- 4 Nisan 2014
- 527
- 667
- 133
- Konu Sahibi aysegulizmir
-
çok erken belli olmuş seninki ne güzel ben 11.haftadaym doktor bana 1 ay sonra belli olur ancak dedi çok merak ediyrm bende :)
evet canım hafif böyle sarı sarı tüylü olurmuşş ...Şeftali gibi derken, tüylü mü oluyormuş :) anlamadım)
selamlar, ikili test için 100-250 tl arasında fiyat veriyorlar. izmirde önereceği bir hastane yada doktoru olan var mıdır??
Merhabalar, su hospitala gidiyorum. 2li testi 40 liraya yaptırdım. Doktorum Nurettin Ersöz İnce. Ben memnunum. isterseniz bir bakın.
şimdilik çınarlıdan randevu aldım ama aklımda bulunsun, fiyatlar ucuz olunca da insan biraz işkillenmiyor değil :)
arkadaşlar merhaba ben 13. haftamdayım...siz tsh st3 st4 hormonlarınıza baktırdınız mı... troit ouyo... bana ilk ayımda bakılmıştı... tsh 4. 09 çıkmıştı şimdi yükselmiş 4.82 olmuş.. tehlikeliymiş ilaç falan kullanmak lazımış.. var mı bi bilgisi olan... ya da ilaç için geç mi kalındı acaba ya....
Merhaba bende 8 haftalık gebeyım bnm de t3 t4 ıyı tsh 5.6 cıktı cok moralim bozuk ama gec kalmadın ıcın rahT olsun yınede daha bası ve degerın bnce cook ta yuksek degıl ama tabıı sınırdasın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım teşekkür ederm cevabın için...son yaptırdığım tahlilde iyi çıktı... doktor bazen makineler hata yapabiliyor dedi...öyle üzüldüğümle kaldım maalesef...belki seninde öyledir tahliini tekrar yaptır bence...
arkadaşlar bu ikili testi devlet hastaneleri yapmıyor mu ? ben ilk hamileliğimde özele gidiyordum yaptırmıştırk şimdi devlet hastanesine gidiyorum doktor henüz testten bahsetmedi bu hafta cuma kontrole gidecem ama yapıp yapmadıklarını bilmiyorum aranızda devlet hastanesine giden var mı ve bu testi yaptıran ?
selamlar, ikili test için 100-250 tl arasında fiyat veriyorlar. izmirde önereceği bir hastane yada doktoru olan var mıdır??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?