- 26 Nisan 2024
- 407
- 438
- 23
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #19.981
Gözün aydınÇok şükür kızlar yeni eve geldim hamdolsun herşey yolunda keseleri gördüm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Aminkalp atımları da oluşmuş Elhamdüllilah ikizler yolda geliyor sağlıcakla büyüyüp sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
Hastaneden rapor çıkarttılar tüp bebek için ilaçları da kapsıyor canımNasıl raporlu alıyorsun canm
Bana oksapar değil de enox kan sulandırıcı ve corasprin verdiler canımmBende birazdan oksapar kan sulandırıcı göbekten yapacam o da yakıyor
Benim progestan iğne hergün kalçadan
Evet günde 3 taneTaze transfer olanlar estrofem hap kullandı mı
Evet canm bi aksilik olmazsa hayırlısıyla taze transfer olacakCanısı sana taze transfer mi planlanıyor benim doğal gebelikti sadece vajinal fitil kullandım ve nasip olursa 6 hafta daha kullanıp bıraktıracaklar inşallah
Yaa benimde tedavim raporlu ama bu ilaçlar raporlu değilHastaneden rapor çıkarttılar tüp bebek için ilaçları da kapsıyor canım
Bana oksapar değil de enox kan sulandırıcı ve corasprin verdiler canımm
Evet günde 3 tane
Devlet hastanesinde mi tedavi görüyorsun canım. Belki estrofem yerine başka muadili vermişlerdir oskapar mı dedin enox muadili gibiYaa benimde tedavim raporlu ama bu ilaçlar raporlu değil
Bana estrofem vermedi bu sefer
Gözün aydınsağlıkla kucağına al inşallah ikizkuşlarııı çok sevindim
Gözün aydın canım aminn hepimize nasip etsin Rabbim aminnn
Yolunda çok şükür canım senin de yolundaymış çok sevindim daim olsun inşallah minik bezelyelerin
Canımmayala katar çok sevindim , hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişleri
Evet canım, kimler ne aşamada diye bakmaya geldim, senin haberini aldım, çok sevindim
Genel sağlığım iyi, tedavi bittikten sonra kendimi çok yorgun hissettiğim bir dönem oldu, gıda takviyesi alıyorum biraz toparladım
Mayalacımm doktorun sana kaç haftalık dedi ultrason da bende yarın gidicem ya o yüzden soruyum dedim son adet tarihime göre benimkiler yarın 7+1 olacaklar bakalım doktor ne dicek
Evet canm bi aksilik olmazsa hayırlısıyla taze transfer olacak
Evet üniversite hastanesinde tedavi görüyorm canmDevlet hastanesinde mi tedavi görüyorsun canım. Belki estrofem yerine başka muadili vermişlerdir oskapar mı dedin enox muadili gibi
Allah allah bende şehir hstanesinde oluyorum ilaçların nasıl raporlu değil ablayamadım valla canımEvet üniversite hastanesinde tedavi görüyorm canm
Estrofem verilmedi canm
Aslında bana da enox yazmıştı benim evde oksapar var olur mu dedim olur dediler onu kullanıyorum
Canm yumurta geliştirme aşamasında kullanılan iğneleri raporlu şekilde aldım ama bu transfer için kullanılan ilaçlar rapora dahil değilAllah allah bende şehir hstanesinde oluyorum ilaçların nasıl raporlu değil ablayamadım valla canım
Merhaba canım hayır dex değil 50 mg ampul olan iğneyi yazdırıyorum benCanim merhaba progestan dex mi kullaniyorsun yazdirdiginda declet destekli alabiliyor musun. Ben devamli uc kutu uc kutu parayla aliyorum ve cok fazla fiyati
Anladım canım şifa olsun inşallahMerhaba canım hayır dex değil 50 mg ampul olan iğneyi yazdırıyorum ben
Canım çok sevindim Rabbim seni kolaylıkla sağlıkla evlatlarına kavuştursun İnşallahÇok şükür kızlar yeni eve geldim hamdolsun herşey yolunda keseleri gördüm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Aminkalp atımları da oluşmuş Elhamdüllilah ikizler yolda geliyor sağlıcakla büyüyüp sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
Amin çok sağol canımın içiAllah razı olsun darısı başınıza inşallah Rabbim sizleri evlat sevgisinden mahrum bırakmasın inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelesin Amin Ecmain inşallah dualarım hepinizle beraber inşallah
[/QUOTE
Allah razı olsun canım benim ne kadar güzel dua ediyorsun güzel kalbinin ekmeğini yiyesin sen de insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?