Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

Kızlar herkese günaydın, umarım bu hafta da pozitif sonuçlarla yüzümüz gülmeye devam eder :) geçen hafta değeri yavaş katlanan arkadaşlarım umaraım bu hafta sizin için de çok güzel geçer de değerleriniz çifter çifter katlanır :) Bİrlikte tedaviye başladığımız arkadaşlarım çoktan sonucunu aldı bile ben hala estrofem kullanmaya devam ediyorum. 21.inde kontrolüm var, bakalım transfer günüm ne zaman olacak sabırsızlıkla bekliyorum :)

kızlar günaydınn nasılsınız? allah herkesin yardımcısı olsun. benimde biliyosunuz bu ay olmadı nasip değilmiş vakti zamanı gelmemiş demekki. şimdi bir dahaki ay dondurulmuşlarla denicem bakalım ne olcak

hayırlısı olsun canım beni adetin ikinci günü çağardılar ama hafta sonuna gelicek nasıl olucak bilmiyorum

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR .HERKESE HAYIRLI VE GÜZEL HAFTALAR DİLİYORUM....
....Sonuç bekleyen arkadaşlarda inşallah evlerine güzel haberlerle dönerler.....

Başım ağrıyor eşimde aramadı
Annemler haber beklıyor
olumsuz olursa aramam dedım
Ama biliyorum dayanamayacak arayacaklar beni
Allahım inş ikimizinde pozitif çıkar sonucu

inşş pozitif sonuçlarınızı alırsınız bizide habersiz bırakmayın ve olumsuz düşünmeyin inşş güzel sonuçlar alıcaksınız .

Evet buyuk gun 10 gundur bu gunun gelmesini bekledim bugunse hic gitmek istemiyorum

benımde bugun test günüm bende gitmek istemiyorum
Rabbim yardım et bizlere yüzümüzü güldür.

Test günü olan bu iki arkadaşımıza rabbim güzel haberlerle evlerine dönmeyi nasip etsin çekilen madddi ve manevi sıkıntılar karşılığını bulsun . inş pozitif sonucun verdiği mutluluğu herkes yaşasın , stresli bekleyiş yerini sevince ve bebişe bıraksın

inşş pozitif sonuçlarınızı alırsınız bizide habersiz bırakmayın ve olumsuz düşünmeyin inşş güzel sonuçlar alıcaksınız .

inş canım benim ne kadar zor bir gün hiç böyle geçeceğini düşünmemiştim.
Umarım yarın çok ama çok güzel bir gün olur :)
Bebişim inş. içimdedir.

Amin.İnş.
Rabbim sanada bebeğin ile uzun ömürler nasip etsin..

erken mı yaptırsam acaba
bilmiyorum bende inş. pozitif olur canım yaa
o kadar zor ki dimi kaç saatte cıkıyor sonuc özelde daha hızlı çıkar mı acaba off

Canım ben daha önce defalarca hem özelde hem devlette kan tahlili yaptırdım, inan özelde 1 satte çıkıyor sonuç, devlette seklersen stresten zaman geçmek bilmiyor inan. Benim yaşadığım yerde özele 50 tl civarı veriyorum hemen 1 saatte öğreniyorum sonucumu :) umarım güzel haber verirsin de bize de umut ulursun canım. Dualarımız sizinle

bende beklemek istemiyorum fazla
özelde yaptırayım inş hemen öğrenirim mutlu haberi inş.
Allahım yardım et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…