- Konu Sahibi mayala katar
-
- #20.081
Askim seninde 5.gun embriyosuydu yanlış hatırlamıyorsam transferden 6 gün sonra yaptın dimi kaset testi belirtin varmiydi senin tecrübelerin bizler için çok onemliİnan ki çok erken daha zor yeni yerleşmişlerdir hatta kana karışacak idrara birkaç güne ihtiyacın var benim de 6.günde test yaptım çıkmıştı şokolmuştum hiç beklemiyordum
Askim seninde 5.gun embriyosuydu yanlış hatırlamıyorsam transferden 6 gün sonra yaptın dimi kaset testi belirtin varmiydi senin tecrübelerin bizler için çok onemli
Yani salı günü yapabilirimEvet canım benim 5.gün çift transferdi bende sizin gibi çarşamba günü transfer oldum tam transfer sonrası 6.gün sabah kalktım test yaptım hemen çizgi çıktı çok şükür benim erken gebelik test çubuklarından dı sende predictor Al 6.günü yada 7.güni yaparsın kendini hazır hissedersen bu test güvenilir
Ben yaptığım testleri ekliyorum açık renk olan 6.gün diğeri 7.gün testim
Yani salı günü yapabilirimcarsamba ümidi de ayrı güzel mis
Benim kasık ağrım pek göğüs ağrımda yok normal mi ya korkuyorumAmin kuzum dualarım seninle inşallah sağlıcakla bebişlerin kalp atışını duymayı ve büyümesini sonra sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah Amin
Benim kasık ağrım pek göğüs ağrımda yok normal mi ya korkuyorum
F fatsekDaydi mayala katar ayyy bende bende aynı durumdayım bel ağrım var sanırım yatmaktan o ve kasıklarıma arada saplanan ağrılarım var hala regli olucam diye korkuyorum bende ama yerleşme belirtisiymiş inşallah yerleşiyordur minik
Birde aşırı gaz ve lavaboya çıkma sorunu var sanırım ilaç kaynaklı oda sürekli lavabodayım resmen
Benim kasık ağrım pek göğüs ağrımda yok normal mi ya korkuyorum
Keseleri gördüm zaten canım ama bugün 5+6 hala kasıl yada fazla gögüs ağrısı olmaması normal mi bilmiyorum korkuyorumHiç belirtisi olmadan pozitif gören çok kişi var kuzum stres yapma kendine
Ay sende de öyleyse sevindim kuzum henimde böyle biraz adet ağrısı gibi vardı pozitiften sonra gitti gögüslerde de ben bastırırsam biraz hissediyorum bazende hic olmuyor, bel ağrısı bende de oluyor biraz yürüyünce başlıyor yaa Amiin insallah Rabbim korusunda sağ salim kavusalım bebeklerimizeeBenim de transfer sonrası kasık ağrım vardı çok şükür kesildi göğüs ağrısı hiç çekmedim sadece arada yoklayan bir bel ağrısı var o kadar endişe etme herkeste belirti olmaz bu sefer kramp olsa Allah etmesin dersin birşey mi oldu sakin kal inşallah Rabbim bebişlerinizi korusun bize bağışlasın inşallah Amin
Canım dediğim gibi bende girdirmeye çalışırken zorlanıyorum zor giriyor çok yavaş yavaş basıyorum 1 2 kere belki hafif yanmıştır o
Estroferm sağlık ocağında mecburen yazdiriliyor yazdirmayinca eczane vermiyor yazdirsanda ücretli alıyorsunEstrofem de ocağında yazılıyor bu arada bilmeyenler için
Ay sende de öyleyse sevindim kuzum henimde böyle biraz adet ağrısı gibi vardı pozitiften sonra gitti gögüslerde de ben bastırırsam biraz hissediyorum bazende hic olmuyor, bel ağrısı bende de oluyor biraz yürüyünce başlıyor yaa Amiin insallah Rabbim korusunda sağ salim kavusalım bebeklerimizee
Aa biz daha 3 günlük transfer olanlar olarak panik yapmayacağız ozaman halen belirti olmadığına göreKeseleri gördüm zaten canım ama bugün 5+6 hala kasıl yada fazla gögüs ağrısı olmaması normal mi bilmiyorum korkuyorum
Aaa neden e2 ve progesteron istedi ki doktorun benden hiçbirley istmedi transferden sonraaCanım hafif hafif sağ kasık ağrım var ama sabah hast gitmem gerekti klinik bende estrodiol (141)ve progesteron (13.80)degeri istemisti onları yaptırmaya gittim hahah hatta kaset test aldım ama tabiki çıkmadı progestron fitilini 2+2+2 ye çıkardılar sadece degerler normal dinlenmeye devam dediler işte oyle
Valla transferden sonra lekelenme de gelmedi hiç ağrım da yok kasıklarda 2-3 gün sonra biraz bi kasıklarda batma falan olsaydı da heyecanlandaydım. Griptim bide yeni geçiyordu transfer gününden düne kadar çok öksürdüm. Umarım öksürmekten dolayı birşey olmamıştır çok korkuyorumF fatsekDaydi mayala katar ayyy bende bende aynı durumdayım bel ağrım var sanırım yatmaktan o ve kasıklarıma arada saplanan ağrılarım var hala regli olucam diye korkuyorum bende ama yerleşme belirtisiymiş inşallah yerleşiyordur minik
Birde aşırı gaz ve lavaboya çıkma sorunu var sanırım ilaç kaynaklı oda sürekli lavabodayım resmen
Yazdırırken doktorun günde kaç kere kullanıldığını doğru yazdığından emin olmak gerek. Mesela günde 3 kere kullanıyorum ama günde iki kere diye yazdığı için eczaneden reçeteyle alamadım ilaç bitmemiş göründüğü için ücretli aldım. Ama sonrakiler de buna dikkat ettim yazdırırken sıkıntı olmadı 40 tl gibi bi ücret ödeyerek alıyorumEstroferm sağlık ocağında mecburen yazdiriliyor yazdirmayinca eczane vermiyor yazdirsanda ücretli alıyorsun
Ya ilkt transfer de de istemişlerdi ilaç dozu için soruyorlar sanırım ayarlamak icinAaa neden e2 ve progesteron istedi ki doktorun benden hiçbirley istmedi transferden sonraa
Olabilir belki canım bana embriyoyu koydular ilaçları yazdılar 26 sında kan ver dedilerYa ilkt transfer de de istemişlerdi ilaç dozu için soruyorlar sanırım ayarlamak icin
Bütün bozuk testler beni buluyorOlabilir belki canım bana embriyoyu koydular ilaçları yazdılar 26 sında kan ver dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?