Mart-Nisan-Mayıs da Hamile Kalmak İsteyenler Buraya..

Merhaba canlarım...

doğum kontrol fap kullananların yorumlarını okudukça moralim bozuldu.
6 ay kullanan 6 ay sonra gebe kalmış.
Ben 3 senedir aralıksız kullandım mafoldumben
30 yaşındayken 2 bebeğim olsun sonrada kendimi onlara adamak istiyorum.

Neyse ben kalkıp 2 rekat şükür namazı kılıp Rabbime bana
hayırlı olanı vermesi için dua edeyim..

Sizin içinde dua edeyim unutmadan canlarımmmmm opuyorumnanaktan

bende doğum kontrol hapını 6ay kullandım.
bıraktıktan 6ay sonra hamile kaldım.

Aynen. Neden şubatı bekliyorsunuz, özl bi nedeni varmı?

evet canımm var...kürtaj oldum dr.um 2ay süre verdi...marrtta bitiyo.
7hafta önce 3aylık bebeğimi kaybettim.kalbi durdu aldılar.
allah kimseye yaşatmasın. daha yeni kendimi toparlıyorum.

Bende mart nisan gibi hamile kalmayı istiyorum,bu ay kimyasal gebelik yaşadım ve şu an hala reglim bitmedi ve bitmesini dört gözle bekliyorum.Kimyasal gebelik yaşadığım için ne zaman yumurtlarım bilmiyorum çünkü değişebiliyormuş o yüzden benide yazın mart nisan gibi. inşallah hepimizin istediği zamanda hamile oluruz...:))

Günaydınlarrr... Süper bir hafta olması dileğiyyleee... Öpüldünüz...opuyorumnanaktan

bende doğum kontrol hapını 6ay kullandım.
bıraktıktan 6ay sonra hamile kaldım.

Ahhh cnm benim biz yanındayız üzülme.olumunekankayizsmile
Bu arada ben 3 yıl kullandım. Benim 2. bebek birde 3 yıl beklerse gelmiyi
yanarım valla kaydirigubbakcemile3

Bünyeden bünyeye değişiyor belki ama valla sanki 23 ünde bırakacağım hapı
sanki mart ayında olacak gibi. İçimde öle bir his var. Rabbim ben gücümü
toplayıp karar vermişken inşallah hemen nasip ederrrrrr boshayallersmile

Cnm çok geçmiş olsun. Hayattaki çoğu zorluk hep biz kadınlara zaten ama
atlatıyoruz hep. Çünkü çok güçlüyüz..
Rabbim inşallah Mart ayındada seni güldürür cnm inşallah olumunekankayizsmile

Kimsecikler uğramamışşş lmaz::hulya:bayanssulusmile

slm kızlar bu ayda olmadı az önce adet oldum malesef kısmet insallh mart ayı ugurlu gelir bana

Evet canım hep zorlukları biz çekiyoruz erkekler çok rahat valla spermi veriyolar o kadar,seni de güldürür inşallah Rabbim hepimizi güldürür ve bebişlerimize kavuşuruz

Günaydınnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

Evet canım hep zorlukları biz çekiyoruz erkekler çok rahat valla spermi veriyolar o kadar,seni de güldürür inşallah Rabbim hepimizi güldürür ve bebişlerimize kavuşuruz

boshayallersmileahh şu erkekler boshayallersmile

evet cnm inşallah mart ayı hepimize uğurlu gelir
çifter çifter bebek nasip etsin hepimizeeee:lepi:

benim de 5 mart hayırlıysa bu hafta ne olacak bakıcaz ben hapı 1 yıl kullandım bırakalı 3 ay oldu

benim de 5 mart hayırlıysa bu hafta ne olacak bakıcaz ben hapı 1 yıl kullandım bırakalı 3 ay oldu

ben 3 yıl hap kullandım Allahımmm ben ne kadar beklicemmm abowwwwwwwwweyvahedigeldismile

mrhb hanımlar.bende bu ay hamile kalmayı istiyorum.aralık başında 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.ömrü o kadarmış kısmet işte .herşeyin hayırlısı.şimdi 2. adetim bitmek üzere.inşallah bu ay hamile kalırım.ilk bebeğime denediğimiz ilk ayda hamile kalmıştım.folik asitimide içiyorum 1 aydır.ama 2 adet dönemimden öncede göğüslerim sertleşip acımadı.daha önceleri bir hafta öncesinden sertleşir acırdı.neden acaba hormonlarımmı düzene girmedi ama öle olsa adet olamazdım.

slm kızlar 7 aylık evliyim, bende bu ay istiyorum artık,geçen ay ilk denememizi yaptık,olmadı malesef yumurtlama tarihini bilmiyodum o zaman ,yeni öğrendim:)) 14 şubatta adet oldum 27-28 günde bir oluyorum,23 ünde falan başlar dimi kızlar yumurtlama dönemi,Allah hepimize anne olmayı nasip eder inşallah kızlar

umut her zamn var cnm cok sükür gece ay yumrta takibimide yaptırdım hersey yolunda sadece zamanı degilmiş progesteronum 80 cıkmıstı o yüzden cok umutlanmıstım am kısmet işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…