cnm en iyi yöntem adet bitince basla her gece yada albilyosan bnce yumurtlama testi al en iyisi o gitti gidiyorda 16 yumrtlama testi 4 gebelki testi 22 tl
cnm en iyi yöntem adet bitince basla her gece yada albilyosan bnce yumurtlama testi al en iyisi o gitti gidiyorda 16 yumrtlama testi 4 gebelki testi 22 tl
valla sans işi biraz bnm ilik 8. ayda oldu dıs gebelik yasadım tek tüpüm alındı 6 ay korundum 2 aydrda korunmayı bıraktık bu ay yine olmadı marta kaldım bekalım insalh bu sefer cok beklemem yumurtlama testi die cıkıyo cnm vala adete 2 gün kala ilişkiye grp kalanıda duydum adetten sonraki hafta ilişkiye girip kalnıda belli olmuyo işi sansa bırakmamak lazım yada dedigim gibi test alcan
OVULASYON YUMURTLAMA TESTİ 24.90, #22398557 Gittigidiyor.com burdan alabilirsin cnm
mar ayında başlıcaktık bebek çalışmalarına ama malesef martta da adet olmam lazım kızlar ...
dr.test ler yaptı sonuçları 1ayı bulurmuş o sebepten...kromozon testi neden bukadar uzun sürüyo sonucu ki? neyse beklicem işte nisanda inşallah tabi sonuçlar temiz çıkarsa.
OVULASYON YUMURTLAMA TESTİ 24.90, #22398557 Gittigidiyor.com burdan alabilirsin cnm
mar ayında başlıcaktık bebek çalışmalarına ama malesef martta da adet olmam lazım kızlar ...
dr.test ler yaptı sonuçları 1ayı bulurmuş o sebepten...kromozon testi neden bukadar uzun sürüyo sonucu ki? neyse beklicem işte nisanda inşallah tabi sonuçlar temiz çıkarsa.
400 mcg Folik Asit kullanmalıymışızz bunun bir markası filan varmı arkadaşlar ???
Yoksa direk eczaneden alabilirmiyiz. bilmiyorumkismile
canım doktora danışıp kullanman gerekiyor. sakın alıp kullanma bence
ben sağlık ocağına gittim folic plus yazdırmak istediğimi söyledim doktor hamilemisin düşünüyormusun dedi hamile değilim dedim yazdı 3 ay öncesinden başlamak daha iyi olur dedi
folic plus bizler için yeni hamilelik adayları ve hamileler için kadınlara özel folbiolü herkes kullanıyormuş doktor folic plusu önerdi günde 3 tane alınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?