canım çok sevindi ALLAH tamamına erdirsin ben idrarda bakma konusuna pek taraf deyildm zaten darısı hepimizn başınaEvet buyuk bir hataymis test yapmam kesinlessin ve ilaclari birakayim diye kan vermeye gittim degerim 100 cikmis:) 9. Gun icin fena bir deger degil mi arkadaslar?
merhaba arkadasım,
ben gıremıyorum nete kac gundur. belırtı olarak regl agrısı var az goguslerımde eskısı kadar sıslık yok sankı yada alıstım. ama ınanılmaz sekılde uyuyorum. bugun ıdrar testı yaptım bende dayanamadım. ama tek cızgı
senın kanda 102 cıkmıs sevındım senın adına. persembe gunu kan verıcem bende bakalım ısallah pozıtıf cıkar bugun bıraz uzuldum ama genede sukurkı problem olsada cocugumuz olma ıhtımalı var tedavı olma sansımız var.
rabbım cumlemızın yardımcısı olsun ...
Evet buyuk bir hataymis test yapmam kesinlessin ve ilaclari birakayim diye kan vermeye gittim degerim 100 cikmis:) 9. Gun icin fena bir deger degil mi arkadaslar?
merhaba arkadaşlar.benimde b ugün 11. günüm ama nedense test günümü perşembe olarak yazmışlar.beklemek o kadar zorki sizlerde benim kadar iyi bilirsiniz.nedense içimde bir karamsarlık bu defadamı olmadı diye büyük bir korku var.cumartesi idrar testi yaptım ikinçi çizgi o kadar silik çıktıki belli belirsiz.dün yeniden yaptım yine aynı şekilde çıktı.cumartesi günküne nazaran daha belirgin bekliyodum.kendimi o kadar yıprattımki.elimde olmadan sürekli ağlıyorum.hakim olamıyorum bu içimdeki karamsarlığa.bu 5. denememiz.bu defada olmassa bundan sonraki günlerimi nasıl geçircem bilemiyorum.inşallah bu defa yüzüm gülsün diye ALLAH ıma dua ediyorum.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun....
slm kızlar dün benim test günümde ve sonuc pozitif çok mutluyum rabbim en kısa zamanda herkese nasip eder inşallah bu duyguyu yasamayı
merhaba arkadaşlar.benimde bugün 11. günüm ama nedense test günümü perşembe olarak yazmışlar.beklemek o kadar zorki sizlerde benim kadar iyi bilirsiniz.nedense içimde bir karamsarlık bu defadamı olmadı diye büyük bir korku var.cumartesi idrar testi yaptım ikinçi çizgi o kadar silik çıktıki belli belirsiz.dün yeniden yaptım yine aynı şekilde çıktı.cumartesi günküne nazaran daha belirgin bekliyodum.kendimi o kadar yıprattımki.elimde olmadan sürekli ağlıyorum.hakim olamıyorum bu içimdeki karamsarlığa.bu 5. denememiz.bu defada olmassa bundan sonraki günlerimi nasıl geçircem bilemiyorum.inşallah bu defa yüzüm gülsün diye ALLAH ıma dua ediyorum.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun....
Tebrik ederim boyle haberler bizleride umutlandiriyor
herhangi bir belirti yasadinmi
slm kızlar dün benim test günümde ve sonuc pozitif çok mutluyum rabbim en kısa zamanda herkese nasip eder inşallah bu duyguyu yasamayı
Evet buyuk bir hataymis test yapmam kesinlessin ve ilaclari birayim diye kan vermeye gittim degerim 100 cikmis:) 9. Gun icin fena bir deger degil mi arkadaslar?
canım korkma kendinide sıkıntıya sokma bence hamilesn 2 çizgi çıkmış ben 15.günümde yapmştm benimde aynı çıkmıştı ama kanda çıktı.
ALLAH razı olsun canım ya.inan içim ferahladı.sabahtan beri ağlamaktan helak oldum.ALLAH ım yardım etsin hepimize...
merhaba arkadaşlar.benimde bugün 11. günüm ama nedense test günümü perşembe olarak yazmışlar.beklemek o kadar zorki sizlerde benim kadar iyi bilirsiniz.nedense içimde bir karamsarlık bu defadamı olmadı diye büyük bir korku var.cumartesi idrar testi yaptım ikinçi çizgi o kadar silik çıktıki belli belirsiz.dün yeniden yaptım yine aynı şekilde çıktı.cumartesi günküne nazaran daha belirgin bekliyodum.kendimi o kadar yıprattımki.elimde olmadan sürekli ağlıyorum.hakim olamıyorum bu içimdeki karamsarlığa.bu 5. denememiz.bu defada olmassa bundan sonraki günlerimi nasıl geçircem bilemiyorum.inşallah bu defa yüzüm gülsün diye ALLAH ıma dua ediyorum.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun....
nergiz sen naptn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?