Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah ikizkuşlarııı çok sevindim

Mayalacımm doktorun sana kaç haftalık dedi ultrason da bende yarın gidicem ya o yüzden soruyum dedim son adet tarihime göre benimkiler yarın 7+1 olacaklar bakalım doktor ne dicek

Nasıl raporlu alıyorsun canm
Hastaneden rapor çıkarttılar tüp bebek için ilaçları da kapsıyor canım
Bende birazdan oksapar kan sulandırıcı göbekten yapacam o da yakıyor
Benim progestan iğne hergün kalçadan
Bana oksapar değil de enox kan sulandırıcı ve corasprin verdiler canımm
Taze transfer olanlar estrofem hap kullandı mı
Evet günde 3 tane

Gözün aydın canım aminn hepimize nasip etsin Rabbim aminnn

Amin çok sağol canımın içi Allah razı olsun darısı başınıza inşallah Rabbim sizleri evlat sevgisinden mahrum bırakmasın inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelesin Amin Ecmain inşallah dualarım hepinizle beraber inşallah

Çok teşekkür ediyorum canımsın
Geçmiş olsun Rabbim daha da iyi etsin inşallah daha sağlıklı güzel günlerin olsun inşallah Rabbim gönlüne göre versin Amin

Mayalacımm doktorun sana kaç haftalık dedi ultrason da bende yarın gidicem ya o yüzden soruyum dedim son adet tarihime göre benimkiler yarın 7+1 olacaklar bakalım doktor ne dicek

Ultrasona göre 6+6 günlük kayıtlara geçti normalde zaten 5.hafta bitti 6.haftaya girmiştim ama bir hafta daha öndeymiş bakalım ikinci randevuda kaç haftalık çıkacaklar net belli olacak Allah’ın izniyle inşallah Amin yeter ki sağlıklı gelişsinler sağlıcakla kucağımıza alalım minik mucizeleri inşallah Amin

Devlet hastanesinde mi tedavi görüyorsun canım. Belki estrofem yerine başka muadili vermişlerdir oskapar mı dedin enox muadili gibi
Evet üniversite hastanesinde tedavi görüyorm canm
Estrofem verilmedi canm
Aslında bana da enox yazmıştı benim evde oksapar var olur mu dedim olur dediler onu kullanıyorum

Canım çok sevindim Rabbim seni kolaylıkla sağlıkla evlatlarına kavuştursun İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…