canım senin bugün test günün galiba dmi ?
Evet buyuk gun 10 gundur bu gunun gelmesini bekledim bugunse hic gitmek istemiyorum
benımde bugun test günüm bende gitmek istemiyorum
Rabbim yardım et bizlere yüzümüzü güldür.
Allah buyuk insallah hic bir belirti yok bende buda beni negatif olmaya itiyor
kan tahliline 12 de gidicem sonuc anca aksama cikar
teşekkür ederim. sanada hayırlı olsun...2 gün önce sabah kasık ağrım vardı biraz ama bugünlerde daha iyiyim.çarşamba günü hasta olursam şayet 3.günü değerler için gidicez inşallah sonrası nasıl olucak bilemiyorum.doktorum % 50-55 şans verdi.İnşallah ilk deneme sonuç olabiliriz sağlıklı sıhhatlı birşekilde
Ben nasilsin diye soranin onunde agliyorum zaten psikolojim cok bozuk nasil atlatirim bilmiyorumbende öğleden sonra izin aldım bakalım kısmet merakla beklıyorum
dokunsalar ağlıyacak durumdayım...
Ben nasilsin diye soranin onunde agliyorum zaten psikolojim cok bozuk nasil atlatirim bilmiyorum
erken mı yaptırsam acaba
bilmiyorum bende inş. pozitif olur canım yaa
o kadar zor ki dimi kaç saatte cıkıyor sonuc özelde daha hızlı çıkar mı acaba off
Bilemiyorumki stresten uc gundur yine sigaraya basladim adet sancilarim var
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR .HERKESE HAYIRLI VE GÜZEL HAFTALAR DİLİYORUM....
....Sonuç bekleyen arkadaşlarda inşallah evlerine güzel haberlerle dönerler.....
Başım ağrıyor eşimde aramadı
Annemler haber beklıyor
olumsuz olursa aramam dedım
Ama biliyorum dayanamayacak arayacaklar beni
Allahım inş ikimizinde pozitif çıkar sonucu
Evet buyuk gun 10 gundur bu gunun gelmesini bekledim bugunse hic gitmek istemiyorum
benımde bugun test günüm bende gitmek istemiyorum
Rabbim yardım et bizlere yüzümüzü güldür.
inşş pozitif sonuçlarınızı alırsınız bizide habersiz bırakmayın ve olumsuz düşünmeyin inşş güzel sonuçlar alıcaksınız .
Test günü olan bu iki arkadaşımıza rabbim güzel haberlerle evlerine dönmeyi nasip etsin çekilen madddi ve manevi sıkıntılar karşılığını bulsun . inş pozitif sonucun verdiği mutluluğu herkes yaşasın , stresli bekleyiş yerini sevince ve bebişe bıraksın
erken mı yaptırsam acaba
bilmiyorum bende inş. pozitif olur canım yaa
o kadar zor ki dimi kaç saatte cıkıyor sonuc özelde daha hızlı çıkar mı acaba off
Canım ben daha önce defalarca hem özelde hem devlette kan tahlili yaptırdım, inan özelde 1 satte çıkıyor sonuç, devlette seklersen stresten zaman geçmek bilmiyor inan. Benim yaşadığım yerde özele 50 tl civarı veriyorum hemen 1 saatte öğreniyorum sonucumu :) umarım güzel haber verirsin de bize de umut ulursun canım. Dualarımız sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?