Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

canım benim yaa.ne diyeceğimi bilmiyorum.ALLAH ım tez zamanda güldürsün yüzünü inşallah.kendiliğinden göndersin meleğini dilerim...

Bence doktorun sacmalamis ben o kadar cok negatif gordumki ama boyle bisey duymadim minicik bir damlanin vucuttan atildigini nasil gorebilirsinki once.tutunmasi gerekir kanamayla gitmesi icin

sanırım o tutunduğunu düşünüyo yani açıkçası banada çok mantıklı gelmedi tıp dünyasına tarih yazamayacağıma göre böyle bişey olmaz

pozitif sonuc alan arkadaslar sızın adınıza cokkkk sevındımm... ınanın meraktan dokuz doğurdumm. Allah tamamına erdırsın bebıslerınız sıkı sıkı sarılsın ınsallah annelerınee :)

Selam canım.Ben de geçen sene Aralık ayında laparoskopik kist ameliyatıyla çikolata kistlerimi aldırdım.4 ay sonrası sağ tarafta yeniden tekrarlayınca moralim bozuldu.1,5 senedir de hiçbir geişme yok.Kistlerimi boyutunu öğrenmek istemediğimden dr a gitmeyi bıraktım.Tüp bebeğe karar verdik,kısmetse bahçeci kliniği ama yine de kısmet.Üzülme yalnız değilsin bu konuda,bizden daha kötüleri de vardır diye düşünüp kendimi avutuyorum..

angel_78;

canım ya gözün aydın olsun rabbim devamını getirsin seni umutun topiğinden tanıyorum
ne kadar çok sevindim anlatamam rabbime sonsuz şükürler olsun bebişin seni 9 ay boyunca bırakmasın
ikinizee duacıyım (bu arada hangi merkezde tedavin oldu) rabbime emanet olun

ayy canım ya unutmamışsın beni :) çook teşekkür ederim canım.İnşallah rabbim devamını getirir bu defa.ALLAH razı olsun canım benim iyi dileklerin için.5. denemeydi bu brüksel tüp bebek te gördüm tedavimi.bugün testimi tekrarlıcaz inşALLAH katlamıştır.sen ne durumdasın canım...

İnsallah testin cok guzel katlanacak haberlerini bekleyecegim
bende bu gece test yaptim ikinci cizgiyi gordum insallah kandadaa iyi bir deger gorurum bana dua edin

angel_78 arkadaşımızın sonucunu aldık.. değeri 66.5 çıkmışdır. dularınızı eksik etmeyin... allah tamamına erdirsin inşallah..... hepinize çok selamı var...

çok şükür diyelim inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhh değerin katlanmış devamı gelcek inşalllah yavaş yavaş
ya varya sanki kendimin olmuş gibi sevinçten ağladım sizler bir adım öndesiniz rabbim sabrının müfakatını verdi
ben senin her dayim duacınım sene benim duacım ol inşallah canım (bende aynı değişen bir durum yok denemde
kaldım rabbim büyük herşeyin bir vakti var allah ne derse o olur inşallah en kısa zamanda bende anne olurum
böyle işte angelim öptüm seni ve miniğini yaradana emanet olun...................

canım tedavimiz aynı ilaçla ve aynı zamanda devam ediyor hayırlı olsun diyorum....

teşekkür ederim. sanada hayırlı olsun...2 gün önce sabah kasık ağrım vardı biraz ama bugünlerde daha iyiyim.çarşamba günü hasta olursam şayet 3.günü değerler için gidicez inşallah sonrası nasıl olucak bilemiyorum.doktorum % 50-55 şans verdi.İnşallah ilk deneme sonuç olabiliriz sağlıklı sıhhatlı birşekilde

canım benim değerim katlanmış ama halen risk devam ediyomuş.pazartesi tekrar istediler.ALLAH ım inşallah tamamını erdirsin.sende canım tez zamanda kavuşursun meleklerine dilerim.herzaman duacınım.bende öpüyorum canım.istersen özelden msn adresini at iletişim halinde oluruz sürekli..

İnsallah testin cok guzel katlanacak haberlerini bekleyecegim
bende bu gece test yaptim ikinci cizgiyi gordum insallah kandadaa iyi bir deger gorurum bana dua edin

canım maşallah ne güzel ikinci çizgiyi görmüşsün.eminimki kandada güzel bir değer çıkıcak dualarım seninle.sende dua et canım çünkü sende artık hamişsin.Rabbim tamamını erdirsin inşallah.ne zaman test yapıcaksın...

Arkadaslar selam bir sey danismak istiyorum ozellikle hamile arkadaslara yardimci olabilir misiniz?

Bugun cok afedersiniz crirone jel topak seklinde geldi, cok koyu kahverengi hatta siyah gibi bir renk ve jel topak topak bayada geri geldi, ama sanki yeni degilde baya eski gibiydi. Dikkat ettim kan yoktu, basina boyle bir sey gelen var mi yada bir fikri olan sizce korkmam gereken bir sey var mi?

Birde benim kasiklarim hala cok agriyor bugun transferin 14. Gunu olmasina ragmen normal mi acaba?

kizlar ben nisan ayinda basladim ve transferimin 6.gününde kan testi yaptirdim tam ortada cikti 5.8 simdi yarin 10.günü hersey belli olacak dua edin bana ilk denemem (

herkese merhaba, araniza yeni katildim :)) ben 33 yasindayim, 7 nisanda transferim oldu, tek embriyo konuldu hepiniz gibi bende cok heyecanliyim gunler gecmiyor, acikcasi pek belirtide yok goguslerim sizliyor ve agriyor ama sanirim ilaclardan dolayi, cok hafifde kasiklarim agriyor.........ben hollandada yasiyorum ve turkiyeden farkli olarak burada kan testini 12. gun degil 16. gun yapiyorlar yani bekleme suresi dahada uzun yani ( muthis heyecanliyim, allahim isteyen herkese bir an once hayirli evlatlar nasip etsin, hepinize sevgiler, guzel haberler dilerim :))))

canım ben bu crinone jeli ilk hamileliğimde kullanmıştım evet bendende aynı şekilde geliyordu.korkmana gerek yok.içerde biriktiği için o şekilde geliyor.kasık ağrısıda bence normal.gerçi bende hiç bişi kalmadı göğüslerimin acısı dışında...

kizlar ben nisan ayinda basladim ve transferimin 6.gününde kan testi yaptirdim tam ortada cikti 5.8 simdi yarin 10.günü hersey belli olacak dua edin bana ilk denemem (

canım testi çok erken yapmışsın ama değere göre hamilelik var gözüküyor.çünkü 5 ve üstü hamilelik oluyor.gözün aydın diyelim.inşallah güzel güzel katlar değerin...

aramıza hg canım.tedavin hayırlı olsun.dilerim Allah tan güzel sonuçlar alırsın.belirtilere çok takılma canım.benimde çok fazla belirtim olmadı.ama şuan hamdolsun hamileyim.hadi bakalım inşallah bize güzel haberler verirsin.dualarım seninle...

cok tesekkurler, hayirli olsun darisi tum bekleyenlerin hayirlisiyla basina hayirli pazarlar....:)

kızlarrr (((
benım transfer sonrsı 12. gunde degerım 25 cıkmıstı 14. gunu tekrar kan verdık 39 cıktı doktor daha fazla cıkmlıydı dedı bırde ahverengı llekeler gelıyorr kaybedıyorum bbegımı yat hıc kalkma ddıler ama benım hıc umudum yok dualarınızı eksık etmeyın.
bırde aklınızda olsun gebelık bellı olunca cocuk aspırını ıcenller ılacı kesıcekler

benım doktorum bunu daha dun benden leke gelınce soledı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…