Bence kesin hamilesin o cizgi oyle kolay kolay cikmaz
Artik stres yapmayi birak ve dadini cikar hatta kan testinide bugun yapsan olur cunku idrarda ciktiysa kanda hayli hayli cikar
canm çok sevindm ALLAH kucagına almayı nasip etsin
eefile canım ben perşembe sonuçlarımı göstermeye gidecem ve sulu ultrason çekilecek. gelişmeleri haber veririm.sanırım mayıs başında adet olacağım o zaman kısmetse startı veririz tüp bebek için.
herkeze merhaba:==}}}bende nisan ayında tedaviye başladım.umarım güzel sonuç alırız..1.tane 2.tane 3.tne 4.tane 5.tane ayyyyyyyyyyy...bebişler tutsun...aminnnnnnnnnnn...
canım nerde tedavi görüyn bende nisan sonu gibi 2. tüp bebek yaptıracm
canım sıkma canını ben sana test yapma demiştm ama dayanamadın galiba hayırlısı olsun inşaallah kanda çıkacak
kızlar yaa türk kahvesinin bi zararı olurmu.11. gündeyim...
canım nasısın var mı bi problemm
Amin canim tum isteyenlerle birlikte hepimizin basina. Bende de pek belirti yoktu gecmisi okursan gorursun belirti diye kivraniyordum. Benim asil test gunum yarindi keske yarin yapsaydim once idrar yapip cikmadi sonra hemen kan verdim 102 cikti bence zamani gelince kanda baktir o zamana kadarda dualarini et, buralara takil:)
işallah elıfe ya . persembe kan verıcem dua edın kızlar..
bence olmaz zaten heralde bi fincan falan içtin dimi.zaten canım 11. gündesin herşey belli olmuştur sen içini ferah tut ne zaman test günün yarın mı
canım ya çok sevindim aynı gün transferimiz olmuştu inşş benimde tutmuştur :)))))) tabi tam zamanı olmadığı için düşük gibi gelmiş olabilir sana 12. gün daha yüksek çıkıcaktır zaten bende perşembe yaptırıcam tahlili doktorum öyle yapalım dedi
yeni geldim iş yerine kızlar herkese merhaba gayet iyiyim bi problem yok doktorumla konuştum 12 si için test yaptır dedi yani perşembe günü test yaptırıcam nasip olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?