Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

canım ben 29 yaşındayım fsh hormonum yüksek yani erken menopoz riskim var öyle onun dışında bi problem yok.

canım benimde fsh yüksek ama yumurta rezervem iyi oldugu için erken menepoz riskim yokmu oysa 4 sene benim fsh mı düşürmeye çalıştlar doktor deyiştrdim doktorum çok kızdı sen 4 seneni boşa geçirmişin diye bende çok fazla yumurta varış fsh benimle alakasızmş

hemen hemen aynı gün başlıyoruz canım bizim sorunumuzda aynı ankarada hangi merkezde yaptırıcaksın tevdavini?? şimdiden hayırlı olsun Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın kucağımız bebişle neşelensin

Son düzenleme:
Bende predictor marka gebelik testi vardi , en iyisiymis, regl 1 gun gecse bile sonucu %99kesin ve dogru gosteriyormus, yarin test gunumdu bugun yaptim dayanamadim 9. Gun cikan cok arkadas vardi cunku ne yazikki tek cizgi

Bende predictor marka gebelik testi vardi , en iyisiymis, regl 1 gun gecse bile sonucu %99kesin ve dogru gosteriyormus, yarin test gunumdu bugun yaptim dayanamadim 9. Gun cikan cok arkadas vardi cunku ne yazikki tek cizgi

keşke biraz daha sabretseydin canım bir gün kalmış moralini bozmasaydın sakın sıkıntı yapma bence rahat ol olumsuzda düşünme o testi yapmamış gibi davran hiçç belli olmaz.......

neden baktırıyosun 9. günde bazılarının denk gelmiş olabilir bence bozma moralini sen kan testini yaptır olumsuz düşünme idrarda çıkmayıp kanda çıkanda çok var biliyosun :))))

canım sanada hayırlı olsun.senin problem neydi nerde yaptırdın.bende çok heyecanlıyım.ama kendimi kaptırmak istemiyorum.

benimde tek yumurtalığım var dermoid kist var diğerindede o yüzden biraz desteklenmesi gerekiyo dedi doktor çok uzatmak istemiyosanız tüp bebek yapın dedi bizde öyle yaptık tek yumurtalık olduğu için süreci hızlandırmak için

Evet buyuk bir hataymis test yapmam kesinlessin ve ilaclari birakayim diye kan vermeye gittim degerim 100 cikmis:) 9. Gun icin fena bir deger degil mi arkadaslar?

Evet buyuk bir hataymis test yapmam kesinlessin ve ilaclari birakayim diye kan vermeye gittim degerim 100 cikmis:) 9. Gun icin fena bir deger degil mi arkadaslar?

Canım benim yaaa, biraz sabret demiştik sana inanamıyorum yaptırmışsın tahlilini :) :) :) tebrik ederim, bence de 9. gün için güzel bi değer tabi ama sen yarın da yaptır testini ve kendine çok çok dikkat et. Burdan da evde yapılan idrar testlerinin çok güzenilir olmadığını anlıyoruz :) Hadi hayırlsı yaaa çok heycanlandım walla... Ayyyy hamilesin sen şimdi, ne güzeeeellll

Evet canim benim formul ise yaramadi, sen sakin yapma insallah ben de sana hatirlatacagim:) yarin dgl ama carsamba yaptiracagim 2 katina cikmis mi diye, hic kimseye soylemedim esim haric zaten sadece ikimiz biliyoruz tedaviyi. Hemen dua ettim hepinize inan , insallah benimkide kesinlesir bir sıkınti cikmaz. Allah yardimcimz olsunn.

canım tebrik ederimçok sevindimsenin adına darısı benim başıma bugün 10.günüm transferler birlikte hiç birlşey hissettmiyorum sizneler yaşadınız birbelirti varmı kaçtane transfer oldunuz benim 2tane 2.kalıte tansferim oldu perşembe test günümbende idarr testi yapmamk için kendimi zor tutuyorum..

Amin canim tum isteyenlerle birlikte hepimizin basina. Bende de pek belirti yoktu gecmisi okursan gorursun belirti diye kivraniyordum. Benim asil test gunum yarindi keske yarin yapsaydim once idrar yapip cikmadi sonra hemen kan verdim 102 cikti bence zamani gelince kanda baktir o zamana kadarda dualarini et, buralara takil:)

Miragaxmirage nerdesinnnnnn? Seninle transferimiz ayni gundu ve cok belirtin vardi ne alemdesin? Biraz belirtilerinden bahsetsene:)) bak hafta sonu bitti gecmez diyoduk gecti.

merhaba arkadasım,
ben gıremıyorum nete kac gundur. belırtı olarak regl agrısı var az goguslerımde eskısı kadar sıslık yok sankı yada alıstım. ama ınanılmaz sekılde uyuyorum. bugun ıdrar testı yaptım bende dayanamadım. ama tek cızgı
senın kanda 102 cıkmıs sevındım senın adına. persembe gunu kan verıcem bende bakalım ısallah pozıtıf cıkar bugun bıraz uzuldum ama genede sukurkı problem olsada cocugumuz olma ıhtımalı var tedavı olma sansımız var.
rabbım cumlemızın yardımcısı olsun ...

merhaba arkadaşlar :) bende nisan ayında tüp bebek için çalışmalara başladım il deneme inş. hayırlısı olsun hepimiz için
5 nisanda başladım tedavime çok heyecanlıyım . allah hepimizin yüzünü güldürür inş.

Canim o evdeki testlere hic guvenme banada negatif cikti hemen kan verdim 102 cikti ki benim test gunum yarindi cok yakin yaptim test gunune ona ragmen cikmadi. Kesinlikle test gununu bekle. Dun geceden beri bendede regl agrisi var, birde cok az kahve kirmizi lekelenmem oldu, korktum biraz. Hayirlisi kucagimiza almadann saglikli bir sekilde biz huzur yok.. Bu arada bende dun ve bugun oldugum yerde uyuya kaldim:)

Aynı saatlerde idrardan test yapmışız, benimde negatif çıktı :))) benim 8.gündü bakalım yarın sabah 9.gün ama testim yok,almadımda.. Perşembe normal kan testim var, 4 denemem benimde 2 tane 1. kalite 3.gün embriyosu kondu. Aslında yazmayı düşünmüyordum hiç topikte ama tesadüfü görünce yazmadan geçemedim :)) İnşallahhh değerlerin çifter çifter artar.. Allahım hepimize güzel haberleri ve kucağımıza yavrularımızı almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…