Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

Bence kesin hamilesin o cizgi oyle kolay kolay cikmaz
Artik stres yapmayi birak ve dadini cikar hatta kan testinide bugun yapsan olur cunku idrarda ciktiysa kanda hayli hayli cikar

ayyy çok teşekkür ederim canım yaa.hastane yakın değilki gidip yaptırıyım.birde 5. katta oturuyorum asansörde yok.korkuyorum açıkçası çıkmaya...

kızlar bu arada transferden sonra yaptıklarımı söyliyim belki faydam dokunur.hergün kiwi ve ananas yedim.antepfıstığı ve çiğ badem yedim.sütün içine buğday ruşeymi koydum içtim.bol bol tesbihat çektim.tövbe istiğfar,salavat-ı şerif,tefriciye okundu.muhammed-mustafa,ali-mürteza,hasa-hüseyin,fatıma isimlerini sırasıyla elim karnımdayken çok okudum...

herkeze merhaba:==}}}bende nisan ayında tedaviye başladım.umarım güzel sonuç alırız..1.tane 2.tane 3.tne 4.tane 5.tane ayyyyyyyyyyy...bebişler tutsun...aminnnnnnnnnnn...

Eefile sen ve benden baska kimse yok ben 2012 tüp bebek günlüğü sayfasında da yazıyorum. Orası kalabalık :)

sen ne durumdaydın ?

canım ya çok sevindim aynı gün transferimiz olmuştu inşş benimde tutmuştur :)))))) tabi tam zamanı olmadığı için düşük gibi gelmiş olabilir sana 12. gün daha yüksek çıkıcaktır zaten bende perşembe yaptırıcam tahlili doktorum öyle yapalım dedi

bence olmaz zaten heralde bi fincan falan içtin dimi.zaten canım 11. gündesin herşey belli olmuştur sen içini ferah tut ne zaman test günün yarın mı

valla canım hiç içmedim bugüne kadar.içsemmi acaba diyorum.test günüm perşembe.cumartesi ve pazartesi idrar yaptım ama çoook silik çıktı.yani çok dikkatli bakarsan belli oluyodu.

hadi hayırlısı canım inş tutmuştur.haberi alınca hemen yaz merak ederiz

yeni geldim iş yerine kızlar herkese merhaba gayet iyiyim bi problem yok doktorumla konuştum 12 si için test yaptır dedi yani perşembe günü test yaptırıcam nasip olursa

oh oh ne güzel perşembe test yaptırcaklar bayağ çoğaldı :) mübarek gün güzel haberler alıcaz inşALLAH.nerde tedavi gördünüz.benim brüksel tüp bebek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…