Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

kızlar birsey sorucam; benim bugünkü ignemde bir damla kan geldi, sorun cıkar mı acaba, panik oldum. birde ben hicbir degisiklik hissetmiyorum, sadece arada(özellikle sabahları) kasıklarımda sızı oluyor o kadar, normal mi bu?

korkma arkadasım hıc bısı olmaz. kasıklarında sızı olmasıda normal.
dıkkat et kendıne usutme sakın.

..ve bebegımı az once dusurdum..
1 aylık olmasına ragmen buyuktu sanırım ıkız oldugundandır..

canım yaa.. ne desem bos((( ne seni daha fazla üzmek ne de olumsuz birsey söylemek istemiyorum. tek diyebilecegim, Rabbim böyle istemis ama ümidini sakın yitirme... dualarım seninle..

Elacim ; 2 gündür bu crijone jel çok yürümeme rağmen ( dağılsın diye) geri geliyor pembe bir şekilde sanırım tahriş oldu. sabah akşam uyguluyorum. çok canım sıkkın. sende de oluyor mu? çünkü ilk denememde topak olarak geri geldi test günü tarihime yakın vetutmadı. yine tutmayacak hiç bir belirti yok jel geri geliyor umutlarım tükeniyor çok üzgünüm

canım ya benımde gerı gelıyo dr gelmesı norma demısdı hep ıcımızde kalmıyo :) takma boyle seylerı ama benım normal beyaz gelıyo pembe gelmıyor bence jelden sonra bıraz uzan cok yurume ılac kalsın ıcınde oyle yorma hemen hem tes arıhıne cok var daha hayırlısı olsun dıyelım arkadasım olmazsada bız elımızden gelenı yapıyoruz hersey kader ama boyle stres yapma oda etkıler ....

Canim allah sabir versin, insallah bir dahaki sefer bebegini saglikla kucagina alirsin ve yine hayirlisiyla ikiz olur. Rabbim bu aciyi sana ve kimseye birdaha yasatmasin.

canım büyük geçmiş olsun.rabbim birdaha yaşatmasın.seni çok iyi anlıyorum.bende bunu iki kez yaşadım.peki ikiz olduğunu nasıl anladınki.çünkü 1 aylıkken henüz kese bile oluşmaz..

dün regl oldum ve bugün estrofem die bi hap kullanmaya başlıorum dondurulmuş tedavisi için,korkular sardı beni şimdi, ya dondurulmuşlarım sağlıklı bi şekilde çözülmezse die :18: 4 tane embriyom var zaten

..ve bebegımı az once dusurdum..
1 aylık olmasına ragmen buyuktu sanırım ıkız oldugundandır..

Böyle olaylar çok üzücü elbette ama eğer embriyolar sağlıksız ise hamileliliğin sonlarına doğru problem çıkacağına baştan bitmesi daha hayırlı gerçi bunu kabullenmek yaşamak çok zor ve yıpratıcı olsa da rabbim bizden daha iyi bilir düşünür takdir onundur deyip sabır göstermeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…