Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

Cok gecmis olsun inan cok uzuldum ama sende biliyorsun bunlar kismet isi bebeginin vakti gelmemis demekki insallah bir sonraki denemenizde kavusacaksiniz bebeginize
allah yardimciniz olsun

Masallah kizlar cok sevindim allah kucaginiza aldiginiz gunleride nasip etsin insallah
degerleriniz hizla katlanir hic dert etmeyin

arkadaşlar hamiş olanlara hayırlı olsun inşallah devamı gelir değerleriniz katlanır olamayanlar da hiç üzülmesin rabbim en hayırlısını yaşatıyordur bize.bende mayısta iğnelere başlayacağım arkadaşlar adet olduğumda dr gidecem dr kist falan yoksa başlarız dedi inş bir problem olmaz. hayırlısı olsun.benim de 2. deneme olacak bakalım inş bebeğim beni çok fazla yormadan gelirrrrr.

esracım bende 3 kez klomen kullandım gecen yıl 3 kez denedık olmadı ve her seferınde doktor benı hayal kırıklıgına ugratıyosun dıyordu dahada uzuluyodum bu tedavımı yaptırırken romatızma hastalıgımdan dolayı tek basıma hıc bır kısısel ıhtıyacımı goremıyordum o donemler esım pek yanımda olmadı ınan topallıyarak gıdıyordum hastaneye.
sonra asılama yaptırdık oda husranla sonuclandı. bır yandan hastayım bır yandan cevreden gelen tepkıler psıkolojık olaRAKDAda cok kotuydum.
tup bebek tedavısı daha zor dıger tedavılere gore ama ınan umudumuzu kaybetmemelıyız. rabbımden umut kesılmez .
ablamda 3. denemede ıkız cocuklarına kavustu.
ısallah senınde bır dahakı denemende yuzun guler..

:QUOTE=miragexmirage;24081344]kızlarrrr sonucum pozitiff cumartesı tekrar gıdıp kan verıcem degerım 25 mıs ama bu 2 ıle carpılıyomus yanı 50 dedıler
doktorumuz tup bebek sansınız %50 ıdı sımdı bunda sansınız %85 dedı
ısallah cumartesı daha ıyı sonuc alırım
esracım rabbım yardımcın olsun senın adına da uzuldum
dualarınız ıcın tesekkurler arkadaslar..[/QUOTE]

canım tebrik ediyorum inşallah devamı gelir sonucu alınca erken haber ver çok merak ettim

:

canım tebrik ediyorum inşallah devamı gelir sonucu alınca erken haber ver çok merak ettim

bende 11 yıllık evliyim 1.5 yıl önce çikolata kistinden laporoskopi oldum hoca tek çözümün tüp bebek dedi ben adanada m turan çetin tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum ameliyattan sonra yumurta rezverlerim düşmüş olabilir benim gibi olan varmı acaba.............

canım benimde yumurta rezervim az ben dana başkente gidiyorum mayısta ilaçlara başlayacağım

Angel ve miragexmirage tebrikler kizlar sabrinizin mukafatini aldiniz, insallah katldnir degerleriniz bu iki gunu beklek cook zor ama onlarda olumlu olsa bile dert bitmiyor:)) rabbim kucagimizada almayi nasip etsin

dün test günümdü sonuç negatif ilk denemeydi ama çok üzüldüm şimdi daha iyiyim hayırlısı diyorum başkada yapcak bişeyim yok yalnız tutmayan arkadaşlara bişey sorucam bu bebek tutmayınca bi belirti olmazmı kanama lekelenme falan filan gibi daha doğrusu dün doktor sordu bana böyle bişey varmı diye yok dedim bi şekilde atılması gerekiyodu diyo geç tutunmuş olabilir 2-3 gün sonra yine test yaptır ilaçlarıda bırakma dedi ama ben ilaçlarıda bıraktım testte yaptırmıcam oyalanmak istemiyorum

Canim hepimiz bu asamalara gelene kadar ne negatifler gorduk ama biliyorum her husran digerlerinden farkli ve daha aci oluyor. Ama unutma pozitifi goren arkadaslar o husranlardan yilmadilar ve tekrar basladilar. Rabbim tekrar baslama gucu kuvveti versin

canı çokkk üzüldüüüm.ya hayırlısı olsun ama gerçekten belki geç tutunma olabilir bence ilaçlara devam et.

Pozitifi gören arkadaşlarım umarım değerleriniz gün geçtikçe katlanır ve bebekleriniz sıkı sıkı sizlere tutunur. Allah tamamına erdirsin kucağınıza aldığınız günü de görün umarım. Negatif sonucu alan arkadaşlarım lütfen yıpratmayın kendinizi, regli olduğumuz sürece yılmak yok. Bu halimize hamd olsun demekten başka çaremizde yok. Umarım en kısa zamanda Allah hepimizin yüzünü güldürür kızlar.

Deryamd ilaclarini birakma degerin kac bilmiyorum ama doktor soylediyse umut vardir bilirsin doktotrlar bos umut vermez hatta en kotusunu soylerler, canim cuma bugun bol bol dua edelim degerlerinin yukselmesi gereken arkadaslara birbirimize ettigimiz dualar makabuldur. Vede aklima ne geldi sana iki embriyo transferi olmustu yine forumda okudum ikisinden biri tutmadiginda tutmayan degeri dusururmus belki doktorun bu yuzden devam et demistir bence devam et ve kendine dikkat etmeye devam et.

saolun ben hepimiz için dua ediyorum allah kabul etsin inşş
değer 1 gibi bişey bu kadar düşük olmazdı herhalde ben alıştırdım kendimi şimdi ümitlenmek istemiyorum açıkçası zaten 15 i adet günüm progestan alırken adet olamıyosun bıraktım bakalım olucakmı o zaman ance günüm 5-6 gün geçerse yaptırırırm belki kii hiç sanmıyorum.

Bence doktorun sacmalamis ben o kadar cok negatif gordumki ama boyle bisey duymadim minicik bir damlanin vucuttan atildigini nasil gorebilirsinki once.tutunmasi gerekir kanamayla gitmesi icin

Angel ve miragexmirage tebrikler kizlar sabrinizin mukafatini aldiniz, insallah katldnir degerleriniz bu iki gunu beklek cook zor ama onlarda olumlu olsa bile dert bitmiyor:)) rabbim kucagimizada almayi nasip etsin

amiin canım amiin inşallah.aynen dediğin gibi :) kese görülcekmi,kalp atışı olcakmı doğurana kadar bitmicek sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…