- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
kızlarrr(((
benım transfer sonrsı 12. Gunde degerım 25 cıkmıstı 14. Gunu tekrar kan verdık 39 cıktı doktor daha fazla cıkmlıydı dedı bırde ahverengı llekeler gelıyorr kaybedıyorum bbegımı yat hıc kalkma ddıler ama benım hıc umudum yok dualarınızı eksık etmeyın.
Bırde aklınızda olsun gebelık bellı olunca cocuk aspırını ıcenller ılacı kesıcekler
benım doktorum bunu daha dun benden leke gelınce soledı
Arkadaslar selam bir sey danismak istiyorum ozellikle hamile arkadaslara yardimci olabilir misiniz?
Bugun cok afedersiniz crirone jel topak seklinde geldi, cok koyu kahverengi hatta siyah gibi bir renk ve jel topak topak bayada geri geldi, ama sanki yeni degilde baya eski gibiydi. Dikkat ettim kan yoktu, basina boyle bir sey gelen var mi yada bir fikri olan sizce korkmam gereken bir sey var mi?
Birde benim kasiklarim hala cok agriyor bugun transferin 14. Gunu olmasina ragmen normal mi acaba?
canım benzer birşeyi bende yaşadım ama ne anlama geldiğini inan anlayamadım...inşallah olumsuz birşey yoktur....herşey yolundadır
kızlarrr(((
benım transfer sonrsı 12. gunde degerım 25 cıkmıstı 14. gunu tekrar kan verdık 39 cıktı doktor daha fazla cıkmlıydı dedı bırde ahverengı llekeler gelıyorr kaybedıyorum bbegımı yat hıc kalkma ddıler ama benım hıc umudum yok dualarınızı eksık etmeyın.
bırde aklınızda olsun gebelık bellı olunca cocuk aspırını ıcenller ılacı kesıcekler
kızlarrr(((
benım transfer sonrsı 12. gunde degerım 25 cıkmıstı 14. gunu tekrar kan verdık 39 cıktı doktor daha fazla cıkmlıydı dedı bırde ahverengı llekeler gelıyorr kaybedıyorum bbegımı yat hıc kalkma ddıler ama benım hıc umudum yok dualarınızı eksık etmeyın.
bırde aklınızda olsun gebelık bellı olunca cocuk aspırını ıcenller ılacı kesıcekler
evet canım...aydın bey..cuma günü gidicem bakalım hayırlısı....senin transferin ne zaman..
kızlarrr(((
arkadaşlar sizlere bir sorum olcaktı.aranızda bunu yaşayan varmı bilmiyorum ama benim transfer sonrasında bir kaç kez rüyamda eşimle kendimi cinsi münasebette ve sonrasında afedersiniz orgazm olduğumu gördüm.bu rüyada olsa gerçek gibi yaşadım.ve müthiç bi sancıyla uyandım karnımda.çok korkuyorum bişey olurmu diye...
Ay cok arastirdim burda normalmis jelin o sekilde topak topak ve kahverengi gelmesi, sen hamile misin arkadasim kac haftalik?
pikocu nerdesin. gittinmi aydın hocaya.. başladınmı tedaviye..merak ediyorum seni
hayır canım su an hamile değilim maalesefilk tedavimde yaşadım..8 haftalıkken bebeğimin kalp atımı durdu ...ikinci denememin içindeyim,benzer şekilde yaşamıştık topak halinde gelmişti,çok korkmuştum,ama düşük şeklinde bişey yaşamadım,neden öyle geldiğini halen bilmioum,sanırım orada çok birikiyor,3 kutuya yakın kullanmıştım bende crino jeli
slm arkadaslar
kafama bırsey takıldı. bu aspırın olayını dr sordum. bana tup bebekte asprın kullanımını onaylamıyoruz dedıler. kafam karıstı ne ıse yarıyor bu aspırın????
Ben de merak ediyorum bizim merkezde kullanilacak dedi
sen test gunune kadar bu aspırını kullandınm arkadasım? bu arada nasılsın bebıs nasıl :)
arkadaşlar merhaba bende topiği bayadır takip ediyorum ama hiç yazma fırsatım olmamıştı.
benimde salı günü transferim olacak bana şans dileyin lütfen
Canim ben hala kullaniyorum pozitif olduktan sonra doktor 3 ilaca(aspirin, crirone ve folibol) gunde 1 kere devam dedi ama ben yarin yine bir ariyacagim:)
Valla canim bebek kasik ve karin agrisi seklinde yokluyor onun disinda pek anlayamiyorum var mi yok mu, birde tup bebekte surekli dusukleri kalp durmalari okuyorum korkuyorum acikcasi, insallah hayirlisiyla guzel bir sekilde ilerler daha kese felan gormeye gitmedim. Senin nasil gidiyor tedavi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?