sana da günaydın yüzünden gülümseme eksik olmasın yarında inş güzel sonuçlarını alırız rabbim annelık duygusunu tattırsın bende ilk tüp bebek denememde tuttu ve şükür 8 haftalık hamileyim
herkese günaydın arkadaşlar.ben daha tedaviye başlamadan stres sardı. rabbim tedavidekilerin yardımcısı olsunnn.onları düşünemiyorum ne yapacağızz bu stresle yaaaaa
Tesekkurler canim tedavin hayirli olsun, basladin artik sonuda tez gelir insallah, rabbim hepimize kucagimiza aldigimiz gunleride gosterir insallah
günaydınn tedavi sürecini rahat atlatmak için bence öyle birilerinden saklama psikolojisine girme derim o insanı çok geriyo tabi öyle tedavi oluyorum diye bağırma ama birileri duyucak bilmem ne diyede kasma kendini ben çoğu insanda bu sıkıntıyı gördüğün için söylüyorum bide olayı dalgaya vur bence ben öyle geçirdim iğneleri kullandığım sürede yumurta toplamada transferde falan çok rahattım kendimle dalga geçtim resmen :)))) bide transferden sonra yalnız kalma derim sadece bugün heyecan ve stres basmaya başladı yarın test günüm ondan
bende mesajları okudukça benimle aynı zamanda yaptıran yok diye üzülmeye başlamıştım...seni görünce sevindim:)ben HRS prof tarık aksu dayım ya sen nerde yaptıracaksın?dileklerin çok güzel...amin...Allah ım inşallah nasip eder bizlere de...hamiş olanları duydukça buradan ümitleniyorum...ilk denemen mi?
herkese günaydın arkadaşlar.ben daha tedaviye başlamadan stres sardı. rabbim tedavidekilerin yardımcısı olsunnn.onları düşünemiyorum ne yapacağızz bu stresle yaaaaa
Canım inşallah pozitif haberlerle gelirsin yarın buraya... Bu ay uğurlu geldi çoğumuz hamile kaldı, darısı senin ve hepimizin başına hayırlısıyla.
günaydın canım bencee hiçç stres yapma dün beni görmeliydiniz hastanede onay alana kadar içim içimi yedi tüp bebek onayı verildikten sonra çok şükür rahatladım şimdi kıpır kıpırım bence sende öyle ol
günaydınn tedavi sürecini rahat atlatmak için bence öyle birilerinden saklama psikolojisine girme derim o insanı çok geriyo tabi öyle tedavi oluyorum diye bağırma ama birileri duyucak bilmem ne diyede kasma kendini ben çoğu insanda bu sıkıntıyı gördüğün için söylüyorum bide olayı dalgaya vur bence ben öyle geçirdim iğneleri kullandığım sürede yumurta toplamada transferde falan çok rahattım kendimle dalga geçtim resmen :)))) bide transferden sonra yalnız kalma derim sadece bugün heyecan ve stres basmaya başladı yarın test günüm ondan
deryamd sen nerde oturuyosun merak ettim.canım inş yarın pozitif sonuç alırsın inan çok istiyorum yarın herkesiinnn sonuçları pozitif olsunnnnn....
amannnn sallayacammm herşeyi aslınddaaa çokk sıkıldımmm çünküüü kendime müdahalee edemiyorummm stres yapmamak içiin ne yapayım olursa olur olmazsa rabbim öyle hayırlı görmüş diyeceğim ben elimden geleni yapacağımm...
benıde alın aranıza konuşmaya ihtiyacım var
hoşgeldin aramıza canım....
teşekkürler pervn sen hangı aşamadasın
evet başladım mart 16 da başladım tedaviye 30 martta yumurta toplama yapıldı
4 nisanda transfer yapıldı şimdi ise 16 nisanı yani pazertesiyi beklıyorum test için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?