen test gunum sali zaten az kaldi, ama belirtisizlik uzuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…