Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Bende yeni eve geldim benimde vajinal oldu 2 keseyi de gördük biri 6+3 dedi birine de tam 6 dedi 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin bekleyen tüm güzel kalpli anneleri de Rabbim müjdelendirsin inşallah

Maşallah canım tebrik ederim sağlıcakla gelsinler inşallah Amin

Hayırlı olsun transferin canım inşallah sağlıcakla pozitifleri görürsün dilerim ikisi de sağlıcakla sıkıca tutunur Amin
Mayalamm az önce senin msjlarini da gördüm çok sevindm cidden herkes gönlünün ekmeğini yiyor diye düşünüyorum herkese pozitif yaklaştın herkese umut oldun çok sevindim senin icin

Amiin canımm aldın mı güzel haberlerini

Evet canım hamdolsun dün ikizlerimi gördüm Rabbime hamdolsun çok şükür Elhamdüllilah Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin vaktinde zamanında gelsinler inşallah Amin Ecmain inşallah

Merhaba 4.gün embriyoları ve bugün 9.gün kan değerim 60.97 nasıl sizce çok mu düşük test günüm 19 mayıs

Maşallah canım tebrik ederim bence test gününe olmasına rağmen iyi çıkmış gününde verirsen daha yüksek çıkacaktır inşallah Rabbim sağlıcakla ilerlemesini ve kucağına almayı nasip eylesin inşallah Amin

AMİN Allah razı olsun sizin bebeklerinizde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah formda bazı olumsuz yorumlar okuduğum için moralim bozuldu düşükmüş hissiyatı olustu

Mayalamm az önce senin msjlarini da gördüm çok sevindm cidden herkes gönlünün ekmeğini yiyor diye düşünüyorum herkese pozitif yaklaştın herkese umut oldun çok sevindim senin icin

Yaa canımsın beni çok duygulandırdın Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah senin de güzel sağlıklı pozitif haberlerini almak nasip olsun inşallah Amin
İnan ki bende buradaki herkesten o güzel enerjiyi alıyorum hep içten samimi yaklaştım çünkü bu işin içinde olduğum için ne kadar zor bir süreç olduğunu biliyorum herkese kendim gibi sevindim kendim gibi üzüldüm burada Allahım herkesin gönlüne göre versin herkesin yolu gül bahçesi olsun inşallah Amin evlat hasretiyle yanıp tutuşan kim varsa Rabbim tez zamanda müjdelendirsin inşallah Amin Ecmain inşallah

AMİN Allah razı olsun sizin bebeklerinizde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah formda bazı olumsuz yorumlar okuduğum için moralim bozuldu düşükmüş hissiyatı olustu

Amin çok sağol canım hepimiz inşallah sağlıcakla alalım mucizelerimizi inşallah Amin

Hayır sakın moralini bozma önemli olan test günündeki değerin bunu saymaz bile doktorun herkesin süreci hikayesi farklıdır sakın kendini strese katma çok şükür gebelik gerçekleşmiş gerisi de su gibi berrak geçsin inşallah pozitif ol bebişlere pozitif enerji gönder canım sağlıklı güzel gebelikler sağlıklı hayırlı güzel doğumlar diliyorum herkese inşallah Amin

Maşallah çok sevindim güzel arkadaşım çok iyi yapmışsın ara vermeyerek inşallah bu sefer mucizen seninle olacak Allah’ın izniyle inşallah Amin
Bende embriyo glue yaptırdım inşallah sağlıcakla tutunur minik mucize Amin Amin

Allah razı olsun sizden Ne kadar pozitifsiniz rahatladım mesajınızı okuyunca Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsintekrar çok teşekkür ederim

Daha carsamba transfer oldum belirti aramak için çok mu erken mayalaa5.gun çift embriyo

Allah razı olsun sizden Ne kadar pozitifsiniz rahatladım mesajınızı okuyunca Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsintekrar çok teşekkür ederim

Rica ederim Oy canım rahatla arkana yaslan bebişlerine odaklan keyfini çıkart olumsuzları kafandan at Allahım herşeyin en güzelini bilendir sen gönlünü ferah tut
Amin Amin inşallah

Açıkçası ara vermek istedim 2. İçin güç bulamadım ama kontrole gidince birden içimdeki ses bi kere daha denemem gerektiğini söyledi içimde biraz daha ferahlık var çünkü Rabbim isterse herşey olur inşallah amin canım benim Allah razı olsun glue yaptırınca olasılık biraz daha artiyomus sanki evet kolaylıkla inşallah bu sefer olur

Daha carsamba transfer oldum belirti aramak için çok mu erken mayalaa5.gun çift embriyo

Vallahi ben transfer sonrası üçüncü gün hafif mide bulantısı ve baş dönmesi yaşadım birde yüzüme lekeler atmıştı hatta dedim bu kadar erken olabilir mi ve transfer sonrası 5. Gün sabah bir bel ağrısıyla uyandım ve krampla dedim tamam regl olacağım ama çok şükür olmadım ve 6. Gün kalktım sabah test yaptım halbuki hiç huyum değildir çok şükür ki çift çizgileri gördüm Elhamdüllilah darısı bekleyen herkesin başına inşallah

Vallahi çok sevindim en güzeli pes etmemek lazım inşallah Rabbim bu sefer yüzünüze baksın burada bir ay negatif olup diğer ay tekrar deneyip pozitif olanlar oldu sen gönlünü ferah tut

Vallahi çok sevindim en güzeli pes etmemek lazım inşallah Rabbim bu sefer yüzünüze baksın burada bir ay negatif olup diğer ay tekrar deneyip pozitif olanlar oldu sen gönlünü ferah tut
Canım benim Allah razı olsun gönlümü ferahlattın dahada sen naptın kalp atışları duyuldu mu miniklerin yazdiysanda kaçırdım herhalde kusuruma bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…