kızlar kan verdım geldım aksama dogru bellı olcak nolur dua edın....
beklemek cok zor ya
beklemek cok zor ya
beklemek cok zor ya
beklemek cok zor ya
beklemek cok zor ya
selam arkdaşlar saat 10gibi kanımı verdim 2gibi çıkıcakmış çok korkuyorum hiçbibelirtiyok ağrımda yok noolacak bakalım...
beklemek cok zor ya
selam arkdaşlar saat 10gibi kanımı verdim 2gibi çıkıcakmış çok korkuyorum hiçbibelirtiyok ağrımda yok noolacak bakalım...
cnm nbr nası gidio tedavin? ben IVIdeki emre beyle görüştüğünü hatırlıorum senin hatta ben sana cvp yazmıştım orayla ilgili bazı şeyler sormuştun nası biyer aklım kaldı demiştinbende emre beyin sana ne ücret verdiğini merak ediorum cal'cım sadece tedavi fiyatı olarak? medicine nası gidio,orda fiyat ne,öptm cnm,kolay gelsin...
evet canım doğru hatırlıyorsun :) iyiyim sen nasılsın canım..benim tedavim bu ay sonu başlıyacak. 26 nisan gibi adet oldugumda gidicem. medicine 2800 + ilaç dedi. ilacın 1200 tutar dedi. 4bine çıkıyo.
ama dediğin gibi Emre Beyle ben remedy hastanesinde yüzyüze görüştüm.kendisini ve yaklaşımını çok begendim. fiyat istedim. adet zamanı gidp kontrol olsaydım daha iyi olacaktı. kendi ürettiğim yumurtayla tüp bebek olursa 2300 dedi. diğer türlü olursa 3500+ ilaç demişti.butçeme biraz uysaydı kesinlikle ivi ye giderdim.
senin nasıl gidiyor. sanırım bugün test sonucun. inşallah olumlu sonuc alırsın canım.
cnm kısmet olduktan sonra her yer aynı belkide,ama işte en iyi doktor en iyi hastane olsun demekten de kendimizi alamıoruzbenim hemşire arkadaşım olduğu için 3000 dedi erdal bey,emre beyin daha pahalı olduğunu duymuştum ondan merak ettim,ama ikiside aynıymış,neyse artık geçti benim için,ama sonucum haftaya pzt cnm,keşke bugün olsaydı da kurtulsaydım şu bekleme işkencesinden :) umudum da yok,öyle de hissediorum,umarım yanılırım,keşke şans oranı daha yüksek olsaydı ya tüp bebeğin %80 falan mesela demi,sıkıntılı bütçelerle büyük umutlarla başlanıo,inşallah ALLAHım hepimizin yüzünü güldürsün,maddi manevi yıpratmasın bizleri,bu sıkıntılarımız olumlu sonuçlasın,ve yeni başlayanlara moral olsun,çünkü herkes zor durumda,ALLAH yardımcımız olsun inşallah,kib. cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?