Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

ben de de rezerv azlığı var 28 yaşındayım.adana başkentte yaptırıyorum.ya senin şu gürgan da yapılan aşı dan haberin var mı sanada ondan yapsınlar söyle ne kadara mal olacak tedavin raporlu mu

Arkadaşlar ne yazıkki size iyi haberler veremiyeceğim.13. gün değerim 38.06 çıkmıştı sonraki 66.05 bugünkü ise 99.09.artışlar sağlıklı değilmiş.doktorum ilaçları kesmemi söyledi.ne diyeceğimi bilemiyorum.sözün bittiği yerdeyim....

canım bizde bişey diyemiyoruz. hayırlısı olsun ama hiç canını sıkma boşver herşey çocukla olmuyor.rabbim bizede verecek bi gün. inş tabi hayırlı ise.

ben de de rezerv azlığı var 28 yaşındayım.adana başkentte yaptırıyorum.ya senin şu gürgan da yapılan aşı dan haberin var mı sanada ondan yapsınlar söyle ne kadara mal olacak tedavin raporlu mu

evet canım o aşıdan haberm var bende diyecm raporlu oldugu için 3.250 ilaçlar hariç senin kaçıncı denemen?

canım üzme kendini diyemiyrum zor ama sabır inşaallah bizde güleceyz birgün

canım ya yorum bile yapamıyorum okudum öyle kaldım,şuan hiçbirşey teselli edemez biliyorum,belki düzelir sonuçta düşmemişte değerin ilaçları neden hemen bıraktırıyo belki bir kaçgün sonra yoluna girer olamazmı.

ama sonuçta değerin düşmemiş anlamadım şimdi yinede umudunu yitirme rabbim büyük
bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine sana bağışlaın yavrunu ne diyceğimi bilemiyorum

evet bende anlamadım açıkçası neden bıraktırdığını.sanırım ilaçlarda etkiliyo diye bıraktırmış olabilir.perşembe tekrar istedi.

evet bende anlamadım açıkçası neden bıraktırdığını.sanırım ilaçlarda etkiliyo diye bıraktırmış olabilir.perşembe tekrar istedi.

canım inşallah perşembe günü herşey yoluna girmiş olur .dualarım seninle ben bu ayın sonunda baslıyıcam tedaviye ama suanki ruh halini tahmin edebiliyorum.inşallah herşey yolunda giderde bizde hayırlı haberlerini alırız....

inşallah canım inşallah.ALLAH razı olsun canım duaların için.bende senin duacınım.seninde tedavin şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım.dilerim güzel ve hayırlı bi şekilde sonuçlanır....

canım benimm yaaa hem üzüldüm hem umudum bitmedi senin adına Yüce Rabbim mucizeni nasip etsin sonuçta değerin sıfıra düşmediği sürece sen halaaa ve halaaa gebesin tatlım dilerim perşembe gün ki değerin mucize bir şekilde katlanır sağlıklı bir hamiş olduğunun ispatı olur bol bol dua edeceğim canım benimm

inşallah canım inşallah.ALLAH razı olsun canım duaların için.bende senin duacınım.seninde tedavin şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım.dilerim güzel ve hayırlı bi şekilde sonuçlanır....

amin canım allah bebişini artık kucagına almak isteyenlerin yardımcısı olsun.bizlerede hayırlısını versin artık.

Arkadaşlar doktorumla bir kez daha görüştüm.perşembe günki sonucum yüksek çıkarsa ne anlama geldiğini sordum.şuanki değerleri sağlıklı bir iç gebelik göstergesi değilmiş.eğerki değerde artış olursa büyük ihtimalle dış gebelik göstergesi dedi.rabbim hayırlısını versin hakkımda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…