- Konu Sahibi goncammm48
-
Ok Canım çok sağolGiriş yaptım canım. Ama mesaj yaz bölümü açık değildi. Giriş yap sen de.
valla iyi sabrediyorsunuz bi soru soracan yada tahlil gösterecen 3 ay sonraya gün veriyor ben bekleyememArkadaşlar haber bekleyenler olduğu için yazıyorum:
Bildiğiniz gibi yeni sisteme göre 8 Mayıs mesaj günümüzdü. Zamandan tasarruf edebilmek için gece 00.00'dan sonra hemen mail attım. Fakat dün bütün gün burada birçok arkadaşımla beraber bekledik ancak hocadan cevap gelmedi. Ben de hemşiresini arayarak durumu anlattım. "Yarın da dönebilir, yarın 5'e kadar bekleyin" dedi. Bekledim ben de. Ama bugün de cevap gelmedi. Hemşireyi tekrar aradım, bu sefer isim soyisim not aldı, yarın 5'e kadar beklememi söyledi. Durumlar böyle. Geç olsun da güç olmasın ne diyeyim.
Yeni sistemden mesaj atıp aynı gün cevap alamayan olursa yol gösterici olsun diye yazmak istedim.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Zor ama birçok kişi başka doktorlardan "yapılacak bir şey yok" sözünü duyduğu için Kaan Hoca yı tercih ediyor. Örneğin biz. Siz hangi doktorla tedavi görüyorsunuz?valla iyi sabrediyorsunuz bi soru soracan yada tahlil gösterecen 3 ay sonraya gün veriyor ben bekleyemem
Maille mümkün değil canım. Hemşiresini arayıp bilgi alabilirsin.Arkadaşlar bende Kaan Hocaya gitmeyi düşünüyorum ama İzmirdeyim gitmeden maille iletişim şansımız var mı nasıl oluyor. En azından hazırlıklı gideriz Ankaraya maille ilk iletişimi kurabilirsek.
Sitesinden baktım şimdi evet sadece kayıtlı hastalar iletişim kurabiliyor sanırım. Arayıp şansımı deneyeyim bi teşekkür ederim.Maille mümkün değil canım. Hemşiresini arayıp bilgi alabilirsin.
Rica ederim. 13.00 ve 18.00 arasında arayın. Ben iki gündür 16.30-17.00 gibi arıyorum hemen düşüyor.Sitesinden baktım şimdi evet sadece kayıtlı hastalar iletişim kurabiliyor sanırım. Arayıp şansımı deneyeyim bi teşekkür ederim.
Sağol canım bilgilendirdiğin için , ayy güzel haberler gelse bi , bizde 15 de tahlil yaptırıp 21 de yollayacağız demekki hemen dönüş olmuyor olabılırArkadaşlar haber bekleyenler olduğu için yazıyorum:
Bildiğiniz gibi yeni sisteme göre 8 Mayıs mesaj günümüzdü. Zamandan tasarruf edebilmek için gece 00.00'dan sonra hemen mail attım. Fakat dün bütün gün burada birçok arkadaşımla beraber bekledik ancak hocadan cevap gelmedi. Ben de hemşiresini arayarak durumu anlattım. "Yarın da dönebilir, yarın 5'e kadar bekleyin" dedi. Bekledim ben de. Ama bugün de cevap gelmedi. Hemşireyi tekrar aradım, bu sefer isim soyisim not aldı, yarın 5'e kadar beklememi söyledi. Durumlar böyle. Geç olsun da güç olmasın ne diyeyim.
Yeni sistemden mesaj atıp aynı gün cevap alamayan olursa yol gösterici olsun diye yazmak istedim.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Canım çok şükür cevap geldi.Sağol canım bilgilendirdiğin için , ayy güzel haberler gelse bi , bizde 15 de tahlil yaptırıp 21 de yollayacağız demekki hemen dönüş olmuyor olabılır
canımmmmm çok sevindim çıkış olmasına da azo muydu sizin Peki? Ayy inş hamilelik haberlerimizi de yazarız , bizim de güzel sonuçlar çıkar inşCanım çok şükür cevap geldi.
Sperm çıkmaya başlaması gerçekten sevindirici diyor. İğnelerin her ikisi de haftada 3 gün yapılıyordu, birini 2'ye düşürmüş. Haziran ortasında tekrar normal bir sperm tahlili ve bazı hormon tahlilleri (FSH, AST, ALT, GGT, testosteron) istemiş
Bu arada bizim de bir sonraki mesaj günümüz 21 Haziran. Beraber cevap bekleriz artık o gün. :)
İnşallah canım benim..canımmmmm çok sevindim çıkış olmasına da azo muydu sizin Peki? Ayy inş hamilelik haberlerimizi de yazarız , bizim de güzel sonuçlar çıkar inş
canım bende senin gibiyim herşey ile ben uğraşıyorum bazen takılıyorum bakım iyi diye inş bizde olumlu şeyler duyarız daha ii oluruz, senden de güzel haberler gelecek canım dualrımdasınİnşallah canım benim..
Azospermi canım. İnşallah devamı gelir. Eşim çok sevindi. Morali baya iyi. Ben onun sekreteri gibi bütün yazışmalarını ve ilaç takibini yapıyorum. Gerekli araştırmayı da ben yapıyorum. Bana çok güveniyor, ona moral olsun daha çok sperm üretsin diye doktor haziranda belki normal yoldan denemeye başlayın der, dedim. Tabi çok düşük bir ihtimal ama varsın o öyle bilsin. O zaman daha çok sevindi. :)
Allah razı olsun canım, inşallah hepimiz güzel haberler alırız.canım bende senin gibiyim herşey ile ben uğraşıyorum bazen takılıyorum bakım iyi diye inş bizde olumlu şeyler duyarız daha ii oluruz, senden de güzel haberler gelecek canım dualrımdasın
Celalettin peruZor ama birçok kişi başka doktorlardan "yapılacak bir şey yok" sözünü duyduğu için Kaan Hoca yı tercih ediyor. Örneğin biz. Siz hangi doktorla tedavi görüyorsunuz?
Günaydın canım, Biz daha yolun başındayız Nisan sonunda gittik ,Canım sperm çıkışı var şiddetli oat diye geçiyor fsh yüksek ama hoca o kadar önemli değil gibi konuştu çıkışa takılmayın gibi konuştu ameliyattan bahsetti biraz Canım sıkılmıştı o zaman bakalım ne olacakAllah razı olsun canım, inşallah hepimiz güzel haberler alırız.Siz tedavide ne aşamadasınız canım?
Canım geçenlerde bahsettiğin durumla ilgili bir konu görmüştüm burda. Bulabilirsem etiketleyeyim seni.Günaydın canım, Biz daha yolun başındayız Nisan sonunda gittik ,Canım sperm çıkışı var şiddetli oat diye geçiyor fsh yüksek ama hoca o kadar önemli değil gibi konuştu çıkışa takılmayın gibi konuştu ameliyattan bahsetti biraz Canım sıkılmıştı o zaman bakalım ne olacak
Canım bizde bu pazartesi spermiogram ve kan tahlili vericez iki hafta doldu tedavide bizimde inşallah çıkış olmuştur bizede klomen vermişti hoca sudafed endol ve klomen yanında ısırgan çayı nohut yemeği havuç çekirdekli kara üzüm incir bol bol keçiboynuzu sormuştum bende sizde çok faydası olmaz kullanmak istiosamız kullanın demişti onu kullanmadık bakalım nolcak. Sonuç olumsuz olursa tese derse hemen tese istemiyoruz bitkisellere yönelmek istiyorum ben biraz mesela dini bi kitap var orda erkekler için ballı arı sütlü bi karısım var duasıda var 41gün yenen onu denemek istiyorum mesela inşallah güzel sonuçlar alırız hepimzdeCanlar nasılsınız tedavilerini nasıl gidiyor.biz 15 mayıs gibi test ve Örnek verip sonuçları 21 mayışsa yollayacağız menegon iğne kullanıyoruz bunun için rapor çıkartırdım aklınızda olsun, birey soracağım Kızlar eşi menegon ve klomen kullanıp aynı zamanda bitkisel birşeyler yapan varmı? Ben hocaya danışmak istiyorum maille cevap veririm mi bilmiyorum muayeneye gittigimiDe sormayı unuttum ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?