- 4 Aralık 2024
- 6.994
- 7.476
- 113
- 37
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #20.001
Canım çok sevindim Rabbim seni kolaylıkla sağlıkla evlatlarına kavuştursun İnşallah
Regl olacak gibi değil de hafif ağrılar var karnımda. Hani böyle israra çok sıkışık uyanırsın sabah da yapsan bile rahatlamazsın ya öyle gibi bir hissiyatKızlar 14 yapıldı ya transfer bugün böle sanki regli olcakmışım gibi ağrılar var sizde de oldu mu
Regl olacak gibi değil de hafif ağrılar var karnımda. Hani böyle israra çok sıkışık uyanırsın sabah da yapsan bile rahatlamazsın ya öyle gibi bir hissiyat
İnşallaj canımm. Kullandığımız ilaçlar yapıyordur muhtemelen. Çünkü belirti için erken benceİnşallah tutunuyordur
Kızlar 14 yapıldı ya transfer bugün böle sanki regli olcakmışım gibi ağrılar var sizde de oldu mu
@mayala tebrik ederim rabbim ikizlerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı benim ve isteyen herkesin başına. Benim dün betam 384 çıkmıştı 11. Gün ondan iki gün önce 151di. 30 mayısa da ultrason günü verdiler
Bir daha ki ultrasonu ne zamana veriyorlar? Türkiye gibi değil ya sistem. Merak ettim. Ne sıklıkla gidiyorsunuz?Ultrasona göre 6+6 günlük kayıtlara geçti normalde zaten 5.hafta bitti 6.haftaya girmiştim ama bir hafta daha öndeymiş bakalım ikinci randevuda kaç haftalık çıkacaklar net belli olacak Allah’ın izniyle inşallah Aminyeter ki sağlıklı gelişsinler sağlıcakla kucağımıza alalım minik mucizeleri inşallah Amin
Bir daha ki ultrasonu ne zamana veriyorlar? Türkiye gibi değil ya sistem. Merak ettim. Ne sıklıkla gidiyorsunuz?
Amiin amiin Allah razı olsun.Tüp bebek doktorum kadın doktorundan iki hafta sonraya randevu al dedi bebekler biraz daha büyümüş olsun diye bizde hemen aradık 28 mayısa verdi birde çoğul gebelik olduğu için sık kontrol olabilir normalde üç aylıktan sonra ayda bir çağırıyorlar 8 aylıktan sonra iki haftada bir 9. Aya doğru haftada bir ama çoğul gebelikte biraz daha sık kontrol olabilir büyük ihtimalle diğer randevuyu da iki hafta sonraya verecektir çünkü üç aylık olacağı için ona göre kontrol yapacak ve perinotoloji uzmanına da iki yada üç sefer detaylı ultrasona gönderecektir büyük ihtimalle kızım da çünkü iki sefer o doktora gittim herhangi bir sağlık sorunu varmı diye onlar daha detaylı bakıyorlar öyle Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar eylesin sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah Amin
Darısı senin Başına inşallah Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah güzel haberlerini almak nasip olsun Amin
Ben de 14 de transfer oldum belirtim yok cnm çift embriyoKızlar 14 yapıldı ya transfer bugün böle sanki regli olcakmışım gibi ağrılar var sizde de oldu mu
canım ben de çok tebrik ederimAmin çok teşekkürederim canım Arkadaşım Allah razı olsun
Darısı senin ve isteyenlerin başına inşallah Amin Ecmain inşallah
Durumun nasıl uzun zamandır görünmüyorsun iyisindir inşallah
mayala katar mayalacım ilk ultrasona sıkışık gitmemiz gerekiyor mu senin ilk muayene karından mı oldu
Ben de 14 de transfer oldum belirtim yok cnm çift embriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?