Mart-Nisan-Mayıs da Hamile Kalmak İsteyenler Buraya..

cnm en iyi yöntem adet bitince basla her gece yada albilyosan bnce yumurtlama testi al en iyisi o gitti gidiyorda 16 yumrtlama testi 4 gebelki testi 22 tl

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. Benim 15 ay olacak ama arada eşim işten çıktı, ben dişimden dolayı ameliyat oldum. 6-7 ay ara vermiştik. Şimdi tekrar çalışmalara başladık. Bu ay ovaluasyon testi almayı düşünüyorum. İnşallah hepimiz hayırlısı ile bebeklerinize kavuşuruz :Saruboceq:

cnm en iyi yöntem adet bitince basla her gece yada albilyosan bnce yumurtlama testi al en iyisi o gitti gidiyorda 16 yumrtlama testi 4 gebelki testi 22 tl

Canım merhaba. tam adı yumurtlama testi olarak mı çıkıyor?

adet bitince 1 hafta olmuyo diyolar,kulaktan dolma bilgi ne derece doğru bilmiyorum,ama dediğin gibi ,adet bitince başlamak lazım,ilk seferde tutturanlar nasıl denk getiriyo anlamıyorum:)))

valla sans işi biraz bnm ilik 8. ayda oldu dıs gebelik yasadım tek tüpüm alındı 6 ay korundum 2 aydrda korunmayı bıraktık bu ay yine olmadı marta kaldım bekalım insalh bu sefer cok beklemem yumurtlama testi die cıkıyo cnm vala adete 2 gün kala ilişkiye grp kalanıda duydum adetten sonraki hafta ilişkiye girip kalnıda belli olmuyo işi sansa bırakmamak lazım yada dedigim gibi test alcan

haklısın cnm,bu hafta sonuna biter adetim,başlarız çalışmalara,rabbim bizlerede annelik duygusunu tattırır inşallah,birbirimizi takip edelim kızlar bakarsınız beraber hamile kalırız:)))

Ben çıkıyorum canlarım. Herkeze iyi akşamlar... Güzel haberlerle gelin yarınnn.
İnşalllllahhh .... Öpüldünüzzzzzzzzopuyorumnanaktan

mar ayında başlıcaktık bebek çalışmalarına ama malesef martta da adet olmam lazım kızlar ...
dr.test ler yaptı sonuçları 1ayı bulurmuş o sebepten...kromozon testi neden bukadar uzun sürüyo sonucu ki? neyse beklicem işte nisanda inşallah tabi sonuçlar temiz çıkarsa.

Hayırlıs cnm bozma moralini.... boshayallersmile

GÜNAYDINNNNNN opuyorumnanaktan

400 mcg Folik Asit kullanmalıymışızz bunun bir markası filan varmı arkadaşlar ???
Yoksa direk eczaneden alabilirmiyiz.
bilmiyorumkismile

teşekkür ederim canım hemen sipariş ettim opuyorumnanaktan

canım hayırlısı olur inşallah sen canını sıkma opuyorumnanaktan

canım doktora danışıp kullanman gerekiyor. sakın alıp kullanma bence

Hımmm doktora hamile olduğumu öğrendikten sonra gitmek istiyordum.
Neyse bir düşüneyimmm bakiiimmmm bilmiyorumkismileboshayallersmile

doktora gebelik planladığını söyleyince direk folic plus yazıyor zaten

ben sağlık ocağına gittim folic plus yazdırmak istediğimi söyledim doktor hamilemisin düşünüyormusun dedi hamile değilim dedim yazdı 3 ay öncesinden başlamak daha iyi olur dedi

ben sağlık ocağına gittim folic plus yazdırmak istediğimi söyledim doktor hamilemisin düşünüyormusun dedi hamile değilim dedim yazdı 3 ay öncesinden başlamak daha iyi olur dedi

O zaman ben bu akşam hemen alıp başlayayım....
Açık eczane bulursam tabi bilmiyorumkismile

folic plus bizler için yeni hamilelik adayları ve hamileler için kadınlara özel folbiolü herkes kullanıyormuş doktor folic plusu önerdi günde 3 tane alınıyor

folic plus bizler için yeni hamilelik adayları ve hamileler için kadınlara özel folbiolü herkes kullanıyormuş doktor folic plusu önerdi günde 3 tane alınıyor

Bende hemen başlıyacağım ...
Başka yapmamız gereken neler ar arkadaşlar
gebe kalmadannnnnnnnnnn ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…