Mart ta hamile olduğunu öğrenenler yani kasım anneleri hadi paylaşalım...2014

yaa kızlar benim adet günlerime denk gelen günlerde oluşan koku geçmedi yaaa doktora gittim o bölgenin florası bozulmuştur dedi.yararlı bakteriler bulunan bi hap verdi.alttan yapıyorum.3 gün oldu ama geçme azalma pek yok.yani ilacı akşam koyuyarum öğlen yine başlıyor koku.sarı akıntı var hafif.bunun için bildiğiniz bi çare var mı:18:

arkadaşlar merhaba ben 13. haftamdayım...siz tsh st3 st4 hormonlarınıza baktırdınız mı... troit ouyo... bana ilk ayımda bakılmıştı... tsh 4. 09 çıkmıştı şimdi yükselmiş 4.82 olmuş.. tehlikeliymiş ilaç falan kullanmak lazımış.. var mı bi bilgisi olan... ya da ilaç için geç mi kalındı acaba ya....

selamlar, ikili test için 100-250 tl arasında fiyat veriyorlar. izmirde önereceği bir hastane yada doktoru olan var mıdır??

Herkesi bi sessizlik bürümüş, ilk hafta heyecanları bitti mi nedir

Durumlar nasıl?
Pzartesi ense kalınlığına bakmaya gideceğiz bakalım. Allahın izniyle tüm bebişlerimiz sağlıklı çıkar inşallah.
Şu kan sulandırıcı iğne beni mahfediyor. Geçen hafta kahverengi lekelenmeler yaşayınca progestanın dozunu arttırdı doktor. 8 saatte bi 200 mg içiyorum ve sürekli sersem haldeyim :
Bide her gün geçmek bilmeyen adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Ama bebeğim ultrasonda iyi gözüküyor şimdilik.

Benim gibi böyle sıkıntılar yaşayan var mı ?

Merhaba bende 8 haftalık gebeyım bnm de t3 t4 ıyı tsh 5.6 cıktı cok moralim bozuk ama gec kalmadın ıcın rahT olsun yınede daha bası ve degerın bnce cook ta yuksek degıl ama tabıı sınırdasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım teşekkür ederm cevabın için...son yaptırdığım tahlilde iyi çıktı... doktor bazen makineler hata yapabiliyor dedi...öyle üzüldüğümle kaldım maalesef...belki seninde öyledir tahliini tekrar yaptır bence...

arkadaşlar bu ikili testi devlet hastaneleri yapmıyor mu ? ben ilk hamileliğimde özele gidiyordum yaptırmıştırk şimdi devlet hastanesine gidiyorum doktor henüz testten bahsetmedi bu hafta cuma kontrole gidecem ama yapıp yapmadıklarını bilmiyorum aranızda devlet hastanesine giden var mı ve bu testi yaptıran ?

Ben ıkı kere yaptırdım ıkısıde farklı yerde oldu sonuc aynı yarın endokrinciye gıdıcem ıcım rahat ama nıyeyse rahatladım Allah ın dedıgı olur arkadasım gonlumuze gore nasıb eder ınş rıca ederım cnm. Ne demek her zmn bnde ılk gunler delı gıbı yandas aradım fazla ılgılenen olmadı ama arastırarak huzura erdım tsh 50 olan duydum ya da 100 ve ılacla dusurmuşler neler var

Inanın bılgım yok ama devlette hersey var arastırın her devlet hastanesınde hemen hemen hersey var

selamlar, ikili test için 100-250 tl arasında fiyat veriyorlar. izmirde önereceği bir hastane yada doktoru olan var mıdır??

Tam teşekküllü hastaneler ücretsiz yapıyor. Tıp fakültesi gibi. Ben özel medical parka gidiyorum ve fiyatı 30-35 tl . size neden o kadar yüksek söylediler bilemiyorum.

Arkadaşlar bende tüp bebekle ilk bebeğime sahibim))12. Hafta ama çok heyecanlııııen son 3 mayısta gördüm bebeğimi eller kollar oluşmuş ama bazen içimi korku sarıyor ya kalbi durursa ya ona karnımda birsey olursa,,,zor sahip oldugumuz için mi bu psikoloji??sizde de böyle durumlar yaşayanlar var mıııı??bu arada ben Balıkesirdeyim ve suanda kontrollerim için izmir irenbede kasn kocaya gidip geliyorumama bebiş büyüdüğü zaman zor olacağı için balıkesirde dr bulmam lazım,,alaattin kaçar var çoğu kişi ona gidiyor,3 sene önce tedavimin ilk aşamadında gittiiğim dr galiba yine ona gideceğim,,,inş hepimiz hayırlı sağlıklı bir hamilelk dönemi geciririz,bebişlerimizi kucaklarımıza alırızzz))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…