Mart-Nisan-Mayıs da Hamile Kalmak İsteyenler Buraya..

merhaba arkadaşlar ben de 2.bebeğini isteyenler topiğindeydim ve sat 24 aralık oalrak hamile kaldım ve salı sabahı bebeğimi düşürdüm maalesef. doktorum da nisan ayının adetini de gör dedi ve ondan sonra korunmayı bırakacağım. ınşalah ondan sonra hamile kalırım benim gibi isteyen arkadaşalr da inş hamile kalırlar.

Merhaba arkadaşlar ben de nisan sonu mayıs başı gibi inşallah hamile kalırım daha hiç denemedik biraz da bedenimizi hazırlayalım ben zayıfım ama sigara kullanıyorum bu ay onu keseceğim inşallah. Bakalım herkesin umudunun gerçek olması dileğimle

Merhaba canlarım bende 2. bebeğimi istiyorum ve bu ayın 23 ünde doğum kontrol yapımı bırakıyorum. İlk rgl dan sonra Allahım nasip ederse beklemeye başlıcaz.opuyorumnanaktan
Herkezin bünyesine göre değişiyormuş. Kimde ilk ay kimde yıllar bakalım. Kısmet

Eşim istemiyor ama kızıma kardeş çok istiyorum. O nu kandırmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile

Evet sigaranın engellediğini çoğu doktor söylüyor cnm .
Hem bebiş olmadanda vucudunun temizlenmeside iyi olur bencede bırakman en iyisii...

Zayıf derken kilon nasıl ????

merhaba arkadaslar bende mayis ayinda hamile kalmak istiyorum bir tane kizim var,gecen hafta 11 haftalik hamile iken bebegimin kalbi durdu kaybettim.allah kimseye yasatmasin ins.mayis ayinda korunmayi birakip yeniden dusunuyorum hayirlisi olsun bakalim hakkimizda bende sizlerle beraber ilerlemek istiyorum

Cnm geçmiş olsun Rabbim kimseye yakatmasınnn

Moralini bozma bende 2. bebeği isityorum mart nisan inşallah oluropuyorumnanaktan

AHHHH GEL MART GELLL.... :kedi:

benim bu ay 5.ayım ALLAH'a şükür hiçbir problrm yok ne eşimde ne de bende ama olmadı Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin diorum onun bir zamanı var onu ALLAH bize nasip edeceği günü bilir o yüzden hiç sıkıntı etmeyelim kendimize olur mu:)

Evet sigaranın engellediğini çoğu doktor söylüyor cnm .
Hem bebiş olmadanda vucudunun temizlenmeside iyi olur bencede bırakman en iyisii...

Zayıf derken kilon nasıl ????

öyle sağlıksız zayıflık değil boyum 168 cm kilom 53 doktor iyi olduğunu söylüyor her ne kadar çevredekiler çok zayıfsın dese de...ama folik asit gibi şeylerin alınması gerekiyormuş şimdiden başlamam mı gerek acaba?

Cnm normalmişşş ya sana onu söyleyenler kesin kiloludurzemuszemus
ben 1,63 boy 54 kiloyum ideal kilom 49-50 ama düşemeden bebek
yapmaya karar verdim.
Neyse 2. yapayım hepsini toplu veririrm kaydirigubbakcemile3

Olur hayatım sıkma tatlı canını
1 sene olmadımı doktora gidin diyorlar
senin daha 5 ay olmuşşşş
hadi bakalım belki mart sana uğurlu gelir opuyorumnanaktan

Cnm normalmişşş ya sana onu söyleyenler kesin kiloludurzemuszemus
ben 1,63 boy 54 kiloyum ideal kilom 49-50 ama düşemeden bebek
yapmaya karar verdim.
Neyse 2. yapayım hepsini toplu veririrm kaydirigubbakcemile3

Süper fikir yaaa:)) çok tatlısın sen de kilolu değil mişsin. Umarım anneme benzerim 2 kardeşiz ikimize de hamileliğinde sadece karnı azıcık çıkmış ve kimse doğrudüzgün anlamadan kolay doğum yapmış Bakalım hayırlısıyla hamile kalırsam nasıl olacak. Bu arada inanılmaz heyecanlıyım...Duygusu bile beni uçuruyor göklerde bakalım yaşayınca ne hale geleceğim...

Ben ilk bebeğimde üniverstedeydim . 7 aylıktı bittiğinde ve hiç karnım yoktu
zaten 9 kilo aldım... Son gün kep atmada hamile kıyafeti giydim herkez şaştı
kaldı kaydirigubbakcemile3

Erkek bebekte karın çok sivri olurmuş zaten ben hep kalçadan kilo almıştım
Kızım oldu.... Bakalım bu sefer kısmette ne var opuyorumnanaktan

EVETTTTT HERKEZE İYİ AKŞAMLAR GÜZEL HAFTALARRR
PAZARTESİYE GÜZEL HABERLERLE GELİNNNNN

opuyorumnanaktanÖPÜLDÜNÜZZZopuyorumnanaktan

selam kızlar ben haziran ayında hamile kalmak istiyorum :) ama şimdilik buraya dahil olsam olurmu :)

aaaaaa lmaz: lmaz: olmadııı.. bırak şu illeti canımcım. ben bıraktım mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…