Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

Sayfayı açarke sizlere çarsamba opum olucanı cok korktumu bana dua etmenızı yazıcaktım. Ama test sonucu bekleyen arkadasları gorunce kendı stresımı unuttum. Rabbım ınsallah guzel haberlerle gelmenızı nasıp etsın. Nasıl bır heycan bu kalp dayanmıyor..Dualarımız bırbırımız ıcın ..

merhaba kızlar.. vala heyecanla sonuclarınızı yazmanızı bekliyorum.. hadi gidip gelin de güzel haberlerinizi kutlayalım. bi gözümde 2012 tüp bebek günlüğü sayfasında :) çatlıcam şimdi meraktan. çalışamıyorum hee :)

verdim tahlili sonucu beklıyorum dua edın kızlarr ..

Adı Soyadı : nzldm
Örnek No :
Protokol :
Cinsiyet / Yaş : Kadin/27
Gönderen Birim : Kadın Hastalıkları Polikliniği
Kurum : Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü
Müracaat Tarihi : 16.04.2012 1100

Yazdırılacak Üniteler
06 HORMON

açıklanması için hastanenin sonucunu beklıyorum internetten.
Bir tıkla ögrenecegım.
Rabbim yardım et

inş çok güzel olan haberi alırsın sıradaki bekleme heyecanın kese görmesi olur,tüm kalbimle tahlil sonucu bekleyenlere dua ediyorum.

Kızlar bende bu ay sonu tedaviye başlayacagım die burda yazmaya başlamıstım . Konuları kurcalarken 2012 tüp bebek günlüğü konusunu buldum. Orda birbirimizi daha iyi takip ediyoruz. Listelerde isimlerimiz var. Isterseniz orayada gelin :)

allah tamamına erdirsin canım.

Aminn, rabbim hepimize tez zamanda bu mutlulugu kucaklarimiza alarakta yasatsin insallah. Tup bebekte sabir dua cok onemli. Tabii birde maddi guc kuvvet, allah hepimize hem maddi hem manevi guc kuvvet versin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…