evt perşembe müvarek gün hemde inşş hepimiz güzel haberler alırız yalnız 12 gün geçerde şu test sonucu için bekletiyolarya 2 saat o hiç geçmez kesin
benim istanbul cerrahi hast. Doktor serdar koç
Arkadaslar merhaba, bende sizler gibi meleğini arayipta bulamayanlardanim maalesef.sizden ricam burda izmirden olan varsa bana Dr ve merkez tavsiyesinde bulunurmuşsunuz lütfen.izmire yeni taşındık ne Dr ne merkez hiç bir fikrim yok maalesefBursa Acıbadem'de gecen ay yatiracaktik ama esimin ısinden dolayı izmire geldik yardımlarınıza ihtiyacım var İzmirli arkadaslar
Hayırlı olsun canım.. Nerde başladın tedaviye. Suan hangi aşamadasın ? :)
merhaba, kismetse hemen ehemn ayni zamanlarda tedavimiz baslayacak.. hayirlisi olsun seninkide simdiden.. sen de bizler icin dua et olur mu?
tessekku ederım.canım..asm de basladım.dondurulmusları kullanıyorum..sen nerede yaptırıyorsun ve hangı asamadasın..
hayırlı olsun tedaviye hangi merkezde başladın.
mrb ben de ASMte gidiyorum....sen başlamışsın hayırlı olur inşallh...
RB85 tebrikleeerrrr bebişin seninle çok şükür rabbim bizede bu günleri gösterir inş.Çok şükür ben bugün lucrın ile iğnelere başlıyorum birde folbiol verdiler folik asit tablet adetin ikinci gününe kadar bunları kullanıcam....
öncelikle tedavin hayırlı olsun arkadaşım.inşallah güzel sonuçlar alırsın.öyle birşey yok canım.kim dediyse sallamış yani.benim ilk denemede tutmuştu ama 8 haftalıkken kürtaj oldum.çoğu arkadaşında tutuyor.bence böyle şeylere takılma canım...
Canım ilk denemesinde hamile kalan o kadar çok arkadaşımız var ki, hiçte ilk denemesinde zor oluyomuş diye kendini şartlama.Bizim morele çok ihtiyacımız var sakın böle olumsuz şeyler düşünüp kendini strese sokma, ben de nasipse transferimi bekliyorum,ilk olacak ve ben aklıma olumsuz düşünceleri getirmemeye çalışıyorum. Miniklerimi alıp gelicem diyorum hep kendime,umarım hayırlısıyla ilk denememizde hamile kalırız, moralini bozma sakın
Canim o evdeki testlere hic guvenme banada negatif cikti hemen kan verdim 102 cikti ki benim test gunum yarindi cok yakin yaptim test gunune ona ragmen cikmadi. Kesinlikle test gununu bekle. Dun geceden beri bendede regl agrisi var, birde cok az kahve kirmizi lekelenmem oldu, korktum biraz. Hayirlisi kucagimiza almadann saglikli bir sekilde biz huzur yok.. Bu arada bende dun ve bugun oldugum yerde uyuya kaldim:)
hemen hemen aynı gün başlıyoruz canım bizim sorunumuzda aynı ankarada hangi merkezde yaptırıcaksın tevdavini?? şimdiden hayırlı olsun Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın kucağımız bebişle neşelensin
RB85 tebrikleeerrrr bebişin seninle çok şükür rabbim bizede bu günleri gösterir inş.Çok şükür ben bugün lucrın ile iğnelere başlıyorum birde folbiol verdiler folik asit tablet adetin ikinci gününe kadar bunları kullanıcam....
canım allah tamamına erdirsin.. Tedavin ne kadar tuttu . Ssk ile mi baktırdın
günaydın herkese bugün nasıl keyifler ?
benim yarın test günüm bugünden heyecan basmaya başladı bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?