İnş canım bebegim şu an içimdedr inş.
3 günden sonra doktorlar normal yaşama dönebilirsiniz dedi bende kendımı ıyı hıssettıgım ıcın başlamak ıstedım hayırlısı artık
Birde memurum doktor çalışabılecegımı soyledıgı halde çalışmamak aldığım maaşı hak etmemek olacaktı.
Kısmet dedım başladım umarım çalışmama bebek olmasına engel olmamıstır. aminnnnn
Aaaa ben de Bahçeci Fulyada yaptırdım, kardeş merkezler :)
Arkadaslar selam 9. Gun 102ydi 11. Gun degerim 244 e yukselmis, rabbim hepinize yasatsin , bebeklerimizin saglikli dogum haberlerinide alalim insallah. Surekli dualarimdasiniz:)
Tebrikler canım çok sevindim, seninle aynı anda başlamıştık bu serüvene, ne güzel sen olumlu sonucunu aldın, darısı benim başıma İnşallah :) Kendine dikkat et canım.ilk doktor kontrolün ne zaman şimdi, ne zaman göreceksiniz keseyi nasipse
Canim aminnn burda ilk konustugum arkadasim sendin ayni gun baslamistik sorunumuz ayniydi yaslarimiz yakindi ve sen de sehir disindan geliyorsun:)) insallah sonuclarda ayni olur. Ben daha doktoruma soylemedim amasyada yaptirdim testi, fax cekicem ins yakin zamandadir, ama tabii endise hicc azalmiyor, ama guzel endiseler rabbim hepinize yasatsin
Arkadaslar selam 9. Gun 102ydi 11. Gun degerim 244 e yukselmis, rabbim hepinize yasatsin , bebeklerimizin saglikli dogum haberlerinide alalim insallah. Surekli dualarimdasiniz:)
aydın.hocamı doktorun..benim.3. deneme olucak inşallah..bundan önceki tuttu..ama 6 haftalık düstü...bakalım bu deneme ne olacak hayırlısı..yukarda bır yazı yazdım okudunmu...
tatlımm çok sevindim bian önce kalp atışlarını da duyarsın inşşşş darısı tümmmmm isteyenlerin başınnaaaa
hangi merkez de memnun musun bende bi ara anatolia ya gelmek istedim hatta bu yaz orda yatıralım diyoduk ama sonra adanaya karar verdim.açıkçası uzakta olunca korkutuyo oralar bei istanbul falannn
arkadaşlar yarın testgünümbeni heyecan sardı bugüne kadarhiçböyle değildim....zaman geçmiyo sanki annemlerde kalıyorum12 gündür enazından birazdaolsa avunuyorum umarım sonuçlarımızgüzel çıkar yarın test yapıcak 2arkdaş daha var sanırım hiçbi belirtiyok arada karnıma ağrı giriyo okadar ilk tüp bebk denedmemde çok karnım belim ağrıyodu bugünlerde ...
evet canım...aydın bey..cuma günü gidicem bakalım hayırlısı....senin transferin ne zaman..
tatlım benim de 2. tüp bebek adanada başkent hastanesinde yaptırıcam inş ikimizde hemen hemen aynı o zaman sen nerde yaptırıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?