bende 16 nisanda olsum test tarihim 28 nisan:) senin test tarihin nedir ve kaçıncı denemen. benim 2.ci dondurulmuş blastokist embriyo 1 adet transfer edildi. Allah gönlüne göre versin.
Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . . !
25 yumurta toplandı, 20 tanesi döllendi, 1 transfer edildi, geri kalanının embriyo gelişimi durmuş, hiç dondurulacak yok, bide üstüne ohss oldum, çok kötüyüm, ne yapacağımı şaşırdım, neden gelişmiyor bu embryolar, yok mu çaresi?
Kiazlar benimde bebegim beni birakti :-- -([/QUOTE
sözün bittiği yer sanırım.insan diyecek hiç birşey bulamıyor.dondurulmuşun varsa canım yeniden denersin.en azından hamile kalabiliyoruz.geçen bir doktordan dinledim.bizim durumumuzda olanlar mutlaka düşük polikinliğine gitmesi lazımmı.sebebi iyice araştırılmadan tüp bebek yapılmamalıymış...
dondurulmus embrıom yok cnm dondurcaktık ama 3 embrıyo vardı toplam 1 sı 1. kalıteydı
2.sı 2.kalıteydı 2 sıde transfer edıldı.
3 cu embrıoda dondurulcak kadar kalıtelı degılmıs
hala kendımı toparlayamadım zaten agrılarımda var..
rabbım kımsenın umutlarını bosa cıkarmasın.
hepımızın yardımcısı olsun..
ben ilk igneleri oluyorum. dün aksam ikincisini oldum. (herseyi hazırladım, tam yapıcaktım birden cesaretimi kaybettim ellerim titrmeye basladı, anneeeee diye basladım bagırmaya o gelip yaptı sagolsun):))) bu sürecte ben rahatım cok sükür, tahmin ettigim gibi stres falan olmuyorum ama ileriki dönemde nolurum bilmem.inşallah canım.. hayırlı haberlerini bekliyor olacağız. şuan hangi aşamadasın.. benimde 26-27 nisan gibi adetim. doktor gel başlayalım demişti gecen ay gittiğimde. daha şimdiden çok heyecanlıyım. o süreci nasıl gecirecem hiç bilmiyorum
bir acıklama yapmadılarmı ki canım, doktoruna sordun mu?25 yumurta toplandı, 20 tanesi döllendi, 1 transfer edildi, geri kalanının embriyo gelişimi durmuş, hiç dondurulacak yok, bide üstüne ohss oldum, çok kötüyüm, ne yapacağımı şaşırdım, neden gelişmiyor bu embryolar, yok mu çaresi?
ben ilk igneleri oluyorum. dün aksam ikincisini oldum. (herseyi hazırladım, tam yapıcaktım birden cesaretimi kaybettim ellerim titrmeye basladı, anneeeee diye basladım bagırmaya o gelip yaptı sagolsun):))) bu sürecte ben rahatım cok sükür, tahmin ettigim gibi stres falan olmuyorum ama ileriki dönemde nolurum bilmem.
ohh ne güzel. maşallah. sanırım bende kendi kendime yapamayacameşim yapar artık napim .
mucizebeklıyorum varmı bır degısıklık bende hıcbırsey yoksenınle aynı tarıh oldugu ıcın merak ettım
bende sana yazıcaktım:) bende belirti arıyorum ama yok yokhiç hemde. birde ben dondurulmuş tedaviyim kalçadan 4 gün iğne yedim sadece ama hareket edemiyorum çok uzun sürdü ağrısı apseden şüpheleniyorum. önceki tedavimde 15 iğne vuruldum böyle olmadı . tutmazsa bu ağrılardan tutmayacak zaten.
bende aynı hiç birsey yok hayılısı bakalım :) oyle dusunme olunca ağrıları unutrsun ben her iğnede korkarak vurduroyordum amA sonu güzel olsun yeterkı:) evdemısın calısıyormusun sımdı???
çalışıyorum canım. ben transfer günü dahil 3.günü işe başladım. çünkü yatınca başım çok ağrıdı iyice miskinleştim işe gelmek için can attım yani:) bu hafta bitti sayılır. önümüzdeki hafta geçmek bilmez artık.
test günümüz cumartesiye denk geliyor. İnşallah bu sefer olur elacim 3.ye gücüm yetecekmi bilemiyorum. En zor kısmı beklemek
ben evdeyim gitmedim işe ama evde tekım cok canım sıkılıyor ınternete dadanıyorum herseyı okumaya basladım cokta kafa yormak ıstemıyorum... olur olur merak etme ıyı olacak bızım ıcın olumlu dusun kotuye de hazırlıklı olmalıyız yapacak bırsey yok.ben asılamalarımda tamam bu defa kesın olacak dıyodum olmadı her defasında takrar nasıl olacak dedım ama bır baktım sonrakıne baslamısım güzel olan bırsey ıcın cabalamak lazım buda bızım kadarımız napalım :) diğer insanlar kadar sanslı olamıyoruz imkansız olsa bilse bile ümitsiz değiliz demi ama kaldıkı bızımkıler ımkansız değil buda güzel birsey:) Ben umartesıye kadardayanırmıyım bılmıyorum önceside test yapsammı dıyorum:)
ben idrar yapmıştım ilk denemde10,11. günlerde çıkmamıştıgerçi pozitif olsaydıda çıkmayabilirdi çünkü idrara geç çıkıomuş ama merak yokmu. üzülmekle kaldım yaptıracaksanda kanda baktır. sakın idrar yapma ben oturup alamıştım eğer 5.gün embriyosu ise 10-11. gü -n kanda baktırabilirsin. ben eğer işten 1-2 saat izin alabilirsem bir yerde yaptırıcam ama eşime demicem:)
Kızlar merhaba;
Yarın dondurulmuş transferim için ilk kotrolüme gidicem :) bugün reglimin 14. günü. transfer gününü kararlaştırıcaz nasipse. Çok merak ediyorum reglin kaçıncı günü transfer olur dersiniz dondurulmuşlar için. Geçen ay opu için ilaç kullanırken reglin 12. günü 11.8 mm idi rahim kalınlığım. Umarım herşey yolundadır
bir acıklama yapmadılarmı ki canım, doktoruna sordun mu?
umutsuz olma arkadasım belkı dondurmaya gerek kalmadan o bır tane tutar...
insallah ama dün bütün gün ağladım, 18 i tutmamış bu da yaşamaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?