- Konu Sahibi aysegulizmir
-
benim adet tarihim 6 marttı 4 martta 19.33 6 martta 49.38 çıktı pazartesi tekrarlanacak inşallah cok sevindim senin adına gec olsun güç olmasın demişler sağlıkla al kucağına
amıınn canım ınsallah hepımız alalım kucaklarımıza :) mutlaka haberdarr et bızlerıde pazartesı
yazarım mutlaka ilk bebeginmi senin acaba :26: benim 1 oğlum var 2.5 yaşında
merhaba arkadaşlar,
öncelikle hepinize hayırlı olsun,sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah,
Bende 1 martta evde yaptığım testte ince bi çizgi çıkınca kan testi yaptırdım.1 martta 42,11 hcg ,3 martta 102,77 hcg çıktı.
5 martta doktora gıttım,geçtiğimiz ay klomen kullanmıştım zaten,ilk seferde de işe yaradı... :13:
doktorum değerlerime bakarak hamilesin dedi,karnımdan ultrasonla bakarak rahim kalınlığını kontrol etti...
progestan ve vitamin vererek ayın 12 sinde keseyi görmek ve gerekli testleri yapmak için tekrar çağırdı...
hayırlı olsun cnım sanada saglıcakla kucagını almayı nasıp etsınn ınsallah Allah :)
Benim de dün regl olmam gerekiyordu. bugün ölçtürdüm 472 çıktı.
Benim 342 idi 3 gun once gunde ne kadar artiyor acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu konuda bilgim yok ama anladığım kadarıyla normal aralıkta olması önemli. değerler çok büyük aralıkları kapsıyor. Sıkıntı yok
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000
Bende oluyo agridan cok sizlama cekilme gini hissediyorum ben ve genelde sol kasikta kanama olmadiktan sonra normalmisTesekkur ederim iyi oldu heyecan var daha bende.bazn kasiklarda agri oluyor mu sizde de
Bende oluyo agridan cok sizlama cekilme gini hissediyorum ben ve genelde sol kasikta kanama olmadiktan sonra normalmis
ewet canım ılk benım , 1.5 sendır tedawı goruodum ben nasıp kısmet sımdıymıs ıstee Allah oglusunada saglıklı omurler wersın ınsallahh
Aminnn insallahhhAllah sonuna kadar rahat ve huzurlu gecirsin.hep birlikte kavusalim bebeklerimize
Tesekkur ederim iyi oldu heyecan var daha bende.bazn kasiklarda agri oluyor mu sizde de
merhabalar bende adetımın gecıkmesının 3.günü kanda 192 cıktı benımde 5.5 yasında bır oğlum var yarın tekrar test yaptırmayı düşünüyorum hepımızın sağlıklı bırsekılde doğar ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?