- 7 Mart 2014
- 37
- 7
- 86
- 35
- Konu Sahibi aysegulizmir
-
Arkadaşlar çok mutluyum hamileyimmm.
birbirimizden haberdar olaım arkadasımHayirli olsun inşallah.bende bugün kan testi yaptirdim hamileymisim ama çok yeni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar çok mutluyum hamileyimmm.
bende 5 gün önce öğrendim arkadaşlar hamile olduğumu 3 4 haftalık hamileyim salı kontrole gidicem inş allah hepimize sorunsuz hamilelikler nasip etsin ultrasonda görmeyle rahatlayan içimize kucağımıza aldığımız günlerin mutluluğunu yaşatsın inşşşşşşşalllaaaaaaaaaah
Bende varim bugun ogrendim arkadaslar beta hcg kac cikti sizde bnmki sanki biraz dusuk 72
Dun adet gunumdu 1 gun gecti daha cok tesekkur ederim canim seninde bebisin hayirli olsun allah saglikla dogmalarini sorunsuz hamilelik yasamamizi nasip etsinMerhaba benimde 49.38 çıktı 6 martta sen adet gunumu yaptırdın canım hayırlı olsun bebişinn
Benimki 342 cikti hayirli olsun canim cok sevindim
amin canım inşallahhhhDun adet gunumdu 1 gun gecti daha cok tesekkur ederim canim seninde bebisin hayirli olsun allah saglikla dogmalarini sorunsuz hamilelik yasamamizi nasip etsin
hepınızı tebrık ederım tazecıkk anne adayları :) rabbım saglıcakla kucaklarımızı almayı nasıp etsın ınsallah bende 3 unde ogrendım ama cok dusuktu degerım 19 du ıkı gun sonra 44 wee bugun 134 haftaya cumartesı ınsallah bızde kesemızı gorucezz Allah ın ıznıyle sorunsuz sıkıntısız bı hamıleleıgımız olsun ınsallahh
Merhaba benimde 49.38 çıktı 6 martta sen adet gunumu yaptırdın canım hayırlı olsun bebişinn
hepınızı tebrık ederım tazecıkk anne adayları :) rabbım saglıcakla kucaklarımızı almayı nasıp etsın ınsallah bende 3 unde ogrendım ama cok dusuktu degerım 19 du ıkı gun sonra 44 wee bugun 134 haftaya cumartesı ınsallah bızde kesemızı gorucezz Allah ın ıznıyle sorunsuz sıkıntısız bı hamıleleıgımız olsun ınsallahh
amin canım inşallahhhh
merhabaa adetin ne zamandı acaba aynı ıkımızın değerleri inşallah canım sağlıkla alalım kucaklarımızaaa
Canim hayirli olsun o kadar mutlu oluyorum ki hamile haberlerini duydukca mutluluktan icim icime sigmiyor hepimiz sorunsuz gecirecegiz kasimda tatlilar kucakta
canım benım adetım 20 ocaktı nasıl oluo dıceksın benım cok cıddı adet duzensızlıgım war tedawıye kasımda basladım ama anca ocakta adet olabıldım ılaclarla sonra tedawımde beklenenden uzun surdu 19 subatta catlatma ıgnesı oldum dr umda umutsuzdu aslında ama rabbım yuzumuze guldu tek yumurtam olustu 18 mm catlattık 5 ınde bakıcaktık ama ben cok bel agrısı cektım 3 unde baktık 19 u gorduk cok sukur osnrada dewam ettı bu sekılde senın kac degerlerın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?