Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

merhaba arkadaşlar,

öncelikle hepinize hayırlı olsun,sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah,
Bende 1 martta evde yaptığım testte ince bi çizgi çıkınca kan testi yaptırdım.1 martta 42,11 hcg ,3 martta 102,77 hcg çıktı.
5 martta doktora gıttım,geçtiğimiz ay klomen kullanmıştım zaten,ilk seferde de işe yaradı... :13:
doktorum değerlerime bakarak hamilesin dedi,karnımdan ultrasonla bakarak rahim kalınlığını kontrol etti...
progestan ve vitamin vererek ayın 12 sinde keseyi görmek ve gerekli testleri yapmak için tekrar çağırdı...

hayırlı olsun cnım sanada saglıcakla kucagını almayı nasıp etsınn ınsallah Allah :)

Slm kizlar ben de 4martta yaptirdim 230du 6martta 784,5 olmus ve cok kucuk de olsa kese gorduk.pazartesi tekrar kontrole gitcem.benim sat 28 ocakti.gec dollenme ve yumurtlama olmus

Benim adetten 2 gün sonra 132 di..keseyi de görürüz insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabalar bende adetımın gecıkmesının 3.günü kanda 192 cıktı benımde 5.5 yasında bır oğlum var yarın tekrar test yaptırmayı düşünüyorum hepımızın sağlıklı bırsekılde doğar ınsallah

Benim 342 idi 3 gun once gunde ne kadar artiyor acaba

Bu konuda bilgim yok ama anladığım kadarıyla normal aralıkta olması önemli. değerler çok büyük aralıkları kapsıyor. Sıkıntı yok

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

Tesekkur ederim iyi oldu heyecan var daha bende.bazn kasiklarda agri oluyor mu sizde de

ewet canım ılk benım , 1.5 sendır tedawı goruodum ben nasıp kısmet sımdıymıs ıstee Allah oglusunada saglıklı omurler wersın ınsallahh

Allah sonuna kadar rahat ve huzurlu gecirsin.hep birlikte kavusalim bebeklerimize

Tesekkur ederim iyi oldu heyecan var daha bende.bazn kasiklarda agri oluyor mu sizde de

Bende de çok heyecan var. Yaklaşık on gündür adet ağrısı gibi ağrım var. Bugün de biraz lekelenme oldu. İlk tecrübe olduğu için korkuyorum tabi. sizin de galiba ilk. Yarın doktora gideceğim, inşallah kötü bir şey çıkmaz. Allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

hanımlar benim kafam karışık da
4 mart akşam beta hcg devlet hastanesinde 230
6 mart sabah özel hastanede 784,5(doktor 3,8mmx2,9mm büyüklüğünde kesemi gördü)
9 mart akşam devlet hastanesinde 1238 çıktı
sizce bu artış normal mi???
yarın öğlen okuldan çıkınca doktora gidicem ama yine de kafam karışık inşallah her şey yolundadır.Rabbim hepimize yardım etsin

Benim de bugün adetimin gecikmesinin 3.günü. Son 3 aydır her ay aynı gün adet olurdum. Bu ay henüz adet olmadım, hamile miyim acaba çok merak ediyorum. Oğlum 2,5 yaşında bu arada, bu 2. olacak olur ise :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…