sonucum negatif 2.kez yıkıldım bukez olur diyordum umutluydum yine olmadı yine olmadı..... okadar dikkat ettimki hapşurmadım öksürmedim gülmedim hazır bişey yemedim olmayınca olmuyo sadece eşime sarılıp doyasıya ağlayabildim... eşimin dediği sana üzülmekten ben acımı yaşayamıyorum... farkındamısın ikimizin bebği olumuyo dedi yapıcak bişey yok osözden sonra kalktım yıkandım giyindim eşimi bekliyorum daha vaktı gelmedi sanırım... rabbbim diğer bekleyen arkdaşlarımın yüzünü güldürsün inş...
canım ancak girebilme fırsatı bulabildim.sonucu aldıktan sonra anneme gittim çünkü.daha yeni geldim eve.canım sonucum pozitif :) değerim ise 38.07.doktorum gebelik var ama sınırda bir değer ve takip edilmesi gerekiyormuş.cumartesi tekrar yaptırcam.inşallah güzel güzel katlar...
kızlarrrr sonucum pozitiff cumartesı tekrar gıdıp kan verıcem degerım 25 mıs ama bu 2 ıle carpılıyomus yanı 50 dedıler
doktorumuz tup bebek sansınız %50 ıdı sımdı bunda sansınız %85 dedı
ısallah cumartesı daha ıyı sonuc alırım
esracım rabbım yardımcın olsun senın adına da uzuldum
dualarınız ıcın tesekkurler arkadaslar..
sonucum negatif 2.kez yıkıldım bukez olur diyordum umutluydum yine olmadı yine olmadı..... okadar dikkat ettimki hapşurmadım öksürmedim gülmedim hazır bişey yemedim olmayınca olmuyo sadece eşime sarılıp doyasıya ağlayabildim... eşimin dediği sana üzülmekten ben acımı yaşayamıyorum... farkındamısın ikimizin bebği olumuyo dedi yapıcak bişey yok osözden sonra kalktım yıkandım giyindim eşimi bekliyorum daha vaktı gelmedi sanırım... rabbbim diğer bekleyen arkdaşlarımın yüzünü güldürsün inş...
inşallah canım inşallahh.peki sonra ne oldu devamı gelmedimi....
=miragexmirage;24081344]kızlarrrr sonucum pozitiff cumartesı tekrar gıdıp kan verıcem degerım 25 mıs ama bu 2 ıle carpılıyomus yanı 50 dedıler
doktorumuz tup bebek sansınız %50 ıdı sımdı bunda sansınız %85 dedı
ısallah cumartesı daha ıyı sonuc alırım
esracım rabbım yardımcın olsun senın adına da uzuldum
dualarınız ıcın tesekkurler arkadaslar..
bende 11 yıllık evliyim 1.5 yıl önce çikolata kistinden laporoskopi oldum hoca tek çözümün tüp bebek dedi ben adanada m turan çetin tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum ameliyattan sonra yumurta rezverlerim düşmüş olabilir benim gibi olan varmı acaba.............
:
canım tebrik ediyorum inşallah devamı gelir sonucu alınca erken haber ver çok merak ettim
dün test günümdü sonuç negatif ilk denemeydi ama çok üzüldüm şimdi daha iyiyim hayırlısı diyorum başkada yapcak bişeyim yok yalnız tutmayan arkadaşlara bişey sorucam bu bebek tutmayınca bi belirti olmazmı kanama lekelenme falan filan gibi daha doğrusu dün doktor sordu bana böyle bişey varmı diye yok dedim bi şekilde atılması gerekiyodu diyo geç tutunmuş olabilir 2-3 gün sonra yine test yaptır ilaçlarıda bırakma dedi ama ben ilaçlarıda bıraktım testte yaptırmıcam oyalanmak istemiyorum
Deryamd ilaclarini birakma degerin kac bilmiyorum ama doktor soylediyse umut vardir bilirsin doktotrlar bos umut vermez hatta en kotusunu soylerler, canim cuma bugun bol bol dua edelim degerlerinin yukselmesi gereken arkadaslara birbirimize ettigimiz dualar makabuldur. Vede aklima ne geldi sana iki embriyo transferi olmustu yine forumda okudum ikisinden biri tutmadiginda tutmayan degeri dusururmus belki doktorun bu yuzden devam et demistir bence devam et ve kendine dikkat etmeye devam et.
dün test günümdü sonuç negatif ilk denemeydi ama çok üzüldüm şimdi daha iyiyim hayırlısı diyorum başkada yapcak bişeyim yok yalnız tutmayan arkadaşlara bişey sorucam bu bebek tutmayınca bi belirti olmazmı kanama lekelenme falan filan gibi daha doğrusu dün doktor sordu bana böyle bişey varmı diye yok dedim bi şekilde atılması gerekiyodu diyo geç tutunmuş olabilir 2-3 gün sonra yine test yaptır ilaçlarıda bırakma dedi ama ben ilaçlarıda bıraktım testte yaptırmıcam oyalanmak istemiyorum
Angel ve miragexmirage tebrikler kizlar sabrinizin mukafatini aldiniz, insallah katldnir degerleriniz bu iki gunu beklek cook zor ama onlarda olumlu olsa bile dert bitmiyor:)) rabbim kucagimizada almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?