Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

herkese günaydın arkadaşlar.ben daha tedaviye başlamadan stres sardı. rabbim tedavidekilerin yardımcısı olsunnn.onları düşünemiyorum ne yapacağızz bu stresle yaaaaa

tşk ederim aminnnn :) valla böyle güzel haberleri duyunca tabi insan daha bi rahat olabiliyo rabbim seninde inşşş bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

herkese günaydın arkadaşlar.ben daha tedaviye başlamadan stres sardı. rabbim tedavidekilerin yardımcısı olsunnn.onları düşünemiyorum ne yapacağızz bu stresle yaaaaa

günaydınn tedavi sürecini rahat atlatmak için bence öyle birilerinden saklama psikolojisine girme derim o insanı çok geriyo tabi öyle tedavi oluyorum diye bağırma ama birileri duyucak bilmem ne diyede kasma kendini ben çoğu insanda bu sıkıntıyı gördüğün için söylüyorum bide olayı dalgaya vur bence ben öyle geçirdim iğneleri kullandığım sürede yumurta toplamada transferde falan çok rahattım kendimle dalga geçtim resmen :)))) bide transferden sonra yalnız kalma derim sadece bugün heyecan ve stres basmaya başladı yarın test günüm ondan

Canım inşallah pozitif haberlerle gelirsin yarın buraya... Bu ay uğurlu geldi çoğumuz hamile kaldı, darısı senin ve hepimizin başına hayırlısıyla.

tedavin şimdiden hayırlı olsun ben ilk denememi tarık hocaya yaptırmıştım canım şimdi gatada yaptırıyorum...

günaydın canım bencee hiçç stres yapma dün beni görmeliydiniz hastanede onay alana kadar içim içimi yedi tüp bebek onayı verildikten sonra çok şükür rahatladım şimdi kıpır kıpırım bence sende öyle ol

kızlar doktorunuz size transferden kaç gün sonra test yapmanızı istedi ben 13. gün test yaptıracagım erken yaptırsam ne olur :)
yardımcı olun lütfen

Son düzenleme:
Canım inşallah pozitif haberlerle gelirsin yarın buraya... Bu ay uğurlu geldi çoğumuz hamile kaldı, darısı senin ve hepimizin başına hayırlısıyla.

evt bu topik uğurlu geldi sanırım :) amin inşşş dediğin gibi olur rabbim hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin ve bebişlerimizi bizler için bu zamanda hayırlı kılsın inşşş :)))) bugün rb85 de ikinci testini yaptırıcaktı inşş oda güzel sonuçla gelir

amannnn sallayacammm herşeyi aslınddaaa çokk sıkıldımmm çünküüü kendime müdahalee edemiyorummm stres yapmamak içiin ne yapayım olursa olur olmazsa rabbim öyle hayırlı görmüş diyeceğim ben elimden geleni yapacağımm...

deryamd sen nerde oturuyosun merak ettim.canım inş yarın pozitif sonuç alırsın inan çok istiyorum yarın herkesiinnn sonuçları pozitif olsunnnnn....

Hıh şöyle her şeyin her zaman hayırlısı inanıyorumki rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek...

evet başladım mart 16 da başladım tedaviye 30 martta yumurta toplama yapıldı
4 nisanda transfer yapıldı şimdi ise 16 nisanı yani pazertesiyi beklıyorum test için

evet başladım mart 16 da başladım tedaviye 30 martta yumurta toplama yapıldı
4 nisanda transfer yapıldı şimdi ise 16 nisanı yani pazertesiyi beklıyorum test için

bebişin seni hiçç bırakmasın canım sıkı sıkı tutunsun inş. kaçıncı gün transferi yapıldı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…