- Konu Sahibi goncammm48
-
Canım biz hiç tese olmadık bi iki sene de olmayı düşünmüyoruz son çaremiz o gibi suan siz daha iyi bilirsiniz tabi ama sizde ameliyatlık bi durum yok bizimde mesela hormonlar normal testis boyutları felanda iyi galiba gittiğimiz doktorlar bişi sölemedi bizde kaan hocaya giderken kanal tıkanıklığı olabilir der diye düşünüyoduk bizede hemen hemen sizin givi seyler söledi hemen tese dedi bu iki hafta sonunda çıkışa göre ama bende eşimde hemen istemiyoruz ilaç olmasada bitkisellere devam edicem mesela hurma poleni çok faydalıymış bu konularda umreden getirtmek gerekiyo bu arısütü ballı ısırganlı çörekotlu felan bi karısım var 41gün yenio duasıda var onuda yapmak istiyorum hayırlısı inşallah hiç böle şeylere gerek kalmazBilmiyorum İşte Canım belli olacak sonuçlara göre, siz tese oldunuz mu birşey soracağım teseden sonra normal çıkış oluyor mu ne kadar beklemek gerekiyor , tese ile olup tutacağını bilsem sıkıntı değil diyelim ki olmadı ne kadar bekleyeceğiz bi daha ki tüp denemesi için kafam da deli sorular
Günaydın canım, bizde genetik bir sıkıntı YÖK muayene normal, fsh 15-18 arası ondan diye düşünüyoruz, Kaan hıcaya sorduk fsh dan mu kaynaklı diye net birşey söyleyemem dedi daha yüksek değerlerde fsh diyorlar mış, bende ameliyat taraftarı değilim açıkcası bakalım bi haftaya belli olur Canım, maille soracağım bitkiselleri bakalım kullanabilir miyiz diyeCanım biz hiç tese olmadık bi iki sene de olmayı düşünmüyoruz son çaremiz o gibi suan siz daha iyi bilirsiniz tabi ama sizde ameliyatlık bi durum yok bizimde mesela hormonlar normal testis boyutları felanda iyi galiba gittiğimiz doktorlar bişi sölemedi bizde kaan hocaya giderken kanal tıkanıklığı olabilir der diye düşünüyoduk bizede hemen hemen sizin givi seyler söledi hemen tese dedi bu iki hafta sonunda çıkışa göre ama bende eşimde hemen istemiyoruz ilaç olmasada bitkisellere devam edicem mesela hurma poleni çok faydalıymış bu konularda umreden getirtmek gerekiyo bu arısütü ballı ısırganlı çörekotlu felan bi karısım var 41gün yenio duasıda var onuda yapmak istiyorum hayırlısı inşallah hiç böle şeylere gerek kalmaz
Bizimde fsh a bakıp tıkanıklık değildir dedi bizim fsh 7.93 referansta en yüksekte 12 hayırlısı inşallah ne diyelim bizde bugün verdik tahlilleri sonuç beklicez bakalım nolcak inşallah gzüel sonuçlar alırız moralimiz baya bozukGünaydın canım, bizde genetik bir sıkıntı YÖK muayene normal, fsh 15-18 arası ondan diye düşünüyoruz, Kaan hıcaya sorduk fsh dan mu kaynaklı diye net birşey söyleyemem dedi daha yüksek değerlerde fsh diyorlar mış, bende ameliyat taraftarı değilim açıkcası bakalım bi haftaya belli olur Canım, maille soracağım bitkiselleri bakalım kullanabilir miyiz diye
Ayy hadi inş Canım ya güzel haberler gelsin inşallahhhhh, neden normalin bozuk Canım yaBizimde fsh a bakıp tıkanıklık değildir dedi bizim fsh 7.93 referansta en yüksekte 12 hayırlısı inşallah ne diyelim bizde bugün verdik tahlilleri sonuç beklicez bakalım nolcak inşallah gzüel sonuçlar alırız moralimiz baya bozuk
Eşimin bozuk canım sperm testi verirken az gelmiş bide tuvalete gitmeden vermişti ondan korkuyoruz suan sonucu etkilerse diyeAyy hadi inş Canım ya güzel haberler gelsin inşallahhhhh, neden normalin bozuk Canım ya
Hımm tam bilmiyorum etkiler mi ama kötü düşünmeyin Canım yaa pozitif düşünelim inş güzel olsunEşimin bozuk canım sperm testi verirken az gelmiş bide tuvalete gitmeden vermişti ondan korkuyoruz suan sonucu etkilerse diye
İnşallah canım Allah razı olsun duanızı eksit etmeyin..Hımm tam bilmiyorum etkiler mi ama kötü düşünmeyin Canım yaa pozitif düşünelim inş güzel olsun
Dualarım buradaki tüm arkadaşlarıma Canım sende içimi ferah tut güzel haberler vereceksin inş inanıyorumİnşallah canım Allah razı olsun duanızı eksit etmeyin..
Allah razı olsun canım benim Rabbim müjdeli haber bekleyen herkesi müjdelesin yavrularımıza kavusalım inşallahhhDualarım buradaki tüm arkadaşlarıma Canım sende içimi ferah tut güzel haberler vereceksin inş inanıyorum
Ne zaman test sonucunu belli olacak Canım kan verdiniz mi fsh falan bakılacak mıAllah razı olsun canım benim Rabbim müjdeli haber bekleyen herkesi müjdelesin yavrularımıza kavusalım inşallahhh
Şimdi aldık sonuçları canım sperm çıkışı yok hormonalrda iki katına çıkmış fsh 14:50olmuş 7.93 tenNe zaman test sonucunu belli olacak Canım kan verdiniz mi fsh falan bakılacak mı
Hımm sizde ki amaç hormonları mu yükseltmekti Canım inş çıkış ta olacak Canım sabır biraz dahaŞimdi aldık sonuçları canım sperm çıkışı yok hormonalrda iki katına çıkmış fsh 14:50olmuş 7.93 ten
Tam bilmiyorum canım bilgi vermemişti hoca sadece fsh biraz yükselir demilti inşallah ya çok üzüldük suanHımm sizde ki amaç hormonları mu yükseltmekti Canım inş çıkış ta olacak Canım sabır biraz daha
Canım şakın moralınızı bozmayın bu bi süreç hoca görsün yorum yapsın bakalım ondan sonra netleşir kafanızda, eşinde canını sıkmasın Canım moral de çok etkiliyor hormonları sonuçları sonuçta tedavi aşamasındasınız dahaTam bilmiyorum canım bilgi vermemişti hoca sadece fsh biraz yükselir demilti inşallah ya çok üzüldük suan
Söylüyorum ama dinlese beniCanım şakın moralınızı bozmayın bu bi süreç hoca görsün yorum yapsın bakalım ondan sonra netleşir kafanızda, eşinde canını sıkmasın Canım moral de çok etkiliyor hormonları sonuçları sonuçta tedavi aşamasındasınız daha
Şakın Canım yapmayın sizin moralli olmanı bu süreçte çok önemli, hoş diyene bak bende dün saçma bir sürü rüya gördüm heyecanla bekliyorum eşime belli etmesem deSöylüyorum ama dinlese beniçok üzüldü
Zor bi süreç kuzum beklemek ayrı sonuç alamamak ayrı.. klomen endol sudafed kullandı eşim iki hafta endol sudafed bitene kadar demişti klomende sürekli gün aşırıŞakın Canım yapmayın sizin moralli olmanı bu süreçte çok önemli, hoş diyene bak bende dün saçma bir sürü rüya gördüm heyecanla bekliyorum eşime belli etmesem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?