olmadı kızlar hamilelik hayatım 12 günde son buldu,test sonucum negatif,dua eden herkesten ALLAH razı olsun,ama duaya devam,çünkü dondurulmuşları kullanıcam inşallah sağlıklı bi şekilde çözülürlersekısmetten öte yol yoktur,ama ALLAHtan ümit de kesilmez,her yeni deneme bi şanstır,yeterki maddi durumumuz elversin ,ALLAH sağlık versin,sizleri seviyorum,iyiki varsınız,herşey gönlünüzce osun,diğer arkadaşlarım inşallah pozitif sonuç almışlardır,ha bide dondurulmuş tedavisi gören arkadaşlarım süreci yazarlarsa sevinirim,nası oluo,ve masraf oluo mu gene,ve hamilelik şansı aynımı,çok öptm herkesi
kiazlar benimde bebegim beni birakti :-- -(
merhaba;
ben yeni dondurulmuş transferi oldum. Sorularına cevap veririm. Gayet rahat estrofem ve vitmin kullanıyorsun sadece adetinin 19. 21. Günleri arasında transferin oluyor. 4 gün kalçadan iğne sha sonra sabah ekşam jele çevirdik snuca kadar. Hamillik şansı aynı. Hatta rahim dinlenmiş olduğu için( yumurta toplama olmadığı için) tutma şansı daha yüksek için rahat olsun. Dondurulmuş diye üzülme yani. Benim yaşımdan ve deneme sayım 2.olduğu için 1 adet ( balstokist) oldu. Sonucumu 28nsde alıcam bu sefer umutluyum inşaalh olur. Başka sormak istediklerin varsa seve seve yanıtlarım
merhaba hayırlısı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın ve bebeğinide sağlıklı kucağına alırsın :) bende bir dahaki ay dondurulmuşlarla denicem şansımıda yatmak gerekiyomu doktorun ne dedi sana bide nerde yaptırdın[/QUOT
öyle yat falan demedi. sadece ağır iş yapma dedi. kan akışınında olması lazım biliosun gebelik için. sürekli yatma dedi yan yat arada kalk yürü. bende hareket ediorum kısa yürüyüşler yapıyorum. sürekli yatma dedi. ben yaptırdığım yeri yazmak istemiyorum buraya ama memnunum. için rahat olsun dondurulmuş hem daha az masrfalı hem daha rahat bir tedavi süreci transefere kadar toplamda 3 kere gittim doktora. inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin
Kiazlar benimde bebegim beni birakti :-- -([/QUOTE
sözün bittiği yer sanırım.insan diyecek hiç birşey bulamıyor.dondurulmuşun varsa canım yeniden denersin.en azından hamile kalabiliyoruz.geçen bir doktordan dinledim.bizim durumumuzda olanlar mutlaka düşük polikinliğine gitmesi lazımmı.sebebi iyice araştırılmadan tüp bebek yapılmamalıymış...
Kiazlar benimde bebegim beni birakti :-- -([/QUOTE
sözün bittiği yer sanırım.insan diyecek hiç birşey bulamıyor.dondurulmuşun varsa canım yeniden denersin.en azından hamile kalabiliyoruz.geçen bir doktordan dinledim.bizim durumumuzda olanlar mutlaka düşük polikinliğine gitmesi lazımmı.sebebi iyice araştırılmadan tüp bebek yapılmamalıymış...
düşüklerde kadın ve erkekten genetik testler istiyorlar. eğer pıhtılaşma var ise buda bir sebep, ama tek bir sebebe bağlayamıyorlar ne yazıkki. benim 1.denemem olmadığı için, 2. denememde genetik test istedi mesela. kan pıhtılaşma eğilimi çıktı. ve 2.transferimi dondurulmuşla oldum daha yeni ama tedbir amaçlı transfer gününden itibaren düşük doz kan sulandırıcı iğne yapıyorum göbekten. çünkü tutunmaya bile engelmiş pıhtılaşma
4 haftalık gebeyım kızlar karnım çok agrıyor kasılıyor sankı bırde çok sert neden acaba
benımle aynı durumda olan var mı?
Kiazlar benimde bebegim beni birakti :-- -(
Aynen bendede oluyor, bir gun bir tarafim bir gun baska tarafim agriyor, karnimda hala regl gibi agriyor( hatta suan sol kasigim kasiliyor gibi agriyor) normal diyorlar genelde, birde benden crinone jel kahverengi topak geliyor, of her seyi takmamak lazim. Mesela bugun arabaya sert oturdum biraz tum gun moralim bozuldu bisey olduysa diye, bu kadar tedirgin olmasak keske.
Dun transferimin 17. Gunuydu gittim tekrar kan verdim , korkarim yarinda veririm:)
merhaba arkadaşlar bende ayın 16 da transfer oldum beklıyorum sızın yazdklarınızı okuyunca bende hamıle kalcakmıyım dıyorum cok kafaya takmıyorum ama cokda bosveremıyorum zamanda bırturlu gecmıyor
merhaba arkadaşlar bende ayın 16 da transfer oldum beklıyorum sızın yazdklarınızı okuyunca bende hamıle kalcakmıyım dıyorum cok kafaya takmıyorum ama cokda bosveremıyorum zamanda bırturlu gecmıyor
bende 16 nisanda olsum test tarihim 28 nisan:) senin test tarihin nedir ve kaçıncı denemen. benim 2.ci dondurulmuş blastokist embriyo 1 adet transfer edildi. Allah gönlüne göre versin.
Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . . !
bende ayın 16.sında müjdeli haberi aldım canım
Rabbim sanada nasip eder inş.
Evet bende korkuyorum
Bazen yürürken özellikle sıkıştıgım anlarda Wc ye gıderken birden bir sancım oluyor oldugum yerde kalıyorum.
İgne var mı senin ben ignelerimede devam edıyorum.
Crino jelde ise kahve rengı degılde beyaz topak gelıyor bendende
Rabbım hayırlı haberler verdırsın bızlere inş.
Ben bir defa aldırdım kan bırdaha gıtmedım
Ama hep aklımda gideyim mi diye
Başlarsam bende senin gibi hergün giderim buda vücudumun kansız kalmasına neden olur diye vazgeçiyorum.
Rabbim yardımcımız olsun..
İlk muayeneye ne zaman gideceksin? Bana doktorum test gununden 20 gun sonra dedi ama burdan ogrendigim kadariyla 5 hsfta dolunca sadece keseyi gormeyede gidilebiliyormus. Korkuyorum ama gidecegim insallah once kese icin.
Ben igne kullanmiyorum ne ignesi onlar? Ben 1 kere crinone kullaniyorum, 1 folbiol folik asit 1tanede corasprin. Sen de aspirin kullaniyor musun?
Ayrica benim karnimda şiş ve sert.
transferden sonraki igneme devam ediyorum.
bana testen 10 gün sonra keseye bakmaya gidebilirsin dedi doktorum.
bende günde bir tane crino jel kullanıyorum
1tane folbiol folik asit ve elevit kullanıyorum.
1 tanede asprin
evet benımde karnım çok şiş ve sert
Rabbim hayırlısı ile kucagımıza aldıgımız gunlerıde yaşatsın inş.
benimde iğnem yok jel aspirin bemiks bırde estorefem var ????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?