Çaresizlik ALLAH tan gelen en güzel işarettir.Dua vaktinin geldiğini gösterir.Kulluğunu hatırlatır kullarına verabbiyle buluşma vaktidir aslında.Süzülüyorsa gözünden yaşlar,ahlar içindeyse yüreğin,hüzünlü ise güzel yüzün,Rabbin seni özlemiş sesini duymak istemiştir.
Arkadaşlar bir arkadaşımdan aldım bugün bu sözü.sizlerlede paylaşmak istedim.Benim için yarın büyük gün.Ne olur dualarınızı eksik etmeyin.Bende sizler için hep ediyorum.her namazımın sonunda kalbimden hepinizi geçiriyorum.ALLAH ım tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün.16-22 nisan arası kutlu doğum haftası arkadaşlar.Bol bol salavat getirelim efendimize...
Canim bende seni metak etmistim bugun testi yaparsin diye dusunmustum ama yapmamissin bravo
eminim yarin guzel haberlerle geleceksin allah yardimcin olsun
Aminn arkadaslar rabbim sonuna kadar gotursun, tek tek alinti yapmayi beceremedim toplu cevap vereyim:)
İstanbul beylikduzu medicanada yaptirdim, ilk denemem 1 tane 5. Gun embriyosu konuldu pko hastasiyim. Merkezden memnundum cunku saat gibi isliyor profesyoneller gercekten, transferden sonra ozelliklede son gunler regl agrisi cok girdi halada agriyor, birde transferden sonra 3. Gun ucakla memlekete dondum 1 saatlikti, hani surekli yatiyoruz ya bana doktorum hic yat dememisti, sadece yorulma agir kaldirma spor yapma demisti. Yatmadan zaman cok daha rahat gecti ama tabii yinede kolsy degil.
Birde kesinlikle tes gunu KANdan test yapin evdeki testleri bosverin...
Son olarak annem sinavlara girmeden bsna hep fetih okurdu basariyim diye ben de her gun fetih suresi okudum opu isleminden beri embriyolarim guclensin basrarsinlar bu seruveni diye, sonucta butun isi kucucuk embriyolarimiz yapiyolar tutunuyorlar, buyuyorlar felan:)bu da onlarin hayatta kalma sinavi neticede
Hepinizi cok seviyorum fetihlerimi sizin yavrularinizada gonderiyorum:)
iyiyim canım kasıklarım ağrıyor ama birde iğnelerim canımı acıtıyor sende ne değişiklikler var
he birde karnım çok şiş
Canim bende seni metak etmistim bugun testi yaparsin diye dusunmustum ama yapmamissin bravo
eminim yarin guzel haberlerle geleceksin allah yardimcin olsun
amiin canım amiin.inşallahh.mevlam kurban olduğum hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.ya bende belirti yok herkeste olan kasık ağrısı var bide iğneler ...ben göbekten clexan ve kalçadan progesteron yapıyorummm... Ama iyiyimm..kendimide iyi hissediyorum son günlerde heyecan olacak gibii
allahım embriyolarımızın yardımcısı olsun tutunsunlar gömülsünlerrr....karnımız 9 ay kocaman olsunnnnn....bu dua hepimize arkadaşlar aminnnn
Merhabalar dün idrarında ikinci çizgi silik çıkmıştı bugün kan testi verdim degerim 34,04 10.gunüm 3.gün embriyosu kondu, doktorun cuma tsti tekrarla bgunkunu unut dedi. Hamile olabilir miyim? Sabahtir yatıyorum cokta korkuyorum, ne yapayım yardımcı olur musunuz?
canımm korkmaa.cuma gününe katlayacaktır.içini ferah tut.gün doğmadan neler doğar.dua et bol bol.rabbim büyük.Muhammed-mustafa,Ali-Mürteza,Hasan-Hüseyin,Fatıma isimlerini elin karnındayken oku.ya mübdi çek.salavat getir.
canımm korkmaa.cuma gününe katlayacaktır.içini ferah tut.gün doğmadan neler doğar.dua et bol bol.rabbim büyük.Muhammed-mustafa,Ali-Mürteza,Hasan-Hüseyin,Fatıma isimlerini elin karnındayken oku.ya mübdi çek.salavat getir.
Salavat kaç defa cnm?
cnm bizde de aynı sorun vardı,sperm hızı,morfoloji,ben de yok bişi çok şükür,puregon 125 doz kullandık 8 gün kadar,gerçi genede çok yumurtam oldu,30 küsür,bu kadarı fazla aslında, ne kadar çok yumurta okadar kaliteyi düşürüomuş,zaten 5 tane embriom kaldı sağlıklı,1 tane transfer oldu,4ü donduruldu,pazartesi sonuç alıcam,inşallah iyi olur hem benim hemde benim durumumda olanlara moral için,çünkü ben hep derdimki kadında sorun yoksa tutma şansı daha çok yada öyle duyuyordum etraftan,ama sadece sperm problemi olupta 2.-3.denemesini yaptıran arkadaşları görünce burda çok üzüldüm,Rabbim ol derse oluo inan,bu tedaviler sadece vesile,ama inşallah bizim içinde zamanı gelmiştir artık ve nasibimizde vardır evlat sahibi olmak ALLAHın izniyle..tedavi sürecinden korkma,ben çok korktuğum için 2 yıldır başlayamadım,yumurta toplama anesteziyle oluo,transferide anestezili istedim ben,iğnelere gelince kısa ve ince uçlu iğnelermiş,kendim asla yapamam derken,gerektiğinde 2-3 tane birden vurdum karındano yüsden hayırlısıyla başla cnm,ben nezaman başladım,nası bitti hiç bişi anlamadım,darısı başına ALLAH kolaylık versin,herşey yolunda gitsin inşallah cnm,öptm!
tedavin şimdiden hayırlı olsun ben ilk denememi tarık hocaya yaptırmıştım canım şimdi gatada yaptırıyorum...
canım verdiğin destekten ötürü çookkk teşekkürederim.inşallah canım anne olma zamanın gelmiştir dediğin gibi.inşallah pozitif sonuç alıcaksın hayırlısıyla...YÜCE RABBİM OL DEDİ Mİ OLUR.sadece 8 günlük düşük iğne ile mi 30 yumurta oldu?bazıları adetin 21. gününde başılıyomuş adetten sonrada devam ediyolarmış ta ondan soruyorum canım...ALLAH KUCAĞINI DOLDURUP NEŞELENDİRSİN CANIM..
Aminn arkadaslar rabbim sonuna kadar gotursun, tek tek alinti yapmayi beceremedim toplu cevap vereyim:)
İstanbul beylikduzu medicanada yaptirdim, ilk denemem 1 tane 5. Gun embriyosu konuldu pko hastasiyim. Merkezden memnundum cunku saat gibi isliyor profesyoneller gercekten, transferden sonra ozelliklede son gunler regl agrisi cok girdi halada agriyor, birde transferden sonra 3. Gun ucakla memlekete dondum 1 saatlikti, hani surekli yatiyoruz ya bana doktorum hic yat dememisti, sadece yorulma agir kaldirma spor yapma demisti. Yatmadan zaman cok daha rahat gecti ama tabii yinede kolsy degil.
Birde kesinlikle tes gunu KANdan test yapin evdeki testleri bosverin...
Son olarak annem sinavlara girmeden bsna hep fetih okurdu basariyim diye ben de her gun fetih suresi okudum opu isleminden beri embriyolarim guclensin basrarsinlar bu seruveni diye, sonucta butun isi kucucuk embriyolarimiz yapiyolar tutunuyorlar, buyuyorlar felan:)bu da onlarin hayatta kalma sinavi neticede
Hepinizi cok seviyorum fetihlerimi sizin yavrularinizada gonderiyorum:)
bende perşembe kan vericem canım.dualarım hepimiz için.rabbim yardımcımız olsun inşallah...
ısallah arkadasım yarın guzel haberler verırız bırbırımıze.
bı kac gundur cok negatıf dusunceelerdeym ama rabbım yardımcımız olsun...
ah canım ya inan benimde senden aşağı kalır yanım yok.ağlama nöbetlerine giriyorum.bugün daha iyiyim gerçi.şimdi sabahın olmasını bekliyorum.inşallah güzel haberler vercez....
canım yazdıgın güzel sözü kullanmak için aldım benimde 3 .denemem olcak fulya bahçecide sorun sperm azlıgı dua edin mayısda gidicez inş ve benimde size duam olsun allahım herkesin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?