Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

valla canım hiç içmedim bugüne kadar.içsemmi acaba diyorum.test günüm perşembe.cumartesi ve pazartesi idrar yaptım ama çoook silik çıktı.yani çok dikkatli bakarsan belli oluyodu.

tatlım bence çok silik bile çıkması güzel. inş hamişsindir.boşver içme o zaman biraz daha sabret ama bence bişey olmaz sadece şey duymuştum ada çayı falan hani tahatlatıcı olduğu için o düşüğe falan sebep olbilirmiş

ayyyyy evet ya perşembe çok önemli bi gün olacak benimde mayenem var o gün dr umla inş ii şeyler söyler.herkes hamiledir inş.

evet canım ya doğru sölüyosun biraz daha sabrediyim.yarın son gün...

oh oh ne güzel perşembe test yaptırcaklar bayağ çoğaldı :) mübarek gün güzel haberler alıcaz inşALLAH.nerde tedavi gördünüz.benim brüksel tüp bebek....

evt perşembe müvarek gün hemde inşş hepimiz güzel haberler alırız yalnız 12 gün geçerde şu test sonucu için bekletiyolarya 2 saat o hiç geçmez kesin
benim istanbul cerrahi hast. doktor serdar koç

bizim ilk denememiz bu ay gerceklesek insallah yarin baslicam burun spreyime sonra beklicezz.kizlarr ilk denemede tutmasi zormus ne kadar dogru sizce

oh oh ne güzel perşembe test yaptırcaklar bayağ çoğaldı :) mübarek gün güzel haberler alıcaz inşALLAH.nerde tedavi gördünüz.benim brüksel tüp bebek....

evt perşembe müvarek gün hemde inşş hepimiz güzel haberler alırız yalnız 12 gün geçerde şu test sonucu için bekletiyolarya 2 saat o hiç geçmez kesin
benim istanbul cerrahi hast. doktor serdar koç

canım çok sevindi ALLAH tamamına erdirsin ben idrarda bakma konusuna pek taraf deyildm zaten darısı hepimizn başınayegen geliyoooooooooooooooooooooordeymeyelm

Amin canim insallah tedavi goren tum arkadaslar mutlu haberi aliriz. Allah hepimize kucaklarimiza saglikli sihhatli bir sekilde de aldigimizi gosterdin insallah.

bizim ilk denememiz bu ay gerceklesek insallah yarin baslicam burun spreyime sonra beklicezz.kizlarr ilk denemede tutmasi zormus ne kadar dogru sizce

öncelikle tedavin hayırlı olsun arkadaşım.inşallah güzel sonuçlar alırsın.öyle birşey yok canım.kim dediyse sallamış yani.benim ilk denemede tutmuştu ama 8 haftalıkken kürtaj oldum.çoğu arkadaşında tutuyor.bence böyle şeylere takılma canım...

Canım, çok güzel bir degerin var maşallah seni tebrik ederim!! artık sende hamilesin! tadını çıkar! Kendine ve bebeğine çok çok iyi bak!

Sagol yuyocum ayagini guzel surttun, masallah topigimize guzel haberler geliyor insallah bu haberler dahada cogalacak bekleyen tum arkadaslarimizin guzel haberleriyle:) yarin yine kan verecegim 11. Gun olacak yarin ins guzel bir deger cikar:))

İnsallah canim sen de guzel haberi alirsin zaten senile yumurta toplama islemimiZde ayni gundu ben dayanamadim yaptirdim testi:) yarin yine yatircam insallah yuksek cikar

Angel_78 silikte olsa cikmasi cok guzel ben de o bile cikmamisti, iyi sabrediyorsun ben hemen 9. Gun kan verdim:) ama iyi yaiyorsun beklemek en iyisi. Guzel bir haber alacagina inaniyorum.

Angel_78 silikte olsa cikmasi cok guzel ben de o bile cikmamisti, iyi sabrediyorsun ben hemen 9. Gun kan verdim:) ama iyi yaiyorsun beklemek en iyisi. Guzel bir haber alacagina inaniyorum.

valla canım çook silikti işte belli belirsizdi yani.çok dikkatli baktığında gözüküyodu.ah canım ahh gelde bana sor nasıl dayanıyorum.o kadar hassasımki hep olumsuz düşünüp ağlıyorum.biliyorum belkide zarar veriyorum bu şekilde ama elimdede değil....

ne kadar doğru bilmem ama kendimden örnek vereyim ilk denemem ve 8 haftalık hamileyim bence yola başlarken böyle olumsuz şeyleri düşünmezsen iyi olur

Canım ilk denemesinde hamile kalan o kadar çok arkadaşımız var ki, hiçte ilk denemesinde zor oluyomuş diye kendini şartlama.Bizim morele çok ihtiyacımız var sakın böle olumsuz şeyler düşünüp kendini strese sokma, ben de nasipse transferimi bekliyorum,ilk olacak ve ben aklıma olumsuz düşünceleri getirmemeye çalışıyorum. Miniklerimi alıp gelicem diyorum hep kendime,umarım hayırlısıyla ilk denememizde hamile kalırız, moralini bozma sakın

Arkadaslar merhaba, bende sizler gibi meleğini arayipta bulamayanlardanim maalesef.sizden ricam burda izmirden olan varsa bana Dr ve merkez tavsiyesinde bulunurmuşsunuz lütfen.izmire yeni taşındık ne Dr ne merkez hiç bir fikrim yok maalesefBursa Acıbadem'de gecen ay yatiracaktik ama esimin ısinden dolayı izmire geldik yardımlarınıza ihtiyacım var İzmirli arkadaslar

Canım merhaba; İzmir kent hastanesinde Dr. İsrael Aruh var. Burda onun tedavisiyle hamile kalan ve çok memnun olan arkadaşlar var. İstersen bi araştır derim. Ben İzmirli değilim ama methini çok duyuyorum İsrael Bey'in. Aklında bulunsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…