Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

evt perşembe müvarek gün hemde inşş hepimiz güzel haberler alırız yalnız 12 gün geçerde şu test sonucu için bekletiyolarya 2 saat o hiç geçmez kesin
benim istanbul cerrahi hast. Doktor serdar koç

canım allah tamamına erdirsin.. Tedavin ne kadar tuttu . Ssk ile mi baktırdın

Canım ben de izmir de yaşıyorum perşembe günü yumoşlarım toplanacak hafta sonu da transfer yapılacak benim ikinci denemem ben sana prof tayfun özçakırı tavsiye ederim jendisi manisada grand medical de çalışıyor orda tüp bebeğin başında ben çok doktor dolaştım rahimdeki perdeyi bulamadılar o yüzden dört bebğimi kaybettim tayfun hoca buldu şimdi hayırlısıyla tedaviye başladık hem her zaman iletişimde olabileceğin doktor hastanede hem sgk da var muayaneye çok para vermek zorunda kalmıyorsun

arkadaslar.aranızda 2.dondurulmus emriyo deneyen varmı...pazar günü kanal d haberde.anneden alınan kan ile rahimdeki eksik olan maddelerin salgılamasını salıcak hormanlar eklenıp sıvı oluşturuluyor..dah sonra bu sıvı anne rahimi ile yıkanıyor..bebeğinin tutunmasında daha etkili olduğunu idda ediyorlar...100 anne üzerinde denenmiş...isterseniz 08.04.2012 kanl d habber arşivinde var izleye bilirsiniz...ben hemen dr..sorucam..çünki benim.1 düşüğüm oldu.bu 3. denemem olacak inşallah..

Son düzenleme:
RB85 tebrikleeerrrr bebişin seninle çok şükür rabbim bizede bu günleri gösterir inş.Çok şükür ben bugün lucrın ile iğnelere başlıyorum birde folbiol verdiler folik asit tablet adetin ikinci gününe kadar bunları kullanıcam....

Tesekkurler canim tedavin hayirli olsun, basladin artik sonuda tez gelir insallah, rabbim hepimize kucagimiza aldigimiz gunleride gosterir insallah

saol canim insallah hepimiz icin gusel seyler olur

insallah gercekten icimi ferahlattiniz sagolun...zaten bunu dusunmemek icin oyaliorum surekli kendimi hersey gusel olsun bizler icin

merhaba arkadaslarr
ayyy cok guzel haber bu ben boyle haberler duyunca cok umutlu oluyorum.. senın adına cok sevındım arkadasımmm ALLAHım ınsallah hayırlısı ıle kucagınada almayı nasıp etsın..tebrık ederım cnm...

bende mesajları okudukça benimle aynı zamanda yaptıran yok diye üzülmeye başlamıştım...seni görünce sevindim:)ben HRS prof tarık aksu dayım ya sen nerde yaptıracaksın?dileklerin çok güzel...amin...Allah ım inşallah nasip eder bizlere de...hamiş olanları duydukça buradan ümitleniyorum...ilk denemen mi?

canım senin tedavin uzun protokol mü uygulanacak?doktor uzun ya da kısalığa nasıl karar veriyor?benim yumurtalar iyi.aslında birazcık yan etkilerinden korkuyorum(

Merhaba, bu forumu sık sık takip ediyorum ama bu ilk mesajım olacak. Bende bu hafta tüp bebek tedavisine başlıyorum. 31 yaşındayım ve 4 senelik evliyim. 1,5 senedir bebek denemesi yapıyorduk ama geçen ay öğrendim ki doğal yollarla hamile kalmam imkansızmış. Çevremde tüp bebek yöntemi ile bebek sahibi tanıdıklarım var ve neler yaşadıklarına tanık oldum. Ama insan kendi başına gelmeden nasıl stresli bir olay olduğunu anlayamıyor ki ben daha yeni başlıyorum. Umuyorum ki benim ve burada yazan herkesin şansı bol olsun...

günaydın herkese bugün nasıl keyifler ?
benim yarın test günüm bugünden heyecan basmaya başladı bile

sana da günaydın yüzünden gülümseme eksik olmasın yarında inş güzel sonuçlarını alırız rabbim annelık duygusunu tattırsın bende ilk tüp bebek denememde tuttu ve şükür 8 haftalık hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…