- 8 Şubat 2024
- 200
- 245
- 23
- 25
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #20.021
Bende yeni eve geldim benimde vajinal oldu 2 keseyi de gördük biri 6+3 dedi birine de tam 6 dedi 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin bekleyen tüm güzel kalpli anneleri de Rabbim müjdelendirsin inşallahYok sıkışık olmasan daha iyi net görebilmeleri için bazen idrar torbası dolunca boşaltıp öyle muane bile yapıyorlar ben muayene öncesi o yüzden lavaboya gitmiştim benim vajinal oldu senin nasıl geçti ultrasona girdin mi
Bende yeni eve geldim benimde vajinal oldu 2 keseyi de gördük biri 6+3 dedi birine de tam 6 dedi 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin bekleyen tüm güzel kalpli anneleri de Rabbim müjdelendirsin inşallah
Amiin canımm aldın mı güzel haberleriniAmin canım inşallah duyarsın Allah’ın izniyleÇok şükür maşallah canım çok sevindim senin adına sağlıcakla büyüsünler inşallah Amin
Bende yarın gideceğim inşallah hayırlı güzel haberler alırım inşallah Amin
Mayalamm az önce senin msjlarini da gördüm çok sevindm cidden herkes gönlünün ekmeğini yiyor diye düşünüyorum herkese pozitif yaklaştın herkese umut oldun çok sevindim senin icinHayırlı olsun transferin canım inşallah sağlıcakla pozitifleri görürsün dilerim ikisi de sağlıcakla sıkıca tutunur Amin
Amiin canımm aldın mı güzel haberlerini
Merhaba 4.gün embriyoları ve bugün 9.gün kan değerim 60.97 nasıl sizce çok mu düşük test günüm 19 mayıs
AMİN Allah razı olsunMaşallahcanım tebrik ederim bence test gününe olmasına rağmen iyi çıkmış gününde verirsen daha yüksek çıkacaktır inşallah Rabbim sağlıcakla ilerlemesini ve kucağına almayı nasip eylesin inşallah Amin
Mayalamm az önce senin msjlarini da gördüm çok sevindm cidden herkes gönlünün ekmeğini yiyor diye düşünüyorum herkese pozitif yaklaştın herkese umut oldun çok sevindim senin icin
AMİN Allah razı olsunsizin bebeklerinizde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah formda bazı olumsuz yorumlar okuduğum için moralim bozuldu düşükmüş hissiyatı olustu
Benimde bugün kontrolüm vardı 2. Transfer hazırlığına başladık hayırlısıyla bu sefer embriyo glue uygulaması yapacakmış bakalım nasibimzde varsa inşallah bu sefer bizde hayırlı güzel haberler alırız
Allah razı olsun sizdenAmin çok sağol canım hepimiz inşallah sağlıcakla alalım mucizelerimizi inşallah Amin
Hayır sakın moralini bozma önemli olan test günündeki değerin bunu saymaz bile doktorun herkesin süreci hikayesi farklıdır sakın kendini strese katma çok şükür gebelik gerçekleşmiş gerisi de su gibi berrak geçsin inşallahpozitif ol bebişlere pozitif enerji gönder canım sağlıklı güzel gebelikler sağlıklı hayırlı güzel doğumlar diliyorum herkese inşallah Amin
Daha carsamba transfer oldum belirti aramak için çok mu erken mayalaaYaa canımsın beni çok duygulandırdınAllah razı olsun çok teşekkür ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah senin de güzel sağlıklı pozitif haberlerini almak nasip olsun inşallah Amin
İnan ki bende buradaki herkesten o güzel enerjiyi alıyorum hep içten samimiyaklaştım çünkü bu işin içinde olduğum için ne kadar zor bir süreç olduğunu biliyorum herkese kendim gibi sevindim kendim gibi üzüldüm burada Allahım herkesin gönlüne göre versin herkesin yolu gül bahçesi olsun inşallah Amin evlat hasretiyle yanıp tutuşan kim varsa Rabbim tez zamanda müjdelendirsin inşallah Amin Ecmain inşallah
Allah razı olsun sizdenNe kadar pozitifsiniz rahatladım mesajınızı okuyunca Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin tekrar çok teşekkür ederim
Açıkçası ara vermek istedim 2. İçin güç bulamadım ama kontrole gidince birden içimdeki ses bi kere daha denemem gerektiğini söyledi içimde biraz daha ferahlık var çünkü Rabbim isterse herşey olur inşallahMaşallahçok sevindim güzel arkadaşım çok iyi yapmışsın ara vermeyerek inşallah bu sefer mucizen seninle olacak Allah’ın izniyle inşallah Amin
Bende embriyo glue yaptırdım inşallah sağlıcakla tutunur minik mucize Amin Amin
Daha carsamba transfer oldum belirti aramak için çok mu erken mayalaa5.gun çift embriyo
Açıkçası ara vermek istedim 2. İçin güç bulamadım ama kontrole gidince birden içimdeki ses bi kere daha denemem gerektiğini söyledi içimde biraz daha ferahlık var çünkü Rabbim isterse herşey olur inşallahamin canım benim Allah razı olsun glue yaptırınca olasılık biraz daha artiyomus sanki evet kolaylıkla inşallah bu sefer olur
Canım benim Allah razı olsun gönlümü ferahlattın dahadaVallahi çok sevindimen güzeli pes etmemek lazım inşallah Rabbim bu sefer yüzünüze baksın burada bir ay negatif olup diğer ay tekrar deneyip pozitif olanlar oldu sen gönlünü ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?