canım ben mayıs başı adetimle tedaviye başlıyorum.kontrole gidecem inş kist falan yoksa ilaçlara başlıyoruz.
Arkadaşlar ne yazıkki size iyi haberler veremiyeceğim.13. gün değerim 38.06 çıkmıştı sonraki 66.05 bugünkü ise 99.09.artışlar sağlıklı değilmiş.doktorum ilaçları kesmemi söyledi.ne diyeceğimi bilemiyorum.sözün bittiği yerdeyim....
ben de de rezerv azlığı var 28 yaşındayım.adana başkentte yaptırıyorum.ya senin şu gürgan da yapılan aşı dan haberin var mı sanada ondan yapsınlar söyle ne kadara mal olacak tedavin raporlu mu
Arkadaşlar ne yazıkki size iyi haberler veremiyeceğim.13. gün değerim 38.06 çıkmıştı sonraki 66.05 bugünkü ise 99.09.artışlar sağlıklı değilmiş.doktorum ilaçları kesmemi söyledi.ne diyeceğimi bilemiyorum.sözün bittiği yerdeyim....
evet canım o aşıdan haberm var bende diyecm raporlu oldugu için 3.250 ilaçlar hariç senin kaçıncı denemen?
canım ya yorum bile yapamıyorum okudum öyle kaldım,şuan hiçbirşey teselli edemez biliyorum,belki düzelir sonuçta düşmemişte değerin ilaçları neden hemen bıraktırıyo belki bir kaçgün sonra yoluna girer olamazmı.
gittim canım başladım bu akşam 3. iğnemi kullandım yarın kontrole gidicem ......BOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL DUA İSTİYORUM....sen neler yaptın ...[/Q
pikocu pazartesı yanı bugun ben oradaydım..10 ıle 10.30 arası...kontrolum vardı...allah nasip ederse 23 nisanda taransferim olacak.senin için de dualarımı eksik etmicem inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inşallah...
evet bende anlamadım açıkçası neden bıraktırdığını.sanırım ilaçlarda etkiliyo diye bıraktırmış olabilir.perşembe tekrar istedi.
canım inşallah perşembe günü herşey yoluna girmiş olur .dualarım seninle ben bu ayın sonunda baslıyıcam tedaviye ama suanki ruh halini tahmin edebiliyorum.inşallah herşey yolunda giderde bizde hayırlı haberlerini alırız....
canım benimm yaaa hem üzüldüm hem umudum bitmedi senin adınaevet bende anlamadım açıkçası neden bıraktırdığını.sanırım ilaçlarda etkiliyo diye bıraktırmış olabilir.perşembe tekrar istedi.
inşallah canım inşallah.ALLAH razı olsun canım duaların için.bende senin duacınım.seninde tedavin şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım.dilerim güzel ve hayırlı bi şekilde sonuçlanır....
aaaa canım ya ben de o saatlerde ordaydım....neyse inşalllah karşılaşırız....ben de çarşam ba tekrar gidicem ...haftaya pazartesi hralde toplanır bi aksilik olmazasa sana da başarılar....gittim canım başladım bu akşam 3. iğnemi kullandım yarın kontrole gidicem ......BOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL DUA İSTİYORUM....sen neler yaptın ...[/Q
pikocu pazartesı yanı bugun ben oradaydım..10 ıle 10.30 arası...kontrolum vardı...allah nasip ederse 23 nisanda taransferim olacak.senin için de dualarımı eksik etmicem inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?