Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

angel78 Allahım sana saglıklı bebekler nasıp etsın ınsallah.. insallah guzel sonuclar alırsın. suan moralının nekadar bozuk oldugunu ve herseyın anlamını yıtırdıgını bılıyorum ama umudunu kaybetme ..test sonucunu heycanla beklıyoruz senın ve hepımız ıcın dua edıyorum ALLAHIM kabul etsın ınsallah (amin)

canım ALLAH razı olsun.Amiin hepimize inşallah diyelim.rabbim sabrını veriyor.tahmin ettiğim kadar üzülmedim bende kendime hayret ediyorum.rabbime sığındım elden başka bişey gelmiyor ne yazıkki...

Malesef hamile degilim arkadaslar dilerim.bu yolda hepiniz yolu acik olsun

ah canım yaa ama çift çizgi görmüştün idrarda nasıl olur ya.demekki bu idrar testleri gerçekten yanıltıyor.inan ne diyeceğimi bilemiyorum.bu durumda hiç bir söz teselli etmeye yetmiyor çünkü.benimde doktor büyük ihtimalle dış gebelikten şüpheleniyor.çünkü değerlerim sağlıklı bir iç gebelik göstergesi değilmiş.bu yüzden ilaçlara son verdi.perşembe günü testi tekrarlıcaz eğer değerde halen artış varsa dış gebelik olma ihtimali çok yüksekmiş.tüp bebekte %3 oranındada olsa rastlanan bi durummuş.elimizden ne yazıkki dua etmekten başka bişey gelmiyor.rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve bizlere bolca sabır dayanma gücü versin.bu arada dün test yaptırdığım hastanede kanı alan bir abla vardı.önceki denemelerimde o alırdı kanımı ve oda defalarca denemesine rağmen bebek sahip olamamıştı.dün öğredimki 14. denemesinde şuan ikizlerine hamileymiş.yaşıda ortalama 40-43 civarındaydı.işte rabbim ol dedimi oluyor.yeterki umudumu ve inancımızı yitirmeyelim.belkide kendiliğinden gelcek meleklerimiz.dilerim mevladan umudumuz tükenmeden bir an önce hayırlı ve sağlık evlatlar versin.

Kızlar herkese günaydın, negatif sonucu alan arkadaşlarıma ne desem bilemiyorum, böyle durumlarda pek fazla bişi söylenmez ama Allahtan hayırlısını dilemekten başkada elimizden bişi gelmez. Çok şükür sağlığımız yerinde olsun meleklerimizde elbet birgün gelecek. Üzülmeyin demek yersiz biliyorum ama herşeyde vardır bir hayır diye düşünüp yola devam etmek gerek. Allah kocalarınızla birlikte sağlıklı mutlu bir ömür versin, bebekte en kısa zamanda gelir umarım.
Angel canım, Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize, sağlıklı olmayacaksa da başından önlem almakta fayda var, sağlıksız bir gebelikse eğer yaşadığın bence Allaha şükret canım ki erken farkediliyo. Allah korusun herşeyin yolunda gittiğini sanıp 2-3 ay sonra sağlıksız bir gebelik olduğunu öğrenmek çok daha acı olurdu. Allah hakkında hayırlısını versin canım.

evet canım gerçekten çok haklısın.şükretmekten başka bişey gelmiyor elden.gönül isterdiki daha farkı olsun ama elbet zamanı var diye düşünüyorum.ALLAH ım hepimizin hakkında hayırlısını versin...

Malesef hamile degilim arkadaslar dilerim.bu yolda hepiniz yolu acik olsun

arkadaşım çok üzüldüm hayırlısı olsun.dediğin gibi ALLAH bu yolda hepimizin yolunu açık etsin ve en kısa zaman da hayırlı bir şekilde bebeklerimizi göndersin ne yapalım sende bende hepimiz elimizden geleni yapıyoruz takdiri ilahi.

canım sakın üzme kendini hayırlısı değilmiş diye düşünmek lazım hem dur bakalım ne olcak daha bitmedi herşey

kızlar merhabalar;
bugün daha güzel uyandım daha umutlu ve daha mutlu. yine denicez yılmıcaz insan gücünün tükendiğini hissetsede negatifleri görünce yinede havlu atmak yok.

kızlar merhabalar;
bugün daha güzel uyandım daha umutlu ve daha mutlu. yine denicez yılmıcaz insan gücünün tükendiğini hissetsede negatifleri görünce yinede havlu atmak yok.
merhabalar maşallah maşallah ne güzel düşünceler bunlar pes etmek yok...:)))

Hamile haberini okuma ümidiyle acmistim KK yi . Nasil üzüldüm bilemezsin.

Rabbim yardimcin olsun ve asla ümidini kaybettirmesin.

Birgün mutlaka .. Olucak . Inaniyorum .

Hem tüp bebekde ilk denemem, hem de kk'ne ilk kez katıldım.
Bana Cts günü ( 21 nisanda) kan testi yapılacak. Çok korkuyorum ve heyecanlıyım. Biraz kasıklarımda ve karnımda ağrı var, çok dinlenemiyorum. Umarım herşey yolunda olur.

hayırlı olsun cnaım. Inşallah olumlu sonuç alırsın.. Nerde yaptırdın tedavini

hayırlısı olsun canım, ben de heyecanla bekliyorum transfer günümü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…