Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İnan ki çok erken daha zor yeni yerleşmişlerdir hatta kana karışacak idrara birkaç güne ihtiyacın var benim de 6.günde test yaptım çıkmıştı şok olmuştum hiç beklemiyordum
Askim seninde 5.gun embriyosuydu yanlış hatırlamıyorsam transferden 6 gün sonra yaptın dimi kaset testi belirtin varmiydi senin tecrübelerin bizler için çok onemli

Askim seninde 5.gun embriyosuydu yanlış hatırlamıyorsam transferden 6 gün sonra yaptın dimi kaset testi belirtin varmiydi senin tecrübelerin bizler için çok onemli

Evet canım benim 5.gün çift transferdi bende sizin gibi çarşamba günü transfer oldum tam transfer sonrası 6.gün sabah kalktım test yaptım hemen çizgi çıktı çok şükür benim erken gebelik test çubuklarından dı sende predictor Al 6.günü yada 7.güni yaparsın kendini hazır hissedersen bu test güvenilir

Ben yaptığım testleri ekliyorum açık renk olan 6.gün diğeri 7.gün testim

Eklentiler

• 80F2EB4E-756B-4ADD-A5AB-1F52772928E5.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_7636.webp
    32 KB · Görüntüleme: 18
Belirtim bel ağrısı çoktu birde kasıklarda ağrım vardı hatta regl olacağım dedim ama çok şükür ikisi de tutunmuş benim minik mucizelerim darısı başına inşallah Amin

Yani salı günü yapabilirim carsamba ümidi de ayrı güzel mis

Yani salı günü yapabilirim carsamba ümidi de ayrı güzel mis

Evet canım bende tam Salı günü yaptım benim yüzüme transfer sonrası yüzüme doğum lekesi gibi lekeler attı ve transfer sonrası 5.gün şiddetli bel ağrısı kramplarla uyandım tamam dedim regl olacağım sonra olmadım o karın ağrısı yok oldu ama bel ağrısı arada yokluyor hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz Amin

F fatsek Daydi mayala katar ayyy bende bende aynı durumdayım bel ağrım var sanırım yatmaktan o ve kasıklarıma arada saplanan ağrılarım var hala regli olucam diye korkuyorum bende ama yerleşme belirtisiymiş inşallah yerleşiyordur minik
Birde aşırı gaz ve lavaboya çıkma sorunu var sanırım ilaç kaynaklı oda sürekli lavabodayım resmen

Yok yok yatmak için değil bu sanki aşağı kısım kırılacak gibi bir ağrı ben şu an fazla yürüyüş yapayım yada ayakta kalayım belim çok ağrıyor

Benim kasık ağrım pek göğüs ağrımda yok normal mi ya korkuyorum

Benim de transfer sonrası kasık ağrım vardı çok şükür kesildi göğüs ağrısı hiç çekmedim sadece arada yoklayan bir bel ağrısı var o kadar endişe etme herkeste belirti olmaz bu sefer kramp olsa Allah etmesin dersin birşey mi oldu sakin kal inşallah Rabbim bebişlerinizi korusun bize bağışlasın inşallah Amin

Ay sende de öyleyse sevindim kuzum henimde böyle biraz adet ağrısı gibi vardı pozitiften sonra gitti gögüslerde de ben bastırırsam biraz hissediyorum bazende hic olmuyor, bel ağrısı bende de oluyor biraz yürüyünce başlıyor yaa Amiin insallah Rabbim korusunda sağ salim kavusalım bebeklerimizee

Bende aynısı biraz fazla ayakta kalayım yada yürüyeyim sanki aşağı kısmı kopacak gibi geliyor belirti olmaması daha iyi hatta doktorum sordu gittiğimde karın ağrın falan var mı kanaman vs yok dedim dedi güzel o zaman ben aksine ağrı olsa paniklerim

Keseleri gördüm zaten canım ama bugün 5+6 hala kasıl yada fazla gögüs ağrısı olmaması normal mi bilmiyorum korkuyorum
Aa biz daha 3 günlük transfer olanlar olarak panik yapmayacağız ozaman halen belirti olmadığına göre canım ne güzel artik rahatla keseleri bile görmüşsün

Aaa neden e2 ve progesteron istedi ki doktorun benden hiçbirley istmedi transferden sonraa
Valla transferden sonra lekelenme de gelmedi hiç ağrım da yok kasıklarda 2-3 gün sonra biraz bi kasıklarda batma falan olsaydı da heyecanlandaydım. Griptim bide yeni geçiyordu transfer gününden düne kadar çok öksürdüm. Umarım öksürmekten dolayı birşey olmamıştır çok korkuyorum

Estroferm sağlık ocağında mecburen yazdiriliyor yazdirmayinca eczane vermiyor yazdirsanda ücretli alıyorsun
Yazdırırken doktorun günde kaç kere kullanıldığını doğru yazdığından emin olmak gerek. Mesela günde 3 kere kullanıyorum ama günde iki kere diye yazdığı için eczaneden reçeteyle alamadım ilaç bitmemiş göründüğü için ücretli aldım. Ama sonrakiler de buna dikkat ettim yazdırırken sıkıntı olmadı 40 tl gibi bi ücret ödeyerek alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…