negatifleri alan arkadaşlar ne yapıcaksınız dondurulmuş varmı yoksa yenidenmi aynı işlemler olucak
angel senin degerin noldu
canım 13. gün değerim 38.07 15. 66.05 17. 99.09 doktor sağlıklı bir artış olmadığını söyledi.ilaçları bıraktık.perşembe yeniden yapılcak eğer artış varsa dış gebelik olabilirmiş.çünkü şuanki değerler sağlıklı bir iç gebeliğin göstergesi değilmiş..
benim ne yazıkki dondurulmuşum yok canım.bu zaten 5. denemeydi.birdahakine gücüm yetermi bilmiyorum.
canım çok tşk ederim inş hepimizin sonu güzel olur.canım benimde transferim 22 martta oldu.bende miğde yanması çok var,göğüsler hala dokununca ağrıyo aynen senın gibi sırt ağrısı oluyo ara ara yatınca geçiyo bide arada adet olcakmışım gibi oluyo kasıklarda ara ara batmalar oluyo.belirtiler aynı hemen hemen.ben jel değilde progesteron kapsül var fitıl gibi folik asi,ekopiri,matofin,cyclo progynova bunlar var. bide canım bişey olmaz süpürge yapmışsın korkma bi seferden bişi olmaz ama bundan sonra yapma ya esin yapsın yada bırak öyle kalsın.en azından 3 ay bıtmeden yapmamak lazım süpürge.
üzülme cnm benim hem yılmak yok demiştikya sen ümidini kaybetme ve bol bol dua et rabbim duaları geri çevirmez sadece zamanı vardır ama seni çok iyi anlıyorum yıpratıcı süreçler yaşıyoruz kii senin 5 olmuş kolay değil ama kendini bırakma yinede biz elimizden geleni yapalım ama tevekkül edelim. rabbim inşşş bizlere anne olmayı hayırlısıyla nasip etmiştir
olmadı kızlar hamilelik hayatım 12 günde son buldu,test sonucum negatif,dua eden herkesten ALLAH razı olsun,ama duaya devam,çünkü dondurulmuşları kullanıcam inşallah sağlıklı bi şekilde çözülürlersekısmetten öte yol yoktur,ama ALLAHtan ümit de kesilmez,her yeni deneme bi şanstır,yeterki maddi durumumuz elversin ,ALLAH sağlık versin,sizleri seviyorum,iyiki varsınız,herşey gönlünüzce osun,diğer arkadaşlarım inşallah pozitif sonuç almışlardır,ha bide dondurulmuş tedavisi gören arkadaşlarım süreci yazarlarsa sevinirim,nası oluo,ve masraf oluo mu gene,ve hamilelik şansı aynımı,çok öptm herkesi
aaaa canım ya ben de o saatlerde ordaydım....neyse inşalllah karşılaşırız....ben de çarşam ba tekrar gidicem ...haftaya pazartesi hralde toplanır bi aksilik olmazasa sana da başarılar...
23 nisanda transferim olacak inşallah..ben 2 kız arkadasım ile birlikte gelmiştim..transferde eşim ile birlikte gelicem inşllah..bu arada senin kaçıncı deneme.. hadi bakalım hayırlısı allahatan..dua etmekten baska yapacak bır sey yok..
Kiazlar benimde bebegim beni birakti :-- -(
Hem tüp bebekde ilk denemem, hem de kk'ne ilk kez katıldım.
Bana Cts günü ( 21 nisanda) kan testi yapılacak. Çok korkuyorum ve heyecanlıyım. Biraz kasıklarımda ve karnımda ağrı var, çok dinlenemiyorum. Umarım herşey yolunda olur.
kiazlar benimde bebegim beni birakti :-- -(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?