- Konu Sahibi aysegulizmir
-
Anladim canim cok saol insallah bi sorun olmaz bebislerimizde
tekrar selam, yemek yapmak soyle dursun mutfaga girmiorm. bi tane bulanti hapi iciorm o sadece kusturmuor ama bulanti devam o na yapacak malesef bisey bulamadim henuz. leblebiymis krakermis hepsini denedim sonuc sifir. hersey kokuyor burnuma ozellikle deterjan parfum midemi kaldirior. en onemlsi aglama krizlerim kustuktan snr ozellikle. su an 9+5 teyim ayin 28 inde dr randevum var ve bi an once bu durumun gecmesini dilemekten baska birsey elimden gelmior ikimiz adinada. hersey o kadar birbirne giriorki hamile oldugumu bir mucizeyi icimde buyuttugumu gozden kaciriorm aklima gelmior cunku cok aci verior ben bulantinin boyle bi illet oldugunu bilmezdim. Allah hepimizin yardimcisi olsun. ben buralardayim yazarsan sevinirim arkadasim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Seni o kadar iyi anliyorum ki, dedigin gibi insallah hayirlisiyla geçer bu slklntilar.
Eskiden çok hosuma giden o deterjan parfum kokulari meger ne kötü kokuyormus. Daha az önce üzerime giydigim tertrmiz kiyafeti geri çikarmak zorunda kaldim ve tabi ardindan banyoya zor yetistim kusmak için. Ve ayni senin gibi beni de aglama tutuyor kustuktan sonra.
Allah´tan annem var, o bakiyor bana. Allah basimizdan eksik etmesin annelerimizi.
Ben eskiden çok büyük konusmusum "yeni nesil hamileler ne kadar abartiyorlar sanki yatalak hasta gibiler" diye. Simdi ben o kinadigim arkadaslarimdan beter oldum
Yemek yiyebilmek acikabilmek ne kadargüzel seylermis aslinda.. Biliyorum hamilelik bir hastalik degildir ama yine de insan özlüyor o eski saglikli ve dirençli halini.
Bu arada bu senin ilk gebeligin mi ?
ikili testini yaptıran var mı kızlar? benimki bu cuma
selam, evet ilk gebeligim. yasadigin seyin aynisini yasiyorum hergun, temiz bisiler giyemiorm o deterjan kokusu beni mahvetmeye yetior. krem suremiorm, elllerimi yikamak icin yesil sabun kyllaniorm sivi sabunlar midemi kaldirior. evet annelerimiz Allah uzun saglikli omurler versin hepsine onlar olmasa gercekten hapi yutmustuk. birde benim erkek kardesim var dunyanin en iyi kardesi dayi olacak die bi dedigimi iki etmior yavrum benim. az kaldi gececek arkadasim ben largactil die bir bulanti hapi kullaniorm ancak o iyi edior ceyrek aliorm drum soyledi. gelismelerini bildir bekliorm iyi aksamlar:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam, nasilsin umarim iyi yönde gelismelrin vardir 😊
Ben yine ayni yolda devam ediyorum malesef, kusmalarim o kadar siddetlendi ki artik ardina kan da geliyor. Bir de esime karsi çok huysuzlastim içimden onu suçluyorum sanki. Bu hamilelik beni bambaska biri yapti 😋
O erkek kardesten bende de var, ve iki abim sagolsunlar hepsi etrafimda fir dönüyorlar.
Bu arada benim asiri tükrük gelme sorunum var. Agzimda aci su birikintisi oluyor her saniye afedersiniz tükürmek zorundayim. Bu sekilde günde 5-6 rulo peçete kullaniyorum. Eger kazara yutkunursam aninda kusturuyor. Hala bir çare bulamadim. Küçük kardesim benimle dalga geçiyor ablamin agzinda baraj kursak elektrigi bedava getiririz diyor
Ben de iyi haberlerini bekliyorum, iyi aksamlar 😊
kızlar adet gunleriniz geldiğinde akıntı koku ağrı oluyor mu siz de de...
kızlar adet gunleriniz geldiğinde akıntı koku ağrı oluyor mu siz de de...
Öncelikle hepinize hayırlı olsun. Bende adet düzensizliği var 3 aydır olmuyordum. Dün kan testi kaptırdım sonuç 40 çıktı. 1. hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı. Pazartesi tekrar test yapılıp yükselip yükselmediği bakılacak. Çok gerginim. sizce ne olur?[/QUOT]
İyi düşün iyi olsun canım.veren de Allah alanda Allah kısmetinizde varsa mutlaka olur canım.sen Yaradana güven hayırlısı olsun diye dua et canım.hayırlı olsun bu arada.
öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim kızlar.ben akıntıdan değilde kokudan muzdariptim sanırım bugün yok.pazartesi doktora gidicem soracağım.evet canım progesteron kullanıyorum kullanıyorum hala.ama artık önceki gibi gelmiyor ilaç.önceden sanki daha çok akardı aşağı.şimdi kalıntılarını bile pek görmüyorum.belki adet dönemi ile alakalı.kızlar bu arada yeni bişey öğrendim.ayva yerseniz bebeğinizin cildi çok güzel oluyormuş.şeftalidede şeftali gibi.ikisinidedenemiş bi arkadaşımın çocuklarından biliyorum.o önerdi.
çok erken belli olmuş seninki ne güzel ben 11.haftadaym doktor bana 1 ay sonra belli olur ancak dedi çok merak ediyrm bende :)bugun doktordan geldim.cinsiyet için büyük ihtimal kız dedi. 13+1 iz bugun. bebeğinin cinsiyeti belli olan varmı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?