Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

AMİN cnm hepimizin tedavileri olumlu sonuçlanır ALLAHın izniyle inşallah,sonucu burdan da yazarım,burası fazla ilerlemio,tüp bebek günlüğümüzde çok hızlı demi sende gelişmeleri yaz cnm arada,ALLAH yardımcın olsun sağlıcakla kal!

kızlar merhaba ben yeni giriyorum foruma ama pek bişey kaçırmamışım bende mayısın başında adetimle başlıyorum inş.ya nerde herkesssss hadi bağırsınlar hamişizzzzz diye

sonucum negatif 2.kez yıkıldım bukez olur diyordum umutluydum yine olmadı yine olmadı..... okadar dikkat ettimki hapşurmadım öksürmedim gülmedim hazır bişey yemedim olmayınca olmuyo sadece eşime sarılıp doyasıya ağlayabildim... eşimin dediği sana üzülmekten ben acımı yaşayamıyorum... farkındamısın ikimizin bebği olumuyo dedi yapıcak bişey yok osözden sonra kalktım yıkandım giyindim eşimi bekliyorum daha vaktı gelmedi sanırım... rabbbim diğer bekleyen arkdaşlarımın yüzünü güldürsün inş...

esra sakın sakın üzülme hayırlısı olsun ağlama demiyorum ağla içine atma inan geçecek bizimde bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günler gelecek canını hiç sıkma kıyamam yaa bende üzüldüm şimdi o kadar emek sanki boşa gitmiş gibi hissediyosun değilmi canım benim üzülme.inan hepsi geçecek

Canım benim ne denir ne söylenir inan herşey boş geliyo,söylicek bişi bulamıyorum. Lütfen üzme kendini daha fazla, bir an önce toparlanmaya bak. Allah büyük, hepimizin yardımcısı olsun yüce Rabbim. Bizim için hayırlı olanı versin. Belki şu anda senin için hayırlısı budur canım.

Merhaba herkese, bende nisan ayında başladım.6 nisan itibariyle lucrin iğneye başladım.şimdilik iğneyle devam ediyorum.iğnem bittiği zaman adetimin 3.günü kontrol ve arkasından diğer takviye ilaçlarla umarım yumurta toplama ve transfer gerçekleşecek.İlk denemem ve çok detay okumak istemiyorum fazla bilerek gitmenin iyi bir şey olmadığını düşünüyorum.Umarım herkese her isteyene sağlıklı sıhhatlı bebekler verir Allah ım.

merhaba..bu duyguları ben de 2 kez tatdım... seni çok iyi anlıyo biliyorum..hatta 2.sinde pozitif sonuç aldım ama 6 haftalık düşük oldu...inan bana baştan negatif sonucu almak aha iyi ...rabbim herkeze herşeyin hayırlısını veriyo...üzülme sakın... ....bak ben 1 sene ara verdim..şimdi 3.şansımzıı deniyeceğiz inşallah..yılmadan yola devam..kendine iyi bak canımm..

Angel 78 ne yaptin kan verdinmi sonucu ne zaman alacaksin merak icindeyim

canım ancak girebilme fırsatı bulabildim.sonucu aldıktan sonra anneme gittim çünkü.daha yeni geldim eve.canım sonucum pozitif :) değerim ise 38.07.doktorum gebelik var ama sınırda bir değer ve takip edilmesi gerekiyormuş.cumartesi tekrar yaptırcam.inşallah güzel güzel katlar...

canım benim yaa.inan ne diyeceğimi nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum.gerçi bu durumda teselli edecek hiç bir söz kafi gelmiyor.ben 4 negatiften sonra bugün 5. denememde pozitifi gördüm.rabbim inşallah tez zamanda kendiliğinden verir mucizeni.dualarını esirgeme.gün doğmadan neler doğar.Rabbim yeterki ol desin...

canım hayırlı olsn benimde ilk denememde 34 çıkmıştı inşaallah yukselecek degern benimki 70 olmuştu .

canım benim ya ne denirki bilmem çok üzüldüm((( aynı durumu bende yaşamıştm çok acı(

canım tedavimiz aynı ilaçla ve aynı zamanda devam ediyor hayırlı olsun diyorum....

kızlarrrr sonucum pozitiff cumartesı tekrar gıdıp kan verıcem degerım 25 mıs ama bu 2 ıle carpılıyomus yanı 50 dedıler
doktorumuz tup bebek sansınız %50 ıdı sımdı bunda sansınız %85 dedı
ısallah cumartesı daha ıyı sonuc alırım
esracım rabbım yardımcın olsun senın adına da uzuldum
dualarınız ıcın tesekkurler arkadaslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…