angel78 Allahım sana saglıklı bebekler nasıp etsın ınsallah.. insallah guzel sonuclar alırsın. suan moralının nekadar bozuk oldugunu ve herseyın anlamını yıtırdıgını bılıyorum ama umudunu kaybetme ..test sonucunu heycanla beklıyoruz senın ve hepımız ıcın dua edıyorum ALLAHIM kabul etsın ınsallah (amin)
evet bende anlamadım açıkçası neden bıraktırdığını.sanırım ilaçlarda etkiliyo diye bıraktırmış olabilir.perşembe tekrar istedi.[/QU
transferden sonra kullandigimiz ilac gercekten sonucu etkileyebiliyormus uzulme tekrar test istemesi bundandir doktorun olumlu dusun :))
Malesef hamile degilim arkadaslar dilerim.bu yolda hepiniz yolu acik olsun
Kızlar herkese günaydın, negatif sonucu alan arkadaşlarıma ne desem bilemiyorum, böyle durumlarda pek fazla bişi söylenmez ama Allahtan hayırlısını dilemekten başkada elimizden bişi gelmez. Çok şükür sağlığımız yerinde olsun meleklerimizde elbet birgün gelecek. Üzülmeyin demek yersiz biliyorum ama herşeyde vardır bir hayır diye düşünüp yola devam etmek gerek. Allah kocalarınızla birlikte sağlıklı mutlu bir ömür versin, bebekte en kısa zamanda gelir umarım.
Angel canım, Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize, sağlıklı olmayacaksa da başından önlem almakta fayda var, sağlıksız bir gebelikse eğer yaşadığın bence Allaha şükret canım ki erken farkediliyo. Allah korusun herşeyin yolunda gittiğini sanıp 2-3 ay sonra sağlıksız bir gebelik olduğunu öğrenmek çok daha acı olurdu. Allah hakkında hayırlısını versin canım.
Arkadaşlar ne yazıkki size iyi haberler veremiyeceğim.13. gün değerim 38.06 çıkmıştı sonraki 66.05 bugünkü ise 99.09.artışlar sağlıklı değilmiş.doktorum ilaçları kesmemi söyledi.ne diyeceğimi bilemiyorum.sözün bittiği yerdeyim....
merhabalar maşallah maşallah ne güzel düşünceler bunlar pes etmek yok...:)))kızlar merhabalar;
bugün daha güzel uyandım daha umutlu ve daha mutlu. yine denicez yılmıcaz insan gücünün tükendiğini hissetsede negatifleri görünce yinede havlu atmak yok.
merhabalar maşallah maşallah ne güzel düşünceler bunlar pes etmek yok...:)))
Arkadaşlar ne yazıkki size iyi haberler veremiyeceğim.13. gün değerim 38.06 çıkmıştı sonraki 66.05 bugünkü ise 99.09.artışlar sağlıklı değilmiş.doktorum ilaçları kesmemi söyledi.ne diyeceğimi bilemiyorum.sözün bittiği yerdeyim....
hem tüp bebekde ilk denemem, hem de kk'ne ilk kez katıldım.
Bana cts günü ( 21 nisanda) kan testi yapılacak. çok korkuyorum ve heyecanlıyım. Biraz kasıklarımda ve karnımda ağrı var, çok dinlenemiyorum. Umarım herşey yolunda olur.
Hem tüp bebekde ilk denemem, hem de kk'ne ilk kez katıldım.
Bana Cts günü ( 21 nisanda) kan testi yapılacak. Çok korkuyorum ve heyecanlıyım. Biraz kasıklarımda ve karnımda ağrı var, çok dinlenemiyorum. Umarım herşey yolunda olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?