Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

bende 5 gün önce öğrendim arkadaşlar hamile olduğumu 3 4 haftalık hamileyim salı kontrole gidicem inş allah hepimize sorunsuz hamilelikler nasip etsin ultrasonda görmeyle rahatlayan içimize kucağımıza aldığımız günlerin mutluluğunu yaşatsın inşşşşşşşalllaaaaaaaaaah

Benimki 342 cikti hayirli olsun canim cok sevindim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin Allah yanimuzda olsun

hepınızı tebrık ederım tazecıkk anne adayları :) rabbım saglıcakla kucaklarımızı almayı nasıp etsın ınsallah bende 3 unde ogrendım ama cok dusuktu degerım 19 du ıkı gun sonra 44 wee bugun 134 haftaya cumartesı ınsallah bızde kesemızı gorucezz Allah ın ıznıyle sorunsuz sıkıntısız bı hamıleleıgımız olsun ınsallahh

Dun adet gunumdu 1 gun gecti daha cok tesekkur ederim canim seninde bebisin hayirli olsun allah saglikla dogmalarini sorunsuz hamilelik yasamamizi nasip etsin
amin canım inşallahhhh

merhabaa adetin ne zamandı acaba aynı ıkımızın değerleri inşallah canım sağlıkla alalım kucaklarımızaaa

Canim hayirli olsun o kadar mutlu oluyorum ki hamile haberlerini duydukca mutluluktan icim icime sigmiyor hepimiz sorunsuz gecirecegiz kasimda tatlilar kucakta

amin canım inşallahhhh

merhabaa adetin ne zamandı acaba aynı ıkımızın değerleri inşallah canım sağlıkla alalım kucaklarımızaaa

canım benım adetım 20 ocaktı nasıl oluo dıceksın benım cok cıddı adet duzensızlıgım war tedawıye kasımda basladım ama anca ocakta adet olabıldım ılaclarla sonra tedawımde beklenenden uzun surdu 19 subatta catlatma ıgnesı oldum dr umda umutsuzdu aslında ama rabbım yuzumuze guldu tek yumurtam olustu 18 mm catlattık 5 ınde bakıcaktık ama ben cok bel agrısı cektım 3 unde baktık 19 u gorduk cok sukur osnrada dewam ettı bu sekılde senın kac degerlerın ?

Canim hayirli olsun o kadar mutlu oluyorum ki hamile haberlerini duydukca mutluluktan icim icime sigmiyor hepimiz sorunsuz gecirecegiz kasimda tatlilar kucakta

her hamıle haberını aldıgımda sewıncle beraber bı burukluk kaplardı ıcımı cokk sukur bızlerede nasıp olduuu , sonra besıklerını kerterızzz kasımda hepsının

benim adet tarihim 6 marttı 4 martta 19.33 6 martta 49.38 çıktı pazartesi tekrarlanacak inşallah cok sevindim senin adına gec olsun güç olmasın demişler sağlıkla al kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…