Merhaba arkadaşlar ben de nisan sonu mayıs başı gibi inşallah hamile kalırım daha hiç denemedik biraz da bedenimizi hazırlayalım ben zayıfım ama sigara kullanıyorum bu ay onu keseceğim inşallah. Bakalım herkesin umudunun gerçek olması dileğimle
merhaba arkadaslar bende mayis ayinda hamile kalmak istiyorum bir tane kizim var,gecen hafta 11 haftalik hamile iken bebegimin kalbi durdu kaybettim.allah kimseye yasatmasin ins.mayis ayinda korunmayi birakip yeniden dusunuyorum hayirlisi olsun bakalim hakkimizda bende sizlerle beraber ilerlemek istiyorum
Evet sigaranın engellediğini çoğu doktor söylüyor cnm .
Hem bebiş olmadanda vucudunun temizlenmeside iyi olur bencede bırakman en iyisii...
Zayıf derken kilon nasıl ????
öyle sağlıksız zayıflık değil boyum 168 cm kilom 53 doktor iyi olduğunu söylüyor her ne kadar çevredekiler çok zayıfsın dese de...ama folik asit gibi şeylerin alınması gerekiyormuş şimdiden başlamam mı gerek acaba?
benim bu ay 5.ayım ALLAH'a şükür hiçbir problrm yok ne eşimde ne de bende ama olmadı Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin diorum onun bir zamanı var onu ALLAH bize nasip edeceği günü bilir o yüzden hiç sıkıntı etmeyelim kendimize olur mu:)
Cnm normalmişşş ya sana onu söyleyenler kesin kiloludurzemuszemus
ben 1,63 boy 54 kiloyum ideal kilom 49-50 ama düşemeden bebek
yapmaya karar verdim.
Neyse 2. yapayım hepsini toplu veririrm kaydirigubbakcemile3
Süper fikir yaaa:)) çok tatlısın sen de kilolu değil mişsin. Umarım anneme benzerim 2 kardeşiz ikimize de hamileliğinde sadece karnı azıcık çıkmış ve kimse doğrudüzgün anlamadan kolay doğum yapmış Bakalım hayırlısıyla hamile kalırsam nasıl olacak. Bu arada inanılmaz heyecanlıyım...Duygusu bile beni uçuruyor göklerde bakalım yaşayınca ne hale geleceğim...
arkadaşalr burda bi lsiteye yapsak benim regi günüm 1 mart...herkes yazsın
selam kızlar ben haziran ayında hamile kalmak istiyorum :) ama şimdilik buraya dahil olsam olurmu :)
ben şubata adet bi olam da sonra başlıcaz çalışmalara...
Olur olur guzelcim, cunku bende haziran ayında kalmayı planlıyorummm... olmadı bizde ayrı bir forum acarız , o olmaz mı?
Merhaba arkadaşlar ben de nisan sonu mayıs başı gibi inşallah hamile kalırım daha hiç denemedik biraz da bedenimizi hazırlayalım ben zayıfım ama sigara kullanıyorum bu ay onu keseceğim inşallah. Bakalım herkesin umudunun gerçek olması dileğimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?