Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

Arkadaslar selam 9. Gun 102ydi 11. Gun degerim 244 e yukselmis, rabbim hepinize yasatsin , bebeklerimizin saglikli dogum haberlerinide alalim insallah. Surekli dualarimdasiniz:)

Tabi canım haklısın, eğer işin stresli bir iş değilse işe dönmen mantıklı olmuş, ben özelde çalışıyorum, aslında işim stresli ama ilk 1 haftayı atlattıktan sonra tutunmuşsa tutunmuştur diye başlarım herhalde diyorum, gerçi o anki ruh halim nasıl olur bilemiyorum, belki de 2 hafta rapor alıveririm. Ben şehir dışında yaptırıyorum. İstanbula gidip geliyorum. Şehir dışı zor oluyo tabi.
Eeee arkadaşlar bugün pozitif sonuç alanlar nerdeeee :) :) :) hadi bize de yazın da moral olun

Arkadaslar selam 9. Gun 102ydi 11. Gun degerim 244 e yukselmis, rabbim hepinize yasatsin , bebeklerimizin saglikli dogum haberlerinide alalim insallah. Surekli dualarimdasiniz:)

Tebrikler canım çok sevindim, seninle aynı anda başlamıştık bu serüvene, ne güzel sen olumlu sonucunu aldın, darısı benim başıma İnşallah :) Kendine dikkat et canım.ilk doktor kontrolün ne zaman şimdi, ne zaman göreceksiniz keseyi nasipse

Çaresizlik ALLAH tan gelen en güzel işarettir.Dua vaktinin geldiğini gösterir.Kulluğunu hatırlatır kullarına verabbiyle buluşma vaktidir aslında.Süzülüyorsa gözünden yaşlar,ahlar içindeyse yüreğin,hüzünlü ise güzel yüzün,Rabbin seni özlemiş sesini duymak istemiştir.
Arkadaşlar bir arkadaşımdan aldım bugün bu sözü.sizlerlede paylaşmak istedim.Benim için yarın büyük gün.Ne olur dualarınızı eksik etmeyin.Bende sizler için hep ediyorum.her namazımın sonunda kalbimden hepinizi geçiriyorum.ALLAH ım tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün.16-22 nisan arası kutlu doğum haftası arkadaşlar.Bol bol salavat getirelim efendimize...

Canim aminnn burda ilk konustugum arkadasim sendin ayni gun baslamistik sorunumuz ayniydi yaslarimiz yakindi ve sen de sehir disindan geliyorsun:)) insallah sonuclarda ayni olur. Ben daha doktoruma soylemedim amasyada yaptirdim testi, fax cekicem ins yakin zamandadir, ama tabii endise hicc azalmiyor, ama guzel endiseler rabbim hepinize yasatsin

canım çok sevindim...RABBİM.tamamına erdirsin....darısı başımıza....

Maşallah canım.çok güzeel.hep bu şekilde devam eder inşallah.benimde yarın büyük gün.çok korkuyorum.off az önce karnıma ağrı girdi adet öncesinde olduğu gibi.sendede oluyomuydu...

tatlımm çok sevindim bian önce kalp atışlarını da duyarsın inşşşş darısı tümmmmm isteyenlerin başınnaaaa

cnmcım sabahtan beri seni bekliyodum valla gözüm yolda kaldı :) ayyy çok sevindimmm gerçekten çok güzel değerin rabbim sağlıkla sonunu getirmeyide nasip etsin inşş maşallah diyelim ilk denemeydi dimi?

tebrikler canım bu süperr darısı başımıza inş. bizde bu rakamları görürüz...

hangi merkez de memnun musun bende bi ara anatolia ya gelmek istedim hatta bu yaz orda yatıralım diyoduk ama sonra adanaya karar verdim.açıkçası uzakta olunca korkutuyo oralar bei istanbul falannn

ben gatada yaptırıyorum canım bir öncekini hrs tüp bebekde yaptırmıştım hayırlısı bu sefer yüzümüz güler inş.

Aminn arkadaslar rabbim sonuna kadar gotursun, tek tek alinti yapmayi beceremedim toplu cevap vereyim:)
İstanbul beylikduzu medicanada yaptirdim, ilk denemem 1 tane 5. Gun embriyosu konuldu pko hastasiyim. Merkezden memnundum cunku saat gibi isliyor profesyoneller gercekten, transferden sonra ozelliklede son gunler regl agrisi cok girdi halada agriyor, birde transferden sonra 3. Gun ucakla memlekete dondum 1 saatlikti, hani surekli yatiyoruz ya bana doktorum hic yat dememisti, sadece yorulma agir kaldirma spor yapma demisti. Yatmadan zaman cok daha rahat gecti ama tabii yinede kolsy degil.

Birde kesinlikle tes gunu KANdan test yapin evdeki testleri bosverin...

Son olarak annem sinavlara girmeden bsna hep fetih okurdu basariyim diye ben de her gun fetih suresi okudum opu isleminden beri embriyolarim guclensin basrarsinlar bu seruveni diye, sonucta butun isi kucucuk embriyolarimiz yapiyolar tutunuyorlar, buyuyorlar felan:)bu da onlarin hayatta kalma sinavi neticede

Hepinizi cok seviyorum fetihlerimi sizin yavrularinizada gonderiyorum:)

arkadaşlar yarın testgünümbeni heyecan sardı bugüne kadarhiçböyle değildim....zaman geçmiyo sanki annemlerde kalıyorum12 gündür enazından birazdaolsa avunuyorum umarım sonuçlarımızgüzel çıkar yarın test yapıcak 2arkdaş daha var sanırım hiçbi belirtiyok arada karnıma ağrı giriyo okadar ilk tüp bebk denedmemde çok karnım belim ağrıyodu bugünlerde ...

canım çok sevindim sonunda o bekleyiş güzel sonuçlandı desene inş sende ayağını sürürsünde daha nice güzel haberler alırız .inş keseyi daha sonrasında da kalp atışlarını duyup ve 9 ay sonunda kucağına alırsın kendine iyi bak taze annecik

bak o gözümüzde büyüyen 11 günü bitirmişsin inş yarın da güzel haberlerinle dönersin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…