Kızlar merhaba, transferden sonra test yapma konusunda rb85'in fikrina bayıldım, hatta ben de öle yaprım diye düşündüm, sonuçta test günü evde idrarda bakmak ve negatifse evde hüngür yas ağlayıp kan vermeye gitmek daha mantıklı, ilk şoku evde atlatmış oluruz. Umarım pozitif çıkar tabi... bir de pko'dan bahsetmişsiniz, bende de pko var ve ben de glukofen kullanıyorum. doktorum hamile kalsan bile ilk 3 ay kullanıcaksın diyo. hiç bırakmıyorum o yüzden. şu karında su toplanması yüzünden benim transferimi yapmadı doktorum, pko olunca riskli oluyomuş. Bir de bend dostinex kullandım beni mahvetti. 1 haftadır acayip mide bulantısı çekiyorum, resmen 1 haftada 1 kilo verdim. İşte böyle. Sizlerin testine çok az kalmış ben de heycanla sonuçlarınızı bekliyorum
ben de doktoru aradım glukofage konusunda kullanmaya tekrar basla dedi transferde bırakmıstım. o ilaç bebek için değil senin için dedi. bugun içtim bende. sende su toplama belirtileri neler sadece şişlik mi benim de cok şiş karnım ama sadece şişlik var bulantı ateş yok. doktor benide uyardı tek korkumuz sende ohss diye. inşallah olmam çünkü tüp yaptırdığım sehirde değilim burdakiler de bilmez ki ohss ne=)
canım simdi okudum gece görmemişim ay aynılarmış eslerimiz. hatta benım ki bana diyor ki bu olmazsa dondurulmuşlar da bana ihtiyacın yok ne güzel kendin gider yaparsın=))
bu arada belirtilerin çok güzel masallah sana. darısı basıma yok belirti ama dün gece regl oldum zannettim lavoboya gittim olmamısım ama sabah hiç bir sey yok yine her sey cok normal hatta acaba ben mi uyduruyorum dedim biliyorum vucudumu belirti uydurma uzmanıdır. neyse hafta sonu geldi her zaman su gibi gecen hafta sonu bu seferde su gibi geçer mi ki??
bende adet olmayı bekliyorum nisanın 24 ünde bekliyorum ama bazen benimki gecikiyor aspirn vitamin gulikofaj kullanıyorum
ben de doktoru aradım glukofage konusunda kullanmaya tekrar basla dedi transferde bırakmıstım. o ilaç bebek için değil senin için dedi. bugun içtim bende. sende su toplama belirtileri neler sadece şişlik mi benim de cok şiş karnım ama sadece şişlik var bulantı ateş yok. doktor benide uyardı tek korkumuz sende ohss diye. inşallah olmam çünkü tüp yaptırdığım sehirde değilim burdakiler de bilmez ki ohss ne=)
hayırlı olsun ben de beklemedeyim allah sabrımızın mukafatı verir insallah. sanırım sana 2 embriyo transfer etmişlerdir banada 1 adet 5. gün embriyo transferi oldu.benim transfer cumartesi günü olmustu cok sukur su gibi gecti de son günlerden korkuyorum ben.salı test günüm.
sabahda basim dondu kahvaltidan sonra uyudum biraz simdi iyiyim ay isallah ya bunlar hamilelik belirtisidir.
Gecmez canim gecmez
slm arkadaşlar..ben de nisan 13 gibi nasipse başlıycam....şuan d kontrol hapı kullanıyorum.....asm de tedavim olcak dualarınızı bekliyorum.........lütfen bu sefer olsun ...
miragexmirage benım ıcımesen hamıleymıssın gıbı doguyorrrrINSALLAH güzel haberler verırsın bize..bebeiş şimdiden başaladı annesine nazlanmaya sanırım
slm arkadaşlar..ben de nisan 13 gibi nasipse başlıycam....şuan d kontrol hapı kullanıyorum.....asm de tedavim olcak dualarınızı bekliyorum.........lütfen bu sefer olsun ...
kizlar, aklima birsey takildi; ben prolaktin ilaci iciyordum ama yaklasik 1 ay önce biraktim. yani simdi benim hormonlar ükselmistir yine. acaba tüp bebekte hormon yüksekligi negatif almaya yüksek bir sebep olur mu yoksa ignelerle onlari dengelerler mi?
Selam arkadaşlar
1 hafta önce ilk tüp bebek denememde pozitif sonuç aldığımı yazmıştım çok şükür her şey yolunda ama benim bir takım endişelerim var ben daha önce normal yolla ikizlere hamile kalmıştım ama kalpleri hiç duyulmamıştı ve 2 aylıkken kürtajla alındılar. Şimdi internetten okuduklarıma göre kalp atışının duyulmama nedeni kanın pıhtılaşma sorunu imiş daha önceki doktorum genetik test falan yaptırmadı ilk bebektir tutmamıştır normaldir dedi iyi de ya bende böyle bir sorun varsa şimdi ben yine hamileyim ve çok korkuyorum acaba bu sefer kalp atışları olucak mı olmayacak mı diyeKendimi hamile olarak bile göremiyorum bu korku yüzünden. Eşime diyorum ne zaman kalp atışını duyarım o zaman ben hamileyim diyebilirim Doktoruma sormaya da çekiniyorum onlar böyle şeylere çok tepki gösterebiliyorlar sizce ne yapabilirim? kalp atmayışının tek sebebi kan pıhtılaşması sorunu mu acaba? çarşamba günü tekrar kan vercem 6. haftaya girmiş olucam ultrasondan çok korkuyorum offf yaaaaa
Selam arkadaşlar
1 hafta önce ilk tüp bebek denememde pozitif sonuç aldığımı yazmıştım çok şükür her şey yolunda ama benim bir takım endişelerim var ben daha önce normal yolla ikizlere hamile kalmıştım ama kalpleri hiç duyulmamıştı ve 2 aylıkken kürtajla alındılar. Şimdi internetten okuduklarıma göre kalp atışının duyulmama nedeni kanın pıhtılaşma sorunu imiş daha önceki doktorum genetik test falan yaptırmadı ilk bebektir tutmamıştır normaldir dedi iyi de ya bende böyle bir sorun varsa şimdi ben yine hamileyim ve çok korkuyorum acaba bu sefer kalp atışları olucak mı olmayacak mı diyeKendimi hamile olarak bile göremiyorum bu korku yüzünden. Eşime diyorum ne zaman kalp atışını duyarım o zaman ben hamileyim diyebilirim Doktoruma sormaya da çekiniyorum onlar böyle şeylere çok tepki gösterebiliyorlar sizce ne yapabilirim? kalp atmayışının tek sebebi kan pıhtılaşması sorunu mu acaba? çarşamba günü tekrar kan vercem 6. haftaya girmiş olucam ultrasondan çok korkuyorum offf yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?