Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

evet başladım mart 16 da başladım tedaviye 30 martta yumurta toplama yapıldı
4 nisanda transfer yapıldı şimdi ise 16 nisanı yani pazertesiyi beklıyorum test için

:))) aynı gün transferimiz yapışmış senle canımmm 16 nisanı bekliyorum bende... bende hiç belirti falan yok sen nasılsınn...

cnm bizde de aynı sorun vardı,sperm hızı,morfoloji,ben de yok bişi çok şükür,puregon 125 doz kullandık 8 gün kadar,gerçi genede çok yumurtam oldu,30 küsür,bu kadarı fazla aslında, ne kadar çok yumurta okadar kaliteyi düşürüomuş,zaten 5 tane embriom kaldı sağlıklı,1 tane transfer oldu,4ü donduruldu,pazartesi sonuç alıcam,inşallah iyi olur hem benim hemde benim durumumda olanlara moral için,çünkü ben hep derdimki kadında sorun yoksa tutma şansı daha çok yada öyle duyuyordum etraftan,ama sadece sperm problemi olupta 2.-3.denemesini yaptıran arkadaşları görünce burda çok üzüldüm,Rabbim ol derse oluo inan,bu tedaviler sadece vesile,ama inşallah bizim içinde zamanı gelmiştir artık ve nasibimizde vardır evlat sahibi olmak ALLAHın izniyle..tedavi sürecinden korkma,ben çok korktuğum için 2 yıldır başlayamadım,yumurta toplama anesteziyle oluo,transferide anestezili istedim ben,iğnelere gelince kısa ve ince uçlu iğnelermiş,kendim asla yapamam derken,gerektiğinde 2-3 tane birden vurdum karından o yüsden hayırlısıyla başla cnm,ben nezaman başladım,nası bitti hiç bişi anlamadım,darısı başına ALLAH kolaylık versin,herşey yolunda gitsin inşallah cnm,öptm!

iyiyim canım kasıklarım ağrıyor ama birde iğnelerim canımı acıtıyor sende ne değişiklikler var
he birde karnım çok şiş

Canım merhaba;tedavn hayırlı olsun. benim de 28 martta toplandılar ve 31 martta donduruldular toplam 14 embriyom var beni bekliyo. 30 tane toplandığı için o ay transfer yapmadı doktorum ohss olabilirim diye. bakalım ben de şimdi transferimi bekliyorum sanırım bu ayın sonunda transferim yapılır. Sen neler yaptın transferden sonra, çalışıyomusun? evdemisin. Neler yaptın bakalım transfer soınrası

4 gün dinlendim 5. gün işe başladım çalışıyorum
Ağır kaldırmıyorum ev işlerinde hafif işler yapıyorum.
İş yerindede iyiyim akşamları kasıklarım ağrıyor sabahlarıda az ağrı oluyor..
Bakalım hayırlısı ile olur inş. :))

Keşke işe başlamasaydın canım ya evde dinlenseydin evde keyif yapmak varken ne işin var işde....

Ben de transferden sonra 1 hafta dinleneyim, sonrasında işe başlıım diye düşünüyorum. İnşallah olumlu sonucu alursın

Ben de transferden sonra 1 hafta dinleneyim, sonrasında işe başlıım diye düşünüyorum. İnşallah olumlu sonucu alursın

İnş canım bebegim şu an içimdedr inş.
3 günden sonra doktorlar normal yaşama dönebilirsiniz dedi bende kendımı ıyı hıssettıgım ıcın başlamak ıstedım hayırlısı artık
Birde memurum doktor çalışabılecegımı soyledıgı halde çalışmamak aldığım maaşı hak etmemek olacaktı.
Kısmet dedım başladım umarım çalışmama bebek olmasına engel olmamıstır. aminnnnn

pervn kusura bakma mesaj yanlışlıkla sana geldi sanırım ben nazldm a sormuştum nerde yaptırdın diye tedaviyi ama önemli değil senin de nerde olduğunu bilmiyorum sen nerde yaptırdın tatlım

Sorun değil canım tahmin ettim:)) ben ankarada yaptırıyorum...

hangi merkez de memnun musun bende bi ara anatolia ya gelmek istedim hatta bu yaz orda yatıralım diyoduk ama sonra adanaya karar verdim.açıkçası uzakta olunca korkutuyo oralar bei istanbul falannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…