- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi aysegulizmir
-
arkadaşlr 09.03.2014 tarihinde öğrendim yani dün hamile oldğumu..plansız oldu...beklemiyordum..18 aylık bir oğlum var ..yardım edin ne yapmam lazım emiyorda bebeğim...karışık duygular içindeyim
Allah vermiş, dünyaya getirmekten başka birşey düşünme. Her çocuk kısmetiyle gelir.arkadaşlr 09.03.2014 tarihinde öğrendim yani dün hamile oldğumu..plansız oldu...beklemiyordum..18 aylık bir oğlum var ..yardım edin ne yapmam lazım emiyorda bebeğim...karışık duygular içindeyim
Allah vermiş, dünyaya getirmekten başka birşey düşünme. Her çocuk kısmetiyle gelir.
merhaba arkadaşlar herkesın hayırlı uğurlu olsun bebişleri.
Ben de tüp bebeğe gıdecekken kahverengı akıntı geldı, adet oluyorum sandım kesılınce test yaptım silik çizgi çıktı.Hemen kan verdım.
2 Mart'ta 110 .59 çıktı.
4 Mart'ta 220.56 çıktı.
Ben pko luydum aslında 7 ocak adet gunum yanı 2 aydır adet görmuyordum soğan kuru yaptım gec buyumus yumurtam ve tutmuş hala şoktayız.ILacsız hıc buyumedı yumurtalarım bu zamana kadar .Ilk bebegım olacak Allah nasip ederse. Ben de çok mutluyum.Allah herkese bu mucızeyı yasatsın ınsallah.Bızler de sağlıkla kucağımıza alabılelım...Daha dr a gıtmedım bır hafta daha bekle dedı dr um.Folbıol ve glucophage (şeker hapı ılk 3 ay pko lularda düşük olmasın dıye kullanıyorum yaklasık 3 ay oldu hapa baslayalı) bır de prevıt posıtıve dıye vıtamın basladım. Aralıkta rahımde perde amelıyatı olmustum.o dr um telde yönlendırıyor.Yasadıgım yerdekı dr uma haber verdım kendısı de sasırdı:)Hepsı işe yaradı vesıle oldular ıste..Çok şükür ben de paylasmak ıstedım:)
Arkadaşlar çok mutluyum hamileyimmm.
arkadaşlar bugün doktora gittim 5 hafta 4günlük olduğunu söyledi keseyi gördü ama çok net değil dedi 2hafta sonraya randevu verdi net görünmemesi normaldir değilmi daha çok yeni olduğu için
arkadaşlr 09.03.2014 tarihinde öğrendim yani dün hamile oldğumu..plansız oldu...beklemiyordum..18 aylık bir oğlum var ..yardım edin ne yapmam lazım emiyorda bebeğim...karışık duygular içindeyim
merhaba arkadaşlar herkesın hayırlı uğurlu olsun bebişleri.
Ben de tüp bebeğe gıdecekken kahverengı akıntı geldı, adet oluyorum sandım kesılınce test yaptım silik çizgi çıktı.Hemen kan verdım.
2 Mart'ta 110 .59 çıktı.
4 Mart'ta 220.56 çıktı.
Ben pko luydum aslında 7 ocak adet gunum yanı 2 aydır adet görmuyordum soğan kuru yaptım gec buyumus yumurtam ve tutmuş hala şoktayız.ILacsız hıc buyumedı yumurtalarım bu zamana kadar .Ilk bebegım olacak Allah nasip ederse. Ben de çok mutluyum.Allah herkese bu mucızeyı yasatsın ınsallah.Bızler de sağlıkla kucağımıza alabılelım...Daha dr a gıtmedım bır hafta daha bekle dedı dr um.Folbıol ve glucophage (şeker hapı ılk 3 ay pko lularda düşük olmasın dıye kullanıyorum yaklasık 3 ay oldu hapa baslayalı) bır de prevıt posıtıve dıye vıtamın basladım. Aralıkta rahımde perde amelıyatı olmustum.o dr um telde yönlendırıyor.Yasadıgım yerdekı dr uma haber verdım kendısı de sasırdı:)Hepsı işe yaradı vesıle oldular ıste..Çok şükür ben de paylasmak ıstedım:)
:)) çooook sevindim.canım gözün ayydınnnn olsun.Rabbim tamamına erdirsin inşallah
2.bebeğimi bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?