kızlar birsey sorucam; benim bugünkü ignemde bir damla kan geldi, sorun cıkar mı acaba, panik oldum. birde ben hicbir degisiklik hissetmiyorum, sadece arada(özellikle sabahları) kasıklarımda sızı oluyor o kadar, normal mi bu?
..ve bebegımı az once dusurdum..
1 aylık olmasına ragmen buyuktu sanırım ıkız oldugundandır..
benım 5. gun degıl 3. gun transfer ettıler bolunmesı cok ıyı cokıyı embıryo dedıler ondan heralde.bende yaparsam eşime soylemıyıcem sonra kızıyor dayanadın dıye.daha önce hamıle kalmıstım belırtılerınden hemen anlamıstım gunum gecmeden bunlar ıcın daha erken galıba deılmı ondan belırtı olmaya bılır.Ben 10.gun ıdrar yapıyım belkı cıkar zaten yoksa kandada cıkmıyıcak napalım ya bosver:)
Elacim ; 2 gündür bu crijone jel çok yürümeme rağmen ( dağılsın diye) geri geliyor pembe bir şekilde sanırım tahriş oldu. sabah akşam uyguluyorum. çok canım sıkkın. sende de oluyor mu? çünkü ilk denememde topak olarak geri geldi test günü tarihime yakın vetutmadı. yine tutmayacak hiç bir belirti yok jel geri geliyor umutlarım tükeniyor çok üzgünüm
Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Bol dua et. Demekki bizlerinde hayatta sınavı bu imiş. Allah sevdiği kullarını sınarmış. Sakın isyan etme.
aaaa canım ya ben de o saatlerde ordaydım....neyse inşalllah karşılaşırız....ben de çarşam ba tekrar gidicem ...haftaya pazartesi hralde toplanır bi aksilik olmazasa sana da başarılar...
23 nisanda transferim olacak inşallah..ben 2 kız arkadasım ile birlikte gelmiştim..transferde eşim ile birlikte gelicem inşllah..bu arada senin kaçıncı deneme.. hadi bakalım hayırlısı allahatan..dua etmekten baska yapacak bır sey yok..
canım benim 3. denemem ....ama biraz sorunlu gidiyo ...çok yumurta var...e2 tahlili yükseliyo....pazaryesi ben de gidicem ...sana bollll şansssss.....benim belki toplanınca belki dondururuzzzzzz...ooooffffffffffffff ALLAH ım yardım et.......
Canim allah sabir versin, insallah bir dahaki sefer bebegini saglikla kucagina alirsin ve yine hayirlisiyla ikiz olur. Rabbim bu aciyi sana ve kimseye birdaha yasatmasin.
Canim allah sabir versin, insallah bir dahaki sefer bebegini saglikla kucagina alirsin ve yine hayirlisiyla ikiz olur. Rabbim bu aciyi sana ve kimseye birdaha yasatmasin.
kızlar angeln sonucu ne oldu ....?
canım büyük geçmiş olsun.rabbim birdaha yaşatmasın.seni çok iyi anlıyorum.bende bunu iki kez yaşadım.peki ikiz olduğunu nasıl anladınki.çünkü 1 aylıkken henüz kese bile oluşmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?