Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

iyi akşamlar kızlarr yarın yıne kan verecektim ya vazgeçtim delik deşik oldum zaten :) 17 marta bıraktım ilk kontrolumu dayanabilirsem o güne kadar iyice buyuşun bebişim zaten havalar kötü oğlumu zırt pırt dışarı çıkartıp hasta etmek istemiyorum

arkadaşlr 09.03.2014 tarihinde öğrendim yani dün hamile oldğumu..plansız oldu...beklemiyordum..18 aylık bir oğlum var ..yardım edin ne yapmam lazım emiyorda bebeğim...karışık duygular içindeyim

Güzel Kasım anneleri, hayırlı olsun hepinize, kucağınıza almakta nasip olsun
Bizler 2014 Kasım anneleri topiğinde toplaşıp kaynaşıyoruz,sorunlarımızı-tecrübelerimizi paylaşıyoruz, sizlerde gelin :)

merhaba arkadaşlar herkesın hayırlı uğurlu olsun bebişleri.
Ben de tüp bebeğe gıdecekken kahverengı akıntı geldı, adet oluyorum sandım kesılınce test yaptım silik çizgi çıktı.Hemen kan verdım.
2 Mart'ta 110 .59 çıktı.
4 Mart'ta 220.56 çıktı.
Ben pko luydum aslında 7 ocak adet gunum yanı 2 aydır adet görmuyordum soğan kuru yaptım gec buyumus yumurtam ve tutmuş hala şoktayız.ILacsız hıc buyumedı yumurtalarım bu zamana kadar .Ilk bebegım olacak Allah nasip ederse. Ben de çok mutluyum.Allah herkese bu mucızeyı yasatsın ınsallah.Bızler de sağlıkla kucağımıza alabılelım...Daha dr a gıtmedım bır hafta daha bekle dedı dr um.Folbıol ve glucophage (şeker hapı ılk 3 ay pko lularda düşük olmasın dıye kullanıyorum yaklasık 3 ay oldu hapa baslayalı) bır de prevıt posıtıve dıye vıtamın basladım. Aralıkta rahımde perde amelıyatı olmustum.o dr um telde yönlendırıyor.Yasadıgım yerdekı dr uma haber verdım kendısı de sasırdı:)Hepsı işe yaradı vesıle oldular ıste..Çok şükür ben de paylasmak ıstedım:)

Son düzenleme:
arkadaşlr 09.03.2014 tarihinde öğrendim yani dün hamile oldğumu..plansız oldu...beklemiyordum..18 aylık bir oğlum var ..yardım edin ne yapmam lazım emiyorda bebeğim...karışık duygular içindeyim

mergacım ne dıyeılırım kı aldır dıyemem asla ben ılk çocuğuma ıkı yılda hamıle kaldım sımdı yıne öyle oldu çokta küçük degıl oğlun zor olur tabı beraber büyümelerı memeden kesmek fln ama sizin kararınız tabıkı ama iyice düşünün plansızda olsa korunmayınca olmasında bebegın bır suçu yok tabiki
sen bir ilerlet keseydi kalp atımı derken zaten annelik dürtülerin seni rahatlatıcaktır canım

Allah vermiş, dünyaya getirmekten başka birşey düşünme. Her çocuk kısmetiyle gelir.

Cok sevindim sonuna kadar guzel olsun ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

destekleriniz için teşekkürler...allah razı olsun..adırmak gibi bir dşünce aklıma asla gelmedi çok şükür...biraz farklı duygulara girdim ...illkindeki gibi heyecan muttlulık olmadı ama üzülmedimde...rabbim hayırlı ve sağlıklı kılsın..allah olmayanlara versin inşalllhhhhhhhhh

bende cokmutlıyum hamileyim yanlız bi sorum olucak arkadaşlar yaklaşık beş haftalık hamileyim ama uykumda ve sabah uyandığımda hamıle olduğumu unutup bi an genleşiyorum zararı varmıdır ne yapmalıyım

Aminnn cnm insallah benim kii biraz zorluyor agrilarim artti dr umda 1 hafta istirahat werdi ayyy cok skliorum ama bebislerimz icinnn hersey feda

kızlar bende hamileyimmmm. ama o kadar yorgunum ki ve midem bulanıyor. hiç bişey yemiyorum bebeğim aç kalcak büyüyemez diye korkuyorum

arkadaşlar bugün doktora gittim 5 hafta 4günlük olduğunu söyledi keseyi gördü ama çok net değil dedi 2hafta sonraya randevu verdi net görünmemesi normaldir değilmi daha çok yeni olduğu için

arkadaşlar bugün doktora gittim 5 hafta 4günlük olduğunu söyledi keseyi gördü ama çok net değil dedi 2hafta sonraya randevu verdi net görünmemesi normaldir değilmi daha çok yeni olduğu için

Sat ne zama canim? Benim sat28 ocak sma gec döllenme olmus.ben 6 martta keseyi minik gordum.10 marttada 7,9×7,4 mm di

2.bebeğimi bekliyorum:)

Canim dua et şükret aramadan ugrasmadan gelmis bebisin
18 ayliksa 4 aya kadar emzirsen fazla fazla yeter ona.Rabbim hakkinda hayirli olmasa vermezdi.her zorlukta kolaylik vardir.Hayirli olsin

:)) çooook sevindim.canım gözün ayydınnnn olsun.Rabbim tamamına erdirsin inşallah

:)) çooook sevindim.canım gözün ayydınnnn olsun.Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Amin cümlemizin ınsallah..Tesekkur ederım arkadasım.2.bebeğinse merak ettıklerımı tecrübelerınızden faydalanmak için sorabılırım dımı:)Hepimizin Allah yardımcısı olsun sağlıkla gelsın bebeklerımız hayırlısıyla....

bende 8 maartda öğrendim. bu cumartesi ilk kontrolümüz çok heycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…