dün test günümdü sonuç negatif ilk denemeydi ama çok üzüldüm şimdi daha iyiyim hayırlısı diyorum başkada yapcak bişeyim yok yalnız tutmayan arkadaşlara bişey sorucam bu bebek tutmayınca bi belirti olmazmı kanama lekelenme falan filan gibi daha doğrusu dün doktor sordu bana böyle bişey varmı diye yok dedim bi şekilde atılması gerekiyodu diyo geç tutunmuş olabilir 2-3 gün sonra yine test yaptır ilaçlarıda bırakma dedi ama ben ilaçlarıda bıraktım testte yaptırmıcam oyalanmak istemiyorum
Bence doktorun sacmalamis ben o kadar cok negatif gordumki ama boyle bisey duymadim minicik bir damlanin vucuttan atildigini nasil gorebilirsinki once.tutunmasi gerekir kanamayla gitmesi icin
bende 11 yıllık evliyim 1.5 yıl önce çikolata kistinden laporoskopi oldum hoca tek çözümün tüp bebek dedi ben adanada m turan çetin tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum ameliyattan sonra yumurta rezverlerim düşmüş olabilir benim gibi olan varmı acaba.............
angel_78;
canım ya gözün aydın olsun rabbim devamını getirsin seni umutun topiğinden tanıyorum
ne kadar çok sevindim anlatamam rabbime sonsuz şükürler olsun bebişin seni 9 ay boyunca bırakmasın
ikinizee duacıyım (bu arada hangi merkezde tedavin oldu) rabbime emanet olun
ayy canım ya unutmamışsın beni :) çook teşekkür ederim canım.İnşallah rabbim devamını getirir bu defa.ALLAH razı olsun canım benim iyi dileklerin için.5. denemeydi bu brüksel tüp bebek te gördüm tedavimi.bugün testimi tekrarlıcaz inşALLAH katlamıştır.sen ne durumdasın canım...
ayy canım ya unutmamışsın beni :) çook teşekkür ederim canım.İnşallah rabbim devamını getirir bu defa.ALLAH razı olsun canım benim iyi dileklerin için.5. denemeydi bu brüksel tüp bebek te gördüm tedavimi.bugün testimi tekrarlıcaz inşALLAH katlamıştır.sen ne durumdasın canım...
canım tedavimiz aynı ilaçla ve aynı zamanda devam ediyor hayırlı olsun diyorum....
çok şükür diyelim inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhh değerin katlanmış devamı gelcek inşalllah yavaş yavaş
ya varya sanki kendimin olmuş gibi sevinçten ağladım sizler bir adım öndesiniz rabbim sabrının müfakatını verdi
ben senin her dayim duacınım sene benim duacım ol inşallah canım (bende aynı değişen bir durum yok denemde
kaldım rabbim büyük herşeyin bir vakti var allah ne derse o olur inşallah en kısa zamanda bende anne olurum
böyle işte angelim öptüm seni ve miniğini yaradana emanet olun...................
İnsallah testin cok guzel katlanacak haberlerini bekleyecegim
bende bu gece test yaptim ikinci cizgiyi gordum insallah kandadaa iyi bir deger gorurum bana dua edin
Arkadaslar selam bir sey danismak istiyorum ozellikle hamile arkadaslara yardimci olabilir misiniz?
Bugun cok afedersiniz crirone jel topak seklinde geldi, cok koyu kahverengi hatta siyah gibi bir renk ve jel topak topak bayada geri geldi, ama sanki yeni degilde baya eski gibiydi. Dikkat ettim kan yoktu, basina boyle bir sey gelen var mi yada bir fikri olan sizce korkmam gereken bir sey var mi?
Birde benim kasiklarim hala cok agriyor bugun transferin 14. Gunu olmasina ragmen normal mi acaba?
kizlar ben nisan ayinda basladim ve transferimin 6.gününde kan testi yaptirdim tam ortada cikti 5.8 simdi yarin 10.günü hersey belli olacak dua edin bana ilk denemem(
herkese merhaba, araniza yeni katildim :)) ben 33 yasindayim, 7 nisanda transferim oldu, tek embriyo konuldu hepiniz gibi bende cok heyecanliyim gunler gecmiyor, acikcasi pek belirtide yok goguslerim sizliyor ve agriyor ama sanirim ilaclardan dolayi, cok hafifde kasiklarim agriyor.........ben hollandada yasiyorum ve turkiyeden farkli olarak burada kan testini 12. gun degil 16. gun yapiyorlar yani bekleme suresi dahada uzun yani( muthis heyecanliyim, allahim isteyen herkese bir an once hayirli evlatlar nasip etsin, hepinize sevgiler, guzel haberler dilerim :))))
aramıza hg canım.tedavin hayırlı olsun.dilerim Allah tan güzel sonuçlar alırsın.belirtilere çok takılma canım.benimde çok fazla belirtim olmadı.ama şuan hamdolsun hamileyim.hadi bakalım inşallah bize güzel haberler verirsin.dualarım seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?