evet başladım mart 16 da başladım tedaviye 30 martta yumurta toplama yapıldı
4 nisanda transfer yapıldı şimdi ise 16 nisanı yani pazertesiyi beklıyorum test için
tüm anne adayları hepinize merhaba yazdıklarınızı okurken ve şimdi bile yazarken gözyaşlarımı tutamıyorum...Rabbim hepimizin kucağını doldursun...
ve sonunda bende başlıyorum tedaviye adet olmayı bekliyorum.nisanın 19 -20 si gibi adet olmayı bekliyorum.benimle birlikte başlayacak olan var mı?deneyimlerimizi paylaşalım mı?ben ankara da yaptırıyorum.sorun sperm hızı, sayısı, morfoloji düşüklüğü.inşallah hayırlı olur.tedavi sürecinden korkuyorum.ya dozlar fazla gelirse yan etki olursa....vs...vs...aklıma birsürü olumsuz şey geliyo.yumurtlaması normal olan sadece sorunun erkek infertilitesi olan arkadaşlarım kaç doz ilaçla başladınız?uzun protokol mü yoksa kısa protokol mu uygulandı?yazarsanız çok sevinirim.
Amiiinnnn inş. canım isteyen ve bekleyen tüm arkadaşların yüzü gülsün....5 gün sonra transferim oldu canım
Rabbim inş bebeğimi verir tatlım sonrada darısı senın başına inş.
:))) aynı gün transferimiz yapışmış senle canımmm 16 nisanı bekliyorum bende... bende hiç belirti falan yok sen nasılsınn...
Amiiinnnn inş. canım isteyen ve bekleyen tüm arkadaşların yüzü gülsün....
iyiyim canım kasıklarım ağrıyor ama birde iğnelerim canımı acıtıyor sende ne değişiklikler var
he birde karnım çok şiş
Canım merhaba;tedavn hayırlı olsun. benim de 28 martta toplandılar ve 31 martta donduruldular toplam 14 embriyom var beni bekliyo. 30 tane toplandığı için o ay transfer yapmadı doktorum ohss olabilirim diye. bakalım ben de şimdi transferimi bekliyorum sanırım bu ayın sonunda transferim yapılır. Sen neler yaptın transferden sonra, çalışıyomusun? evdemisin. Neler yaptın bakalım transfer soınrası
Keşke işe başlamasaydın canım ya evde dinlenseydin evde keyif yapmak varken ne işin var işde....4 gün dinlendim 5. gün işe başladım çalışıyorum
Ağır kaldırmıyorum ev işlerinde hafif işler yapıyorum.
İş yerindede iyiyim akşamları kasıklarım ağrıyor sabahlarıda az ağrı oluyor..
Bakalım hayırlısı ile olur inş. :))
evet başladım mart 16 da başladım tedaviye 30 martta yumurta toplama yapıldı
4 nisanda transfer yapıldı şimdi ise 16 nisanı yani pazertesiyi beklıyorum test için
Keşke işe başlamasaydın canım ya evde dinlenseydin evde keyif yapmak varken ne işin var işde....[/QUOTE
2 hafta izin kullandım ondan tatlım
Rabbim yazdıysa olur inş :)
Dua edin canım benım
hoşgeldin hadi bakalım hayırlısı inşş bebeğin sıkı sıkı tutunur sana seninde az kalmış :)
4 gün dinlendim 5. gün işe başladım çalışıyorum
Ağır kaldırmıyorum ev işlerinde hafif işler yapıyorum.
İş yerindede iyiyim akşamları kasıklarım ağrıyor sabahlarıda az ağrı oluyor..
Bakalım hayırlısı ile olur inş. :))
Ben de transferden sonra 1 hafta dinleneyim, sonrasında işe başlıım diye düşünüyorum. İnşallah olumlu sonucu alursın
Keşke işe başlamasaydın canım ya evde dinlenseydin evde keyif yapmak varken ne işin var işde....[/QUOTE
2 hafta izin kullandım ondan tatlım
Rabbim yazdıysa olur inş :)
Dua edin canım benım
canım merhaba hayırlısı olur inş bebeğin tutunmuştur sana.tatlım en adanaya geliyorum tedaviye sanırım sen mersindesin profilinden gördüm sen nerde yaptırdın
pervn kusura bakma mesaj yanlışlıkla sana geldi sanırım ben nazldm a sormuştum nerde yaptırdın diye tedaviyi ama önemli değil senin de nerde olduğunu bilmiyorum sen nerde yaptırdın tatlım
pervn kusura bakma mesaj yanlışlıkla sana geldi sanırım ben nazldm a sormuştum nerde yaptırdın diye tedaviyi ama önemli değil senin de nerde olduğunu bilmiyorum sen nerde yaptırdın tatlım
Sorun değil canım tahmin ettim:)) ben ankarada yaptırıyorum...
ben istanbulda yaptrıdım Bahçeci Umut koşuyolunda yaptırdım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?