Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

mucizebeklıyorum varmı bır degısıklık bende hıcbırsey yok senınle aynı tarıh oldugu ıcın merak ettım

Kızlar merhaba;
Yarın dondurulmuş transferim için ilk kotrolüme gidicem :) bugün reglimin 14. günü. transfer gününü kararlaştırıcaz nasipse. Çok merak ediyorum reglin kaçıncı günü transfer olur dersiniz dondurulmuşlar için. Geçen ay opu için ilaç kullanırken reglin 12. günü 11.8 mm idi rahim kalınlığım. Umarım herşey yolundadır

25 yumurta toplandı, 20 tanesi döllendi, 1 transfer edildi, geri kalanının embriyo gelişimi durmuş, hiç dondurulacak yok, bide üstüne ohss oldum, çok kötüyüm, ne yapacağımı şaşırdım, neden gelişmiyor bu embryolar, yok mu çaresi?

umutsuz olma arkadasım belkı dondurmaya gerek kalmadan o bır tane tutar...

ben ilk igneleri oluyorum. dün aksam ikincisini oldum. (herseyi hazırladım, tam yapıcaktım birden cesaretimi kaybettim ellerim titrmeye basladı, anneeeee diye basladım bagırmaya o gelip yaptı sagolsun):))) bu sürecte ben rahatım cok sükür, tahmin ettigim gibi stres falan olmuyorum ama ileriki dönemde nolurum bilmem.

bir acıklama yapmadılarmı ki canım, doktoruna sordun mu?

ohh ne güzel. maşallah. sanırım bende kendi kendime yapamayacam eşim yapar artık napim .

mucizebeklıyorum varmı bır degısıklık bende hıcbırsey yok senınle aynı tarıh oldugu ıcın merak ettım

bende sana yazıcaktım:) bende belirti arıyorum ama yok yok hiç hemde. birde ben dondurulmuş tedaviyim kalçadan 4 gün iğne yedim sadece ama hareket edemiyorum çok uzun sürdü ağrısı apseden şüpheleniyorum. önceki tedavimde 15 iğne vuruldum böyle olmadı . tutmazsa bu ağrılardan tutmayacak zaten.

bende aynı hiç birsey yok hayılısı bakalım :) oyle dusunme olunca ağrıları unutrsun ben her iğnede korkarak vurduroyordum amA sonu güzel olsun yeterkı:) evdemısın calısıyormusun sımdı???

bende aynı hiç birsey yok hayılısı bakalım :) oyle dusunme olunca ağrıları unutrsun ben her iğnede korkarak vurduroyordum amA sonu güzel olsun yeterkı:) evdemısın calısıyormusun sımdı???

çalışıyorum canım. ben transfer günü dahil 3.günü işe başladım. çünkü yatınca başım çok ağrıdı iyice miskinleştim işe gelmek için can attım yani:) bu hafta bitti sayılır. önümüzdeki hafta geçmek bilmez artık.

test günümüz cumartesiye denk geliyor. İnşallah bu sefer olur elacim 3.ye gücüm yetecekmi bilemiyorum. En zor kısmı beklemek

ben evdeyim gitmedim işe ama evde tekım cok canım sıkılıyor ınternete dadanıyorum herseyı okumaya basladım cokta kafa yormak ıstemıyorum... olur olur merak etme ıyı olacak bızım ıcın olumlu dusun kotuye de hazırlıklı olmalıyız yapacak bırsey yok.ben asılamalarımda tamam bu defa kesın olacak dıyodum olmadı her defasında takrar nasıl olacak dedım ama bır baktım sonrakıne baslamısım güzel olan bırsey ıcın cabalamak lazım buda bızım kadarımız napalım :) diğer insanlar kadar sanslı olamıyoruz imkansız olsa bilse bile ümitsiz değiliz demi ama kaldıkı bızımkıler ımkansız değil buda güzel birsey:) Ben umartesıye kadardayanırmıyım bılmıyorum önceside test yapsammı dıyorum:)

ben idrar yapmıştım ilk denemde10,11. günlerde çıkmamıştı gerçi pozitif olsaydıda çıkmayabilirdi çünkü idrara geç çıkıomuş ama merak yokmu. üzülmekle kaldım yaptıracaksanda kanda baktır. sakın idrar yapma ben oturup alamıştım eğer 5.gün embriyosu ise 10-11. gü -n kanda baktırabilirsin. ben eğer işten 1-2 saat izin alabilirsem bir yerde yaptırıcam ama eşime demicem:)

benım 5. gun degıl 3. gun transfer ettıler bolunmesı cok ıyı cokıyı embıryo dedıler ondan heralde.bende yaparsam eşime soylemıyıcem sonra kızıyor dayanadın dıye.daha önce hamıle kalmıstım belırtılerınden hemen anlamıstım gunum gecmeden bunlar ıcın daha erken galıba deılmı ondan belırtı olmaya bılır.Ben 10.gun ıdrar yapıyım belkı cıkar zaten yoksa kandada cıkmıyıcak napalım ya bosver:)

benim 20.gün oldu.

mrh arkadaşlar nasılsınız çok fazla yazamasamda sizleri takip etmeye çalışıyorum.rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın insallh.bende gonal f ve decaptly iğnelerime devam ediyorum pazartesi günü kontrolüm var öğleden sonra .heyecanla bekliyorum.. rabbim sen yardım et burdaki arkadaşlarıma ve bana hayırlısıyla tedavilerimizi olalım ve bebklerimizi kucaklarımıza alalım. KIZLAR bugun PEYGAMBER EFENDİMİZİN(SAV)DOGUM GÜNÜ BOL BOL DUA EDİN. ONUN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE SANA YALVARIYORUZ RABBİM SANA SIĞINIYORUZ SEN BİZLERE SAĞLIKLI SİHATLİ HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE İNSALLH.RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUNN.DUALARIMDASINIZ SİZDE BANA DUA EDİNNN ARKADAŞLAR.KİB.İYİ AKŞAMLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…