Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

angel senin degerin noldu

canım 13. gün değerim 38.07 15. 66.05 17. 99.09 doktor sağlıklı bir artış olmadığını söyledi.ilaçları bıraktık.perşembe yeniden yapılcak eğer artış varsa dış gebelik olabilirmiş.çünkü şuanki değerler sağlıklı bir iç gebeliğin göstergesi değilmiş..

anladım canım.. hayırlısı olsun. inşallah iyi haberler alırsın

benim ne yazıkki dondurulmuşum yok canım.bu zaten 5. denemeydi.birdahakine gücüm yetermi bilmiyorum.

üzülme cnm benim hem yılmak yok demiştikya sen ümidini kaybetme ve bol bol dua et rabbim duaları geri çevirmez sadece zamanı vardır ama seni çok iyi anlıyorum yıpratıcı süreçler yaşıyoruz kii senin 5 olmuş kolay değil ama kendini bırakma yinede biz elimizden geleni yapalım ama tevekkül edelim. rabbim inşşş bizlere anne olmayı hayırlısıyla nasip etmiştir

Zehra hocam
Nasıl gidiyor sanırım 1 gün arayla transferimiz gerçekleşti bende hala bulantı kusma tiksinti tarzı şeyler olmadı ama iştahsızlık oluştu gögüs şişkinliği ve bel ağrıları oluyor arada. Cronino jel bende çok akıntı yaptı sürekli çamaşır değiştirmek durumunda kalıyorum ayrıca ağrı yapıyor belde sırtta. Ben 24 Nisanda ikinci kontrolüme gidicem geçen hafta keseyi gördük (5+1 iken.) ama başka da birşey yoktu.
Sen ne yaptın ? insanın aynı anda aynı sorunları yaşayan birileriyle konuşması inan içini rahatlıyor

Test sonucu negatif olan arkadaşlara hayırlısını dilemek istiyorum. Rabbim demekki sizin dua etmenizi çok istiyor bu yüzden dileğinizi gerçekleştirmeyi çok kısa süreliğine uzatıyor en kısa sürede bebeklerinize hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah.

allahım güç kuvvet sabır azim versin inşallah.. sakın pes etme canım.. birgün mutlaka olacak.

olmadı kızlar hamilelik hayatım 12 günde son buldu,test sonucum negatif,dua eden herkesten ALLAH razı olsun,ama duaya devam,çünkü dondurulmuşları kullanıcam inşallah sağlıklı bi şekilde çözülürlerse kısmetten öte yol yoktur,ama ALLAHtan ümit de kesilmez,her yeni deneme bi şanstır,yeterki maddi durumumuz elversin ,ALLAH sağlık versin,sizleri seviyorum,iyiki varsınız,herşey gönlünüzce osun,diğer arkadaşlarım inşallah pozitif sonuç almışlardır,ha bide dondurulmuş tedavisi gören arkadaşlarım süreci yazarlarsa sevinirim,nası oluo,ve masraf oluo mu gene,ve hamilelik şansı aynımı,çok öptm herkesi

olmadı kızlar hamilelik hayatım 12 günde son buldu,test sonucum negatif,dua eden herkesten ALLAH razı olsun,ama duaya devam,çünkü dondurulmuşları kullanıcam inşallah sağlıklı bi şekilde çözülürlerse kısmetten öte yol yoktur,ama ALLAHtan ümit de kesilmez,her yeni deneme bi şanstır,yeterki maddi durumumuz elversin ,ALLAH sağlık versin,sizleri seviyorum,iyiki varsınız,herşey gönlünüzce osun,diğer arkadaşlarım inşallah pozitif sonuç almışlardır,ha bide dondurulmuş tedavisi gören arkadaşlarım süreci yazarlarsa sevinirim,nası oluo,ve masraf oluo mu gene,ve hamilelik şansı aynımı,çok öptm herkesi

ah canım ya insan diyecek bişey bulamıyor.büyük acılar dilsiz olurmuş çünkü.benimde değerlerimde yeterli artış olmadığı için ilaçları kestik.bakalım nasıl sonlancak.bebeğim yavaş yavaş bırakıp gidicek beni.dediğin gibi inancımız ve umudumuz olduğu sürece denemeye devam.rabbim bizlere yeterki dayanma gücü sabır versin.canım dondurulmuşlarda şans daha yüksek diyolar.çokta masraflı olmuyor.

arkadaşlar çizelgeden oluşturmaktan anlayan arkadaş yokmu?kime ne olduğunu daha iyi görürüz...hadi güzel parmaklar çalışsın:))

korkma rabbım cok buyuk ... benım ıkıncı denemem cuma gunu sonuc alcam bende inş hayırlı sonuclar alırız ..,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…