Erkek İnfertilitesi Mart-Nisan - Mayıs KAAN AYDOS randevusu olanlar tedavi olacaklar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım hadi inş sende güzel haber verirsin Minnoskafa gibi güzel haberler gelir senden de

Ayyy inş , ne bileyim pek umudum yok sanki bide sperm var canım 200 bin civarlarında artmasını k kadar istiyorum ki çok istediğim için korkuyorum sanırım
O zaman siz normal için ugrasıyorsunuz çıkış varsa bence artışta olur canım Allahın izniyle haberleşelim burda duada edelim birbirimize.. size ne vermişti doktor

O zaman siz normal için ugrasıyorsunuz çıkış varsa bence artışta olur canım Allahın izniyle haberleşelim burda duada edelim birbirimize.. size ne vermişti doktor
Aslına normal düşünüyor muyuz bilmiyorum Canım uzun soluklu görünüyor 5 yıllık evliyiz birde, ama sayının artıp doğal yolla hamile kalmayı istiyorum nasip artık, menegon iğne ve klomen verdi Canım Kaan hoca , bazılarına doğal yolla olur gibi şeyler söylüyor Muş ya bize ne Zaman tedavi düşünüyorsunuz desi bide yazın dedik güzel 3. 4 aylık tedavi öneriyorum dedi tedavideki başarı artması İçin sanırım, sperm çıkışına takılmayın ameliyatla hasarsız olanlardan daha sağlıklı olur dedi, buna Canım sıkılmıştı açıkcası eşime belli etmedim pek ama, tüp bebek olsa bile sayı kalite ii olsun diye düşünüyordum hoca direk ameliyat gibi konuştu bakalım artık Canım, biden hasar testi falan hiç birşey istemedi direk ilaç yazıp verdiği tarihte kan ve örnek istedi

Ayyy dualarınızı eksik etmeyin Kızlar İnan birşeyler olacaksa dua ile olacak rabbim hepinizin yüzünü tez vakitte güldürsün, önümüz Ramazan bol bol dua edelim birbirimize

Canım ben sizin olayı hiç anlayamadım. Bu kadar sayıda çıkış var, neden tüp bebeğe yönlendirmiyor, neden ameliyat sözü ediyor? Şekil bozukluğu var desem hasar testi falan da istememiş..

Canım ben sizin olayı hiç anlayamadım. Bu kadar sayıda çıkış var, neden tüp bebeğe yönlendirmiyor, neden ameliyat sözü ediyor? Şekil bozukluğu var desem hasar testi falan da istememiş..
Canim bende anlamadım İnan, durumunuzu anlattık ili kere tüp denedik ilki düşük ikincisi hiç olmadı dondurulmuşlar var devletteki 3. Hakkımıza başlamadan gitsek mi acaba belki DNA hasarı vardır tüpdeki şansımızı artırmak tı amacım, biZden birşey istemedi sperm örneği Yani, ilaç verdi sonra tüp bebek ne zman düşünüyorsunuz dedi işte anlattım oraları, doğal yolla olur mu falan diye de sormadım açıkcası öyle deyince , benim içinde ovulasyon günlerini takip et ilişki olsun telefonlarda indirilen uygulamalar var oralardan da takip edebilirsin dedi işte öyle Canım

Valla canım açıkçası bende pek bişi anlamadım kaan hocanın yaptıklarından dediğin gibi hasar testi felan istemedi gerekirdi ama belkide verdiği ilaçlar onun içindir tahlil sonuçlarınıza göre isteyecektir belkide az kalmış belli olur zaten ama ameliyat çok gerek görmedikçe siz bilirsiniz tabi ama yaptırmayın sonuçta sperm var yani inşallah bol bol artmıştır kaliteli kaliteli

Bilmiyorum İşte Canım belli olacak sonuçlara göre, siz tese oldunuz mu birşey soracağım teseden sonra normal çıkış oluyor mu ne kadar beklemek gerekiyor , tese ile olup tutacağını bilsem sıkıntı değil diyelim ki olmadı ne kadar bekleyeceğiz bi daha ki tüp denemesi için kafam da deli sorular

Ayyy inş , ne bileyim pek umudum yok sanki bide sperm var canım 200 bin civarlarında artmasını k kadar istiyorum ki çok istediğim için korkuyorum sanırım
Merhaba. Ben de bişi anlamadım sizin durumdan. Biz bir tane bile sperm görmedik tahlili geçtim tese olduk onda da çıkmadı. Siz 200 bin gibi bir rakamdan bahsedip hem de ameliyat diyorsunuz. Çok bilgili değilim ama tahlilde sperm çıkışı varken teseye gerek yokki. Normal tüp bebek yeterli sizin için. Sizin gibi olsak çoktan demiştik. Normal yolla olmasını beklemeye gerek yok bence. Tüp bebeğin normal bebeklerden hiç bi farkı yokki. Tüp bebek deyince insanlar anormal bişiymiş gibi algılıyo. Tam tersi sağlıklı hücreler seçildiği için bebek de gayet normal oluyor. Ne diyim Allah gönlünüze göre versin sizin de. Bizim de...

İki kere tüp denemişsiniz. Sperm sayınız bunun için gayet yeterli zaten. Tutmadıysa dna hasarına bakılmalı ya da sizin detaylı rahim filmi fln onlara baktırmanız gerekir sanırım. Çok bildiğimden değil af buyurun. 5 yıl oldu bizim de. Okuya okuya bişiler öğrendik

iyi akşamlar canım , bizim durum şöyle şimdi sayımız 200 bin 300 bin değişiyor fsh 15 cıvarlarında . biz 2 kere tüp denedik olmadı ilki düşük oldu ,ikincisi daha kaliteli emb ama olmadı, dondurulmuş emb var 2 tane. bizde 3.tüp bebege baslamadan kaan hocaya gıtsek mı derken en son gittik bize ilaç verdi salı test yaptıracagız. tüp bebeğe karsı değilim canım tabi ki ama negatif denemelerden sonra insan acaba mı dıyor acaba (baska yollar denemelimiyiz gibi bitkisel şeylerde olur bu),eşimin tedaviye gıtmesindeki amaç bu tüp bebek olacaksada kalıtelı sperm olsun. ama hoca amelıyattan falan bahsetti sperm çıkışına takılmayın içeride daha kaliteli hasarsız olan vardır onlardan alınır dedi. böyle birsey beklemiyordum dna hasar ister vitamin verir falan diye beklerken baska birsey duyduk aklımızda olmayan birsey.... dna hasarı düşmeyen hastalarına tüp bebek te ameliyatla alınmasını soyluyormuş bi arkadaşa öyle demiş ilaç kullanmışlar sayı ve hasar değişmemiş ameliyatla hasarsız spermle tüp deneyin demiş belki bizi onun gibi düşünmüştür

bende bi sıkıntı görünmüyor canım bütün tetkiklerim normal hormanlar falan bi problem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…