Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

Tam teşekküllü hastaneler ücretsiz yapıyor. Tıp fakültesi gibi. Ben özel medical parka gidiyorum ve fiyatı 30-35 tl . size neden o kadar yüksek söylediler bilemiyorum.

Merhaba medıcal park hangısı goztepemı kadın dgm muayene ucretı ne kdr bilginiz varmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba medıcal park hangısı goztepemı kadın dgm muayene ucretı ne kdr bilginiz varmı

merhaba canım. medical park Tokat hastanesine gidiyorum. muayene 50 tl. aynı şube oldukları için fiyat değişmez diye tahmin ediyorum. ve bu hastane telefonla fiyat veriyor istersen ara konuş.

merhaba canım. medical park Tokat hastanesine gidiyorum. muayene 50 tl. aynı şube oldukları için fiyat değişmez diye tahmin ediyorum. ve bu hastane telefonla fiyat veriyor istersen ara konuş.

İstda farklı olabılırmı acaba arayıp sormak lazım sagol cnm bılgı ıcın

İstda farklı olabılırmı acaba arayıp sormak lazım sagol cnm bılgı ıcın

Canım 2 li teste 25 tl ödedim yanlışımı düzelteyim. Evet medical park bütün diğer illerde de telefonla fiyat veriyor ara öğren cnm

Canım 2 li teste 25 tl ödedim yanlışımı düzelteyim. Evet medical park bütün diğer illerde de telefonla fiyat veriyor ara öğren cnm

Evet aramak lazım gercı kuzu kuzu odeyecegız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…