Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

Hemen karamsar olma arkadasım. hamılelık belırtısı regl donemındekıyle hemen hemen aynı degılmı zaten.. bıraz rahat olmaya calıs..stress yapma..Allah yardımcımız olsun.

Haklisin gokyuzu ama beklemek coook zor arada geliyorlar arada unutuyorum:) Yarin 9. Gun transferi saymazsak test yapsammi acaba blast embriyo cikar mi ki?

Miragaxmirage nerdesinnnnnn? Seninle transferimiz ayni gundu ve cok belirtin vardi ne alemdesin? Biraz belirtilerinden bahsetsene:)) bak hafta sonu bitti gecmez diyoduk gecti.

Haklisin gokyuzu ama beklemek coook zor arada geliyorlar arada unutuyorum:) Yarin 9. Gun transferi saymazsak test yapsammi acaba blast embriyo cikar mi ki?

Canım lütfen daha yapma testini salıyı bekle, ve kendini belirtilerin içinde boğma, herkes belirtisini farklı yaşar. Takma kafana belirtileri ve kendine dikkat etmeye devam et canım. SAlı günü umarım beklediğimiz güzel haberi vericeksin. BEn de dün regli oldum, hayırlısıyla bugün başlıcam ilaçlarımı kullanmaya. yaklaşık 15-18 gün sonra da miniklerimi almaya gidicem. Şimdiden özledim walla kerataları :) hemen alıyım geleyim istiyorum yavrularımı :)

nasılsınız baya uzak kaldım ben 1 hafta evde yattımda transferden sonra bugün işe başladım annemde saolsun evde hiç pc aldırmadı elime transfer günüyle beraber 10. günüm bugün çarşamba test günü bakalım neler olucak sizler ne durumdasınız ?

Haklisin test icin kendimi tutmam lazim yarin sabah az kaldi, insallah ben de seni tutacagim cunku evde test varken yapmamak cook zor. Dondurulmus tedavisi reglden sonra baya suruyor sanirim ilaclari kullanirken doktora kontrole sık gidilmiyor mu? Benimde 4 dondurulmusum var banada cok garip geliyor orda uyuyan embriyolarimizin olmasi. Birde piraye sanirim donmuslarin transferden sonra test suresi daha uzunmus dogru mu?

Canim seninle ayni gun transferimiz olmustu, ama benim test gunum yarin. Nasil gecti gunlerin masallah iyi bakilmissin :)) belirtilerin neler var mi degisiklikler??

tüm anne adayları hepinize merhaba yazdıklarınızı okurken ve şimdi bile yazarken gözyaşlarımı tutamıyorum...Rabbim hepimizin kucağını doldursun...
ve sonunda bende başlıyorum tedaviye adet olmayı bekliyorum.nisanın 19 -20 si gibi adet olmayı bekliyorum.benimle birlikte başlayacak olan var mı?deneyimlerimizi paylaşalım mı?ben ankara da yaptırıyorum.sorun sperm hızı, sayısı, morfoloji düşüklüğü.inşallah hayırlı olur.tedavi sürecinden korkuyorum.ya dozlar fazla gelirse yan etki olursa....vs...vs...aklıma birsürü olumsuz şey geliyo.yumurtlaması normal olan sadece sorunun erkek infertilitesi olan arkadaşlarım kaç doz ilaçla başladınız?uzun protokol mü yoksa kısa protokol mu uygulandı?yazarsanız çok sevinirim.

Canim seninle ayni gun transferimiz olmustu, ama benim test gunum yarin. Nasil gecti gunlerin masallah iyi bakilmissin :)) belirtilerin neler var mi degisiklikler??

cidden iyi bakıldım doktor aslında 3 gün sonra işe gidebilirsin demişti ama izin almışken yatıyım dedim. hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum valla aynı gün ikimizede şans getirir inşş bide çok dua etmek lazım ben rabbime teslim ettim bebişlerimi inşşş hayırlısıyla duruyolardır :) belirti olarakta gögüslerim şişti ağrıyo ama ilaçlardan olabilir diye düşünüyorum çokta belirti falan aramıyorum açıkçası rahat olmaya çalışıyorum hep 9. 10. gün lekelenme olur falan diye okuyorum benim olmadı sende varmı öyle bişey bide şeyi sorucam transfer sırasında önceden bi ilaç verdimi sanada alttan

rb85 bende tüp bebek yaptırdım 23 mart ta transferim oldu ve inan gögüslerdeki hafif dolgunluk dışında pek belirtim yoktu birde geceleri lavaboya kalkıyordum hepsi bu. Transferden sonra 9. gün pazardı evde idrarda test yaptım ikinci çizgi belirli belirsizdi ama vardı. Çarşamba da 12. günümdü kanda çıktı. Bence belirtiler boş hiç farkında bile olmuyorsun herşey normal seyrinde ilerliyor farketttirmeden. Ben öyle sürekli de yatmadım sadece ilk gün uzandım ertesi günler hep çarşı pazar gezdim stres attım işe de başladım hatta eşim sen normalden daha fazla gezer oldun dedi. Aklına getirmemenin en iyi yolu evde durmamak ben öyle yaptım ve çok şükür hamileyim Allah herkese nasip etsin tek tavsiyem "dua" özellikle sabah namazlarından sonra gün ışığına kadar sürekli dua ettim uyumadım. Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbime kalmış ondan başka kimse hiç bir şey yapamıyor. İyi haberlerini duymak dileklerimle

inş arkadaşım hayırlısı olur pozitif sonuç alırsın.bende bu ay tahlillerim oldu sanırım diğer adetimde başlayacağız allah hepimizin yardımcısı olsunn.

Coooook tesekkurler rahatladim bnm transferi saymazsak 9. Gun ama yarini beklicem artik bana 10. Gun yaptir dediler, insallah ben de belirtisiz hamile olurum gerci ara ara belirtilerim var ama vucudumun oyunudur diye takmamaya calisiyorum, allahda sana kucagina almayi nasip etsin. Canim hep dualar ediyorum tek ilacimiz dua baskada yapilcak nbir sey yok ki. Rabbim hepimizin yuzunu gildursun insallah. Eger olmazsada dayanma ve devam etme gucu versin.

Hayir bendede yok oyle bir sey. Biz suan 9. Gundeyiz transfer gunu sayilmiyor cunku. Yani o masada birsey surdulerse bilemicem ama onceden vermediler. Transfer sirasinda baya bir sey yaptilar soramadim:)) ben ilk 3 gun iyi dinlendim sonrasinda cok dikkatli oldum ama normal yasadim. İnsallah guzel sonuclar aliriz

aynen bende öyle yaptım doktor bana şu anda hamilesin ona göre davran yavaş hareketler et falan dedi bende onun dediğini yapıyorum bişey sürmedi tam transfer için aldılar beni herşeyi ayarladılar falan doktor dediki şimdi içeri bi ilaç vericem o 7 dk beklicek bu ilaç bebeğin iyi tutunması için dedi 7 dk sonrada bebekleri gönderdi ve bunları yaparkende hep bana anlattı

Bak bende hatirladim simdi sen soyleyince simdi bir ilac veriyorum dedi sivi biseydi 7 dk mi bilmiyorum ama bekledikten sonra embriyologlara tamam biz haziriz dedi ve bebis geldi, ama ben agliyodum mutluluk saskinlik ve korku gozyaslariydi. Birde ben pko hastasiyim karnim asiri sis 4 5 aylik gibi o gunleri gorebilecek miyim bilmiyorum allah bilir ama cok tatli bisey bu hamile gobegi:))

kızlar siz nerde tedavi oldunuz banada su gibi birsey sıktılar hatta hocanın yüzünede sıçradı hemşire hanım sildi bende acaba benmibişey yaptım diye düşünmüştüm :)))999 mesane dolu yaaa hehehehhe.. neyse bu ilaçmıymış yani yada serumla yıkadılaRMı?????
rbt sen transferi 10. günümü bhcg yaptırıcan ???? 5. gün transferimiydi??*

benimde bugün transfer günü hariç 5. gündeyimm..allahım bugün hepimiz yasin oluyalım dua edelim olmazmı gerçi ben aklıma düşünce okuyorum allahım bebiş isteyen herkesin koynunu boş bırakma diyorummm ..amin..

evt öyle bişey
inşş görücezz hamile göbişlerini :))))))) ben çok sakindim doktor senden çok memnun kaldım falan dedi hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…