Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

herkese mrh arkadaşlar bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım uzun protokol .decaptptyl iğnemin 4.sünü vurucam bugun adet olduktan sonra 2.veya 3 günü gideceğim doktora gonal f iğnesine başlıyacagım.rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun hem maddi hem manevi yönde tedavilerimizn sonunda hayırlısıyla hamile kalır ve ve bebeklerimizi hayırlısıyla kucagımıza alırız insallah.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun 4 yıllık hasretim biter insallh.tedavimin sonucunda hayırlısıyla evladımı gönderir Rabbim ALLAHIM sen bize yardım et..... heyecanlıyım ve sabırla beklıyorum.SİZLEREDE DUA EDİYORUM ARKADAŞLAR SİZDE BANA DUA EDİN RABBİM BU YOLDA OLAN HERKESİN YARDIMCISI OLSUN.SANA SIGINDIK ALLAHIMM

umudunu kaybeteme arkadaşım sen yat ve bol bol dinlen insallah bebeğin sana sımsıkı tutunur bırakmaz seni rabbim yardımcın olsunnn.dualarım seninlee

canım benzer birşeyi bende yaşadım ama ne anlama geldiğini inan anlayamadım...inşallah olumsuz birşey yoktur....herşey yolundadır

Canim %60 artmasi gerekiyormus en az illa 2 kati degil yani senin ondan birazdaha az sanirim yatip dinlenmen doktorun dedigi gibi en iyisi.
Birde cocuk aspirini demistin benim doktorumda devam et ona demisti kafam karisti simdi sebebi ne acaba birak demesinin.

Allah yardimcin olsun dualarim seninle

ah canım ya.sıkma canını dicem ama bu ne kadar mümkün olur bilmiyorum.benimde değerler sınırda gidiyor.ne olcağı hiç belli değil.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.coraspini bendede kesmedi doktor...

arkadaşlar sizlere bir sorum olcaktı.aranızda bunu yaşayan varmı bilmiyorum ama benim transfer sonrasında bir kaç kez rüyamda eşimle kendimi cinsi münasebette ve sonrasında afedersiniz orgazm olduğumu gördüm.bu rüyada olsa gerçek gibi yaşadım.ve müthiç bi sancıyla uyandım karnımda.çok korkuyorum bişey olurmu diye...

canım canını sıkma benim deyermde öyle ilerlemişti bidaha yaptır dedimi testi kahve rengi akıntı çok kişide oluyor

korkma canım sadece rüya takma kafana

Ay cok arastirdim burda normalmis jelin o sekilde topak topak ve kahverengi gelmesi, sen hamile misin arkadasim kac haftalik?

hayır canım su an hamile değilim maalesef ilk tedavimde yaşadım..8 haftalıkken bebeğimin kalp atımı durdu...ikinci denememin içindeyim,benzer şekilde yaşamıştık topak halinde gelmişti,çok korkmuştum,ama düşük şeklinde bişey yaşamadım,neden öyle geldiğini halen bilmioum,sanırım orada çok birikiyor,3 kutuya yakın kullanmıştım bende crino jeli

slm arkadaslar
kafama bırsey takıldı. bu aspırın olayını dr sordum. bana tup bebekte asprın kullanımını onaylamıyoruz dedıler. kafam karıstı ne ıse yarıyor bu aspırın????

Canim ya allah bir daha yasatmasin tedavin hayirli olsun ne cok dusuk yapan var bu tup bebekde nicin boyle oluyor cok korkuyorum ben de, ilk deger dusuk olmasiylami, embriyonin kalitesiz olmasiylami neyle alaksli acaba cok merak ediyorum, iyi haberi sldiktan sonra allah kimseye yasatmasin

arkadaşlar merhaba bende topiği bayadır takip ediyorum ama hiç yazma fırsatım olmamıştı.
benimde salı günü transferim olacak bana şans dileyin lütfen

sen test gunune kadar bu aspırını kullandınm arkadasım? bu arada nasılsın bebıs nasıl :)

Canim ben hala kullaniyorum pozitif olduktan sonra doktor 3 ilaca(aspirin, crirone ve folibol) gunde 1 kere devam dedi ama ben yarin yine bir ariyacagim:)

Valla canim bebek kasik ve karin agrisi seklinde yokluyor onun disinda pek anlayamiyorum var mi yok mu, birde tup bebekte surekli dusukleri kalp durmalari okuyorum korkuyorum acikcasi, insallah hayirlisiyla guzel bir sekilde ilerler daha kese felan gormeye gitmedim. Senin nasil gidiyor tedavi?

iyi olmana sevındım cnm. ben yarın sabah kontrole gıdıcem . dr carsamba gıbı yumurtaları toplarız dedı. 10 taneden fazla yumurtan olusmus dedı. heycan ve korkuyla devam edıyorum tedavıye ınsallah bu kez olucak dıyorum sureklı kendıme. Allahım ınsallah tum arkadaslara ıcındede bana nasıp eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…