Arkdaslar estrofem ne ilaci? Elevitte vitamin sanirim degil mi?
Arkdaslar estrofem ne ilaci? Elevitte vitamin sanirim degil mi?
merhabalar benim de 15 inde transfer oldu tahlil tarihim 26 evde dinleniyorum göğüslerde biraz ağrı başlaqdı heralde ilaçlardan bu benim ikinci denemem tazelerle oldu 3.gün embriyosu rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah
enımde 16da oldu evdeyı bende ama bende hıc ır degısıklık yok bırılerı kendılerındekı degısıklıgı anlatınca bende bırsey olmadıgı ıcın yok gıbı hıssedıyorum
merhaba kızlar.. Bir süredir giremedim takip edemedim ne durumda oldugunuzu ama okudugum kadarıyla hamile olanda var, kaybeden de, negatifi görende. öncelikle negatifi gören arkadaslarım sıkmayın canınızı. Allahımdan ümit kesilmez, hersey yüce rabbimden, nasıl uygun görüyorsa öyle ama umudunuzu asla yitirmeyin. Kaybedenlerde aynı sekilde allahtan umudunuzu yitirmeyin, bilin ki bebeginizi kaybetsenizde hamile kalabildiginize göre tekrar kalabilirsiniz demek ki. Yeter ki rabbimden umudunuzu yitirmeyin. Hamile olan arkadaslarımada rabbimden bebeklerini saglıkla, hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etmesini dilerim. Darısı bizlere insallah..
Bana gelince, hayırlısıyla dün tedaviye basladım ve ilk ignemi oldum. Allahım hayırlısını nasip etsin insallah. Adetim de devam ettigi icin kasıklarımdaki agrı adet agrısı mı ignenin etkisinden dolayı olan agrı mı bilemiyorum ama dün aksamdan beri agrı var kasıklarımda. Eger hersey yolunda giderse adetin 12.günü yumurta topğlanır dedi doktorum, bakalım insallah hayırlısı.daha yolun basındayım dün bir bugün iki, o yüzden cok sorup cok arastırıp stres yasamak istemiyorum. Sadece dinlenip moralimi düzgün tutmak istiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
arkadaşlar bende mayısın ilk haftası adetimle başalıyorum hayırlısıyla ama bana dr öncesinde ilaç vermedi.bazı arkadaşlar kullanıyolar anladığım kadar ile ben sordum hemşireye gerek yok dedi.
Deryamd selam canim burda gordugume sevindim, nasil gidiyor dondurulmuslara ne zaman basliyorsun?
slm canım iyi gidiyo diyelim nasip olursa eğer mayıs ayındaki adetimle başlamak istiyorum. sen nasılsın?
Ben de iyiyim cok sukur canim, deryamd insallah mayista dondurulmuslarla bebegine kavusursun, negatiften sonra yazdiklarini durusunu okudumda bence cok guclu ve dirayetli bir insansin inaniyorum ki sadece bebege degil hayatta her istedigine allahin izniyle sahip olacak guctesin. Allah yardimcin olsun insaallah bu guzel huyun hic degismez:)
beni tanıdın diyebilirim :) böyle düşünmene çok sevindim çok teşekkür ederim.
ben bu çocuk olayında biz elimizden geleni yaparız ama tevekkül etmek lazım diye düşünüyorum. ve her zaman rabbim inşşş bu mutluluğu banada nasip etmiştir diyorum çünkü nasip etmemişse çokta yapacak bişey kalmıyo. bide bu durumlarda olumlu olmak pozitif olmak her zaman daha iyidir ama ben bunu böyle olmalıyım diye yapmıyorum gerçekten hissettiklerim böyle rabbim inşş hepimize bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder
Evet bu iste tevekkul cok onemli, neden ben dememek lazim. Ve dedigin gibi nasibimizde varsa yasicaz. Dualarimdasin canim allah yardimcimiz olsun:)
korkma rabbım cok buyuk ... benım ıkıncı denemem cuma gunu sonuc alcam bende inş hayırlı sonuclar alırız ..,
evet ne zamandır yoktun ortalarda. Nerelerdesin. Tedavin hayırlı olsun canım... Nerde başladın. Allah tamamına erdirsin kucagına almayı nasip etsin.
cok tesekkür ederim canım, insallah cümlemize. evet yoktum, ailemin yanında oldugum icin pek giremiyorum. bugün fırsat buldum ve hemen bakayım dedimbrüksel tüp bebekte basladım. ben cok kararsız kalmıstım ama burada muayene olunca icime sindi. simdilik memnunum, insallahta öyle devam eder ve sonucuda iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?