canım ben 29 yaşındayım fsh hormonum yüksek yani erken menopoz riskim var öyle onun dışında bi problem yok.
anladım o zaman hayırlı olsun diyelim inşşş çok zorlanmadan tedavi sürecini atlatırsın
canım ben 29 yaşındayım fsh hormonum yüksek yani erken menopoz riskim var öyle onun dışında bi problem yok.
tüm anne adayları hepinize merhaba yazdıklarınızı okurken ve şimdi bile yazarken gözyaşlarımı tutamıyorum...Rabbim hepimizin kucağını doldursun...
ve sonunda bende başlıyorum tedaviye adet olmayı bekliyorum.nisanın 19 -20 si gibi adet olmayı bekliyorum.benimle birlikte başlayacak olan var mı?deneyimlerimizi paylaşalım mı?ben ankara da yaptırıyorum.sorun sperm hızı, sayısı, morfoloji düşüklüğü.inşallah hayırlı olur.tedavi sürecinden korkuyorum.ya dozlar fazla gelirse yan etki olursa....vs...vs...aklıma birsürü olumsuz şey geliyo.yumurtlaması normal olan sadece sorunun erkek infertilitesi olan arkadaşlarım kaç doz ilaçla başladınız?uzun protokol mü yoksa kısa protokol mu uygulandı?yazarsanız çok sevinirim.
Bende predictor marka gebelik testi vardi , en iyisiymis, regl 1 gun gecse bile sonucu %99kesin ve dogru gosteriyormus, yarin test gunumdu bugun yaptim dayanamadim 9. Gun cikan cok arkadas vardi cunku ne yazikki tek cizgi
Bende predictor marka gebelik testi vardi , en iyisiymis, regl 1 gun gecse bile sonucu %99kesin ve dogru gosteriyormus, yarin test gunumdu bugun yaptim dayanamadim 9. Gun cikan cok arkadas vardi cunku ne yazikki tek cizgi
canım sanada hayırlı olsun.senin problem neydi nerde yaptırdın.bende çok heyecanlıyım.ama kendimi kaptırmak istemiyorum.
Evet buyuk bir hataymis test yapmam kesinlessin ve ilaclari birakayim diye kan vermeye gittim degerim 100 cikmis:) 9. Gun icin fena bir deger degil mi arkadaslar?
Canım benim yaaa, biraz sabret demiştik sana inanamıyorum yaptırmışsın tahlilini :) :) :) tebrik ederim, bence de 9. gün için güzel bi değer tabi ama sen yarın da yaptır testini ve kendine çok çok dikkat et. Burdan da evde yapılan idrar testlerinin çok güzenilir olmadığını anlıyoruz :) Hadi hayırlsı yaaa çok heycanlandım walla... Ayyyy hamilesin sen şimdi, ne güzeeeellll
Evet canim benim formul ise yaramadi, sen sakin yapma insallah ben de sana hatirlatacagim:) yarin dgl ama carsamba yaptiracagim 2 katina cikmis mi diye, hic kimseye soylemedim esim haric zaten sadece ikimiz biliyoruz tedaviyi. Hemen dua ettim hepinize inan , insallah benimkide kesinlesir bir sıkınti cikmaz. Allah yardimcimz olsunn.
canım tebrik ederimçok sevindimsenin adına darısı benim başıma bugün 10.günüm transferler birlikte hiç birlşey hissettmiyorum sizneler yaşadınız birbelirti varmı kaçtane transfer oldunuz benim 2tane 2.kalıte tansferim oldu perşembe test günümbende idarr testi yapmamk için kendimi zor tutuyorum..
Miragaxmirage nerdesinnnnnn? Seninle transferimiz ayni gundu ve cok belirtin vardi ne alemdesin? Biraz belirtilerinden bahsetsene:)) bak hafta sonu bitti gecmez diyoduk gecti.
merhaba arkadasım,
ben gıremıyorum nete kac gundur. belırtı olarak regl agrısı var az goguslerımde eskısı kadar sıslık yok sankı yada alıstım. ama ınanılmaz sekılde uyuyorum. bugun ıdrar testı yaptım bende dayanamadım. ama tek cızgı
senın kanda 102 cıkmıs sevındım senın adına. persembe gunu kan verıcem bende bakalım ısallah pozıtıf cıkar bugun bıraz uzuldum ama genede sukurkı problem olsada cocugumuz olma ıhtımalı var tedavı olma sansımız var.
rabbım cumlemızın yardımcısı olsun ...
CRONİNO JEL - CORASPRİN - ELEVİT diye FOLİK ASİT içeren vitamin ilacı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?