Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

Evet buyuk bir hataymis test yapmam kesinlessin ve ilaclari birakayim diye kan vermeye gittim degerim 100 cikmis:) 9. Gun icin fena bir deger degil mi arkadaslar?
canım çok sevindi ALLAH tamamına erdirsin ben idrarda bakma konusuna pek taraf deyildm zaten darısı hepimizn başınayegen geliyoooooooooooooooooooooordeymeyelm

canım sıkma canını ben sana test yapma demiştm ama dayanamadın galiba hayırlısı olsun inşaallah kanda çıkacak

Evet buyuk bir hataymis test yapmam kesinlessin ve ilaclari birakayim diye kan vermeye gittim degerim 100 cikmis:) 9. Gun icin fena bir deger degil mi arkadaslar?

arkadaşım hayırlı olsun inan çok sevindim darısı bizim başımıza inş hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

pazartesi transferım olacak bakalım hayırlısı hepımız evlatlarımıza kavuşmak dilegiyleeeeeeee transferden önce ve sonra ne yapayım ne edeyimmmmmmm

merhaba arkadaşlar.benimde bugün 11. günüm ama nedense test günümü perşembe olarak yazmışlar.beklemek o kadar zorki sizlerde benim kadar iyi bilirsiniz.nedense içimde bir karamsarlık bu defadamı olmadı diye büyük bir korku var.cumartesi idrar testi yaptım ikinçi çizgi o kadar silik çıktıki belli belirsiz.dün yeniden yaptım yine aynı şekilde çıktı.cumartesi günküne nazaran daha belirgin bekliyodum.kendimi o kadar yıprattımki.elimde olmadan sürekli ağlıyorum.hakim olamıyorum bu içimdeki karamsarlığa.bu 5. denememiz.bu defada olmassa bundan sonraki günlerimi nasıl geçircem bilemiyorum.inşallah bu defa yüzüm gülsün diye ALLAH ıma dua ediyorum.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun....

Bence kesin hamilesin o cizgi oyle kolay kolay cikmaz
Artik stres yapmayi birak ve dadini cikar hatta kan testinide bugun yapsan olur cunku idrarda ciktiysa kanda hayli hayli cikar

canım korkma kendinide sıkıntıya sokma bence hamilesn 2 çizgi çıkmış ben 15.günümde yapmştm benimde aynı çıkmıştı ama kanda çıktı.

merhaba arkadaşlar bende 8 yıllık beklemeden sonra tüp bebek kervanına katılanlar grubundanım.suan herseye yeni başlıyoruz adet olmayı bekliyorum bazı testleri yaptırmak için ondan sonrası bakalım insallah herşey yolunda gider sizlerin yazılarından okudugum kadarıyla benim önümde biraz daha yol var anlaşılan.allahtan tek dilegim burada olan olmayan tüm arkadaşlarımın yani benimle aynı kaderi paylaşan insanların tez zamanda dileklerinin kabul olması..

Evet buyuk bir hataymis test yapmam kesinlessin ve ilaclari birayim diye kan vermeye gittim degerim 100 cikmis:) 9. Gun icin fena bir deger degil mi arkadaslar?

Canım, çok güzel bir degerin var maşallah seni tebrik ederim!! artık sende hamilesin! tadını çıkar! Kendine ve bebeğine çok çok iyi bak!

canım korkma kendinide sıkıntıya sokma bence hamilesn 2 çizgi çıkmış ben 15.günümde yapmştm benimde aynı çıkmıştı ama kanda çıktı.

ALLAH razı olsun canım ya.inan içim ferahladı.sabahtan beri ağlamaktan helak oldum.ALLAH ım yardım etsin hepimize...

Canım yaaa 2. cizgiyi silikte olsa görmüşsün,kendini neden yıpratıyosun, bugün 11. gününse aslında kanda çıkması gerek, kendini hiç yıpratma canım, istersen git bi kan ver. Umarım sonucun pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…