valla canım hiç içmedim bugüne kadar.içsemmi acaba diyorum.test günüm perşembe.cumartesi ve pazartesi idrar yaptım ama çoook silik çıktı.yani çok dikkatli bakarsan belli oluyodu.
tatlım bence çok silik bile çıkması güzel. inş hamişsindir.boşver içme o zaman biraz daha sabret ama bence bişey olmaz sadece şey duymuştum ada çayı falan hani tahatlatıcı olduğu için o düşüğe falan sebep olbilirmiş
hadi hayırlısı canım inş tutmuştur.haberi alınca hemen yaz merak ederiz
oh oh ne güzel perşembe test yaptırcaklar bayağ çoğaldı :) mübarek gün güzel haberler alıcaz inşALLAH.nerde tedavi gördünüz.benim brüksel tüp bebek....
oh oh ne güzel perşembe test yaptırcaklar bayağ çoğaldı :) mübarek gün güzel haberler alıcaz inşALLAH.nerde tedavi gördünüz.benim brüksel tüp bebek....
canım çok sevindi ALLAH tamamına erdirsin ben idrarda bakma konusuna pek taraf deyildm zaten darısı hepimizn başınayegen geliyoooooooooooooooooooooor deymeyelm
arkadaşım hayırlı olsun inan çok sevindim darısı bizim başımıza inş hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
bizim ilk denememiz bu ay gerceklesek insallah yarin baslicam burun spreyime sonra beklicezz.kizlarr ilk denemede tutmasi zormus ne kadar dogru sizce
Canım, çok güzel bir degerin var maşallahseni tebrik ederim!! artık sende hamilesin! tadını çıkar! Kendine ve bebeğine çok çok iyi bak!
canım ya çok sevindim aynı gün transferimiz olmuştu inşş benimde tutmuştur :)))))) tabi tam zamanı olmadığı için düşük gibi gelmiş olabilir sana 12. gün daha yüksek çıkıcaktır zaten bende perşembe yaptırıcam tahlili doktorum öyle yapalım dedi
Angel_78 silikte olsa cikmasi cok guzel ben de o bile cikmamisti, iyi sabrediyorsun ben hemen 9. Gun kan verdim:) ama iyi yaiyorsun beklemek en iyisi. Guzel bir haber alacagina inaniyorum.
bizim ilk denememiz bu ay gerceklesek insallah yarin baslicam burun spreyime sonra beklicezz.kizlarr ilk denemede tutmasi zormus ne kadar dogru sizce
Arkadaslar merhaba, bende sizler gibi meleğini arayipta bulamayanlardanim maalesef.sizden ricam burda izmirden olan varsa bana Dr ve merkez tavsiyesinde bulunurmuşsunuz lütfen.izmire yeni taşındık ne Dr ne merkez hiç bir fikrim yok maalesefBursa Acıbadem'de gecen ay yatiracaktik ama esimin ısinden dolayı izmire geldik yardımlarınıza ihtiyacım var İzmirli arkadaslar
arkadaşlar tedavilerinizi hangi merkezlerde yaptırdınız bende bu ay istanbul tüp bebekte başlıyacağımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?