Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım çok sevindim Rabbim seni kolaylıkla sağlıkla evlatlarına kavuştursun İnşallah

Amin kuzum çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı senin başına olsun inşallah Rabbim kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelesin inşallah Amin

Amin Ecmain inşallah canım Allah razı olsun hepimiz tüm hamişler sağlıcakla vaktinde zamanında evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah Amin

Maşallah canım tebrik ederim sağlıcakla gelsin minik mucize

Bir daha ki ultrasonu ne zamana veriyorlar? Türkiye gibi değil ya sistem. Merak ettim. Ne sıklıkla gidiyorsunuz?

Bir daha ki ultrasonu ne zamana veriyorlar? Türkiye gibi değil ya sistem. Merak ettim. Ne sıklıkla gidiyorsunuz?

Tüp bebek doktorum kadın doktorundan iki hafta sonraya randevu al dedi bebekler biraz daha büyümüş olsun diye bizde hemen aradık 28 mayısa verdi birde çoğul gebelik olduğu için sık kontrol olabilir normalde üç aylıktan sonra ayda bir çağırıyorlar 8 aylıktan sonra iki haftada bir 9. Aya doğru haftada bir ama çoğul gebelikte biraz daha sık kontrol olabilir büyük ihtimalle diğer randevuyu da iki hafta sonraya verecektir çünkü üç aylık olacağı için ona göre kontrol yapacak ve perinotoloji uzmanına da iki yada üç sefer detaylı ultrasona gönderecektir büyük ihtimalle kızım da çünkü iki sefer o doktora gittim herhangi bir sağlık sorunu varmı diye onlar daha detaylı bakıyorlar öyle Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar eylesin sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah Amin
Darısı senin Başına inşallah Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah güzel haberlerini almak nasip olsun Amin

Amiin amiin Allah razı olsun.

mayala katar mayalacım ilk ultrasona sıkışık gitmemiz gerekiyor mu senin ilk muayene karından mı oldu

Yok sıkışık olmasan daha iyi net görebilmeleri için bazen idrar torbası dolunca boşaltıp öyle muane bile yapıyorlar ben muayene öncesi o yüzden lavaboya gitmiştim benim vajinal oldu senin nasıl geçti ultrasona girdin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…