- 24 Eylül 2017
- 751
- 730
- 103
- 31
- Konu Sahibi goncammm48
-
16sında canımKaan hocaya ne zaman gönderecksiniz Canım sonuçları
Canım daha çok başındasınız lütfen üzülmeyin önce sudefed endol deniyor , siz iğne tedavisi Bile olmamışsınız lütfen sıkmayın canınızıZor bi süreç kuzum beklemek ayrı sonuç alamamak ayrı.. klomen endol sudafed kullandı eşim iki hafta endol sudafed bitene kadar demişti klomende sürekli gün aşırı
düzelmeye çalışıyoruz canım Allah razı olsun bizim gibi olan varmı bilmiyorum hormonlaron bu kadar yükselmesi normal mi bize fsh biraz yükselcek demişti sonradı için bişey dememişt bakalım ne diyecek inşallah hemen tese demezCanım daha çok başındasınız lütfen üzülmeyin önce sudefed endol deniyor , siz iğne tedavisi Bile olmamışsınız lütfen sıkmayın canınızı
Sizin düşürmeye mi çalılıodu canım inşallah siz güzel sonuö alırsınızBende fshımızı merak ediyorum Nasıl çıkacak, sayıda bi değişiklik olacak mı azalmasında inş , elimizdekilerden de olmayalım inş
Sanırım düşürmeye çalışıyor Canım net birşey demedi o konuda, inş Canım ya dua edin bize güzel olsun herseyyyyyyyySizin düşürmeye mi çalılıodu canım inşallah siz güzel sonuö alırsınız
inşallah herşey çok güzel olsun kuzum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınSanırım düşürmeye çalışıyor Canım net birşey demedi o konuda, inş Canım ya dua edin bize güzel olsun herseyyyyyyyy
Sağol canım inş, hocadan haber gelince yaz bizedeinşallah herşey çok güzel olsun kuzum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Tamam canım haber ederim inşallah birbirmizi haberdar edip dualaşalım kardeşin kardeşe duası kabul olur :)Sağol canım inş, hocadan haber gelince yaz bizede
Aynen kuzum aynen dualarını eksik etme rabbim denk getirsin inş en kıs zamandaTamam canım haber ederim inşallah birbirmizi haberdar edip dualaşalım kardeşin kardeşe duası kabul olur :)
Vay be demek istiyorum şuan. Ben sanıyorumki bi tane de olsa spermimiz olsa her şey tamamdır. Siz binlerden bahsediyorsunuz ama bu sefer farklı durumlar ortaya çıkıyo olmayabiliyo yine demekki.... Biz de hiç sperm olmadığı için (tesede de çıkmadı) tek sorun o sanıyorum ona odaklanmışız. Ne diyim.. İnşallah sizin de bizim de burdaki herkesin de süreçleri olumlu gider ve hepimiz olumlu sonuçlar alırız inşallah...iyi akşamlar canım , bizim durum şöyle şimdi sayımız 200 bin 300 bin değişiyor fsh 15 cıvarlarında . biz 2 kere tüp denedik olmadı ilki düşük oldu ,ikincisi daha kaliteli emb ama olmadı, dondurulmuş emb var 2 tane. bizde 3.tüp bebege baslamadan kaan hocaya gıtsek mı derken en son gittik bize ilaç verdi salı test yaptıracagız. tüp bebeğe karsı değilim canım tabi ki ama negatif denemelerden sonra insan acaba mı dıyor acaba (baska yollar denemelimiyiz gibi bitkisel şeylerde olur bu),eşimin tedaviye gıtmesindeki amaç bu tüp bebek olacaksada kalıtelı sperm olsun. ama hoca amelıyattan falan bahsetti sperm çıkışına takılmayın içeride daha kaliteli hasarsız olan vardır onlardan alınır dedi. böyle birsey beklemiyordum dna hasar ister vitamin verir falan diye beklerken baska birsey duyduk aklımızda olmayan birsey.... dna hasarı düşmeyen hastalarına tüp bebek te ameliyatla alınmasını soyluyormuş bi arkadaşa öyle demiş ilaç kullanmışlar sayı ve hasar değişmemiş ameliyatla hasarsız spermle tüp deneyin demiş belki bizi onun gibi düşünmüştür
Canım pek bilemedim ama önceki durumunuza göre gelişme var gibi geldi bana. Hem sayı artmış, hem hareketli sperm var, hem de morfoloji normal olanlar fazla. İnşallah tüp bebekle olur.sperm sonuclarımız şu sekilde
sperm sayısı: 1milyon
satım total: 4 milyon
ph:7.5
aglütinasyon: yok
ileri hızlı :%10
ileri hareketli :%25
yerinde hareketli :%20
hareketsiz:%45
morfoloji
normal :%75
baş:%10
boyun:%10
kuyruk:%5
mikroskobisi :h.s. 15-20 lokosit , 2-3 spermatogenez görüldü.
yorum :hipokinezi +oligospermi
konsantrasyon yöntemi ile incelenmiştir.
şimdi kızlar sperm soncumuz bu . biz yorumlayamadık çünkü 200 bin civarı cıkıyordu ve incelenmiyordu .bu sonucları nasıl degerlendşrmememiz lazım lütfen anlayan birileri cevap yazar mı
Acaba total ölü spermlerle birlikte olan sayı mı ki?gelişme var canım çokkkkkk şükürrrrrrr. ama tam anlayamadım 2-3 spermatogenez ne demek hipokenezi ne demek umarım kötü birsey değildir ...birde birsey soracagım canım sperm sayısı ile sayım total ne demek oluyor biri 1 milyon diğeri 4 milyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?