Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

yarin kismetse ganol f baslicam ama bi sorunum var. gecen hafta disimdeki sorun yuzunden disimi cektirdim ve intihap olustu doktor antobiyotik verdi 10 gun kullan dedi.daha 6 gun oldu.yurt disinda yasadigin icin burdaki doktorlarla konusmak bayagi zor.belki sizlerin bununla ilgili bi bilgisi olan vardir die dusundum?igne ile birlikte baska ilac ilac almak zararli olurmu sizce?

2 embrıo transferı olmustu.

canım iki embriyo transferi olsa bile bu kadar erken anlayamazsın ikiz olup olmadığını.benim ilk denememde 3 tane embriyo transferi olmuştu ama 1 tanesi tutmuştu.8 haftalıkken kürtaj oldum ama bebek gelişimi olmadığı için.o yüzden sende bu şekilde düşünüp daha çok kendini üzme.ALLAH ım güç ve imkan versin yine denersiniz.en azından hamile kaldın bunu biliyosun.

canım pek sorun olcağını düşünmüyorum.zaten 4 günün kalmış bitmesine.biliyorum elinde değil insanın ama bunu düşünüpte takılma derim.yeterki rabbim nasip etsin ol desin.inan ozaman hiç birşey engel olmaz.bunun içinde bol bool dua et.meryem süresi oku yasin süresi oku.dualarım seninle.

doktorda 2 tane dedı ama artık ne desem bos..
nıhayetınde takdırı ılahı.. artık bı dahakıne ısallah.

doktor 2-3 ay sonra tekrar denerız dedı ama toplum arasında dusuk yapanların 6 aydan once cocuk dusunmemelerı gerekıyor denıyor
bılgısı olan var mı ?

Mucizebekliyorum nerdesin nasılsın nasıl gıdiyor bir değişiklik varmı???????

merhaba malum haftasonu bol bol gezdim valla dolaş dolaş:) yeni düştüm. cnm bir belirti yok ama çok kötü rüyalar gördüm Allahım hayırlara yorsun. onun dışında dün sadece bacağımda kasılmalar oldu o kadar bugün soğuğa yakın duş aldım.( transferden sonra korktum yapmaya:) çünkü ben çok sıcak suyla yıkannırım da

sen nasılsın? sende var mı bir değişiklik bir belirti. yarın tatilim ama dinlenicem çok gezdim c.tesi pazar:)

bız tedavıye baslarken doktor esıme ve bana tetradox dıye bı antıbıyotık vermıstı. sıze vermedılermı?
tetradox dusuk dozlu antıbıyotık senın kullandıgın muhtemelen daha yuksek dozludur .
genede danısman gerek doktoruna..

merhaba arkadaşım durumun zormuş geçmiş olsun.inş. bir sorun olmaz iki ilaç birden içmek ama başka doktorlarada sor sadece bir doktorla yetinme derim.

bugün transferimin birinci günü ama ben bugün yatıp dinlenmediğimi için çok vicdan azabı çekitm sabah dokuzda kalktım dinlenmişdim ayakta duş al sabah dediler dediklerini yaptım asla birşey kaldırmadım.ama çok zor ya kendine dikkat etmek sürekli aklında bu varken dikkat etmeye çalışmak zor :) helede benim gibi bol bol temizlik yapmaya bayılan bir bayan için :))

neyse eşimle dışarı çıktık yeşillikler için içinde bir kahvaltı yapmak istedim oldu dönüşde annemi teyzemden almaya gittim eniştemin bahçedeki köpeği üzerime sıçradı ve gözlerimden yaş geldi korkudan inş birşey olmamıştır.ama çok korktum birşey oldu diye Allahım sen koru onnu dedim içimden ve pişman oldum evde dinlenmedim diye .

burda arkadaşlarımın neler yaptıüını bilmek istiyorum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?

bundan önceside var tabi ki arkadaşlar.başka bir merkezde eşimin sperm testi yanlış çıktı bu merkezde de tekrarlama gereği görmediler sonra yumurta toplama günü geldi benden aldılar yumurtaları eşimden 2 kere örnek aldılar ve azosperm olduğunu öğrendik şok olduk ve apar topar eşim aynı gün ameliyat oldu ( küçük bir kesikle eşimden sperm aldılar ve dondurdular .Allahım sonunda güldürür inş.hepimizin yüzünü güldürür.

sürekli düşündüğün içindir bende hergün bir ruya görüyorum:) bendede barız bır degısıklık yok sadec göğüslerim agrı var biraz okadar.Burda bır arkadas tup bebek yaptırmıs bızden bır hafta önce ama onun dr 6 gun sonra kan tahlılı ıstemiş pozitif hemde:) ondan neden oyle cabuk ıstemıs analamdım bızde yaptırsakmı acaba sure geldıkce korkmaya baslıyorum hasta olucam hamıle olmamıs olıcam dıye allahım hayırlısıyla guzel haberlerle bır atlatsak su dönemi hayırlısıyla kucağımıza alsak bebişlerimizi hergun dua edıyorum valla hakkımızda hayırlısı dıyelım.Dinlen yorma kndını bende bugun bıraz dısarı cıktım ama belım agrıyo ayakta kalınca bırsey olacak dıye eve geldım hemen.

6.gün mü yok cnm daha neler. ama 12.gün vermenin sebebi kimyasal gebelikde olabilir. onun pozitif bileolsa değeri düşüktür sürekli test yaptıracak şimdi belkide. benim reglim26,27,28 ilaçlar baskılıyor olmuyorsun ben ilk denememde ilaçları bıraktıktan 2 gün snra olmuştum.Allahım hayırlsıyla buradaki herkese sağlıklı çocuklar versin inşallah.zamanımız azalıorrrrr:)

inşallah güzel ve hayırlı sonuçlar alırız arkadaşım. iyi geceler

insallah canim saol bu kadar gelmisken ters bisey olsun istemio insan.rabbim hepimizin yuzunu guldursun.

insallah alırız ama ben bıraz umutsuzlaşmaya başladım bugun benımde hafıf pembemsiydi ilaç biraz panıkledim senın gectımı odurum hasta olcum sankı yaaa(((

insallah alırız ama ben bıraz umutsuzlaşmaya başladım bugun benımde hafıf pembemsiydi ilaç biraz panıkledim senın gectımı odurum hasta olcum sankı yaaa(((

tahriş olmuştur. ben dra sordum tahriş olmuştur dedi e sabah akşam sürüyoruz o ilacı. benim kaşıntıda oldu hem.o pembelik tahrişten kesildi benim. bendede hiç belirti yok. eşimde diyorki sanki hamilelik yaşadında belirti arıyorsun:) senin reglin kaçında oluyor ki. hem bel ağrsısı falan var mı? regli belirtilerimi yaşadın

Öncelikle tedavin hayırlı olsun. güzel ve hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. sürekli korunaklı yaşamakda zor. benim 2. denemem şu an sonuç bekliyorum. ilkinden daha rahatım dikkaet ediyorum sadece o kadar. olacağı var ise oluyor. ben ilkinde hep yatıp oturdumda ne oldu tutmadı şimdi daha rahatım ama çokda kontrolsüz değilim. çokda dinlenme modunda olunca baş ağrıyor

merhaba arkadaşlar benim transferim salı günü yapıldı 3. gün embriyosuydu iki tane.sizce en erken ne zaman test yapmalıyım meraktan çatlıcam.test günümü 30 nisan olarak verdiler

benım kasıntı falna olmadı ama yınede bılmıyorum oyledır ınsallah ayın 1 de olmustum 28 gunde oluyorum tam test gunu yanı ama benım ısım bellı olmaz erkende olabırım aksılık degılmı :)))) belım arada bır agrıyo goguslerım bır bakıyorum agrıyo sabha kalkıyorum geçmiş ilaçlardan oda heralde.Bugun sabah test yaptım cıkmadı tabıkı....cıkmayacagını bıle bıle yaptım ya cıkarsa dıye

merhaba arkadaşlar benim transferim salı günü yapıldı 3. gün embriyosuydu iki tane.sizce en erken ne zaman test yapmalıyım meraktan çatlıcam.test günümü 30 nisan olarak verdiler

valla canım benım de aynısı bugun 8 gunum sabah test yaptım cıkmadı ıdrar ama genellıkle 11. cıkabılıyormus ama en garantı kan oda dr sana soyledıgı zaman bende beklıyorum merak etsen mecbur beklıyıcen sabret hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…