Benimki de hayaletten bi tık koyuyduuYok normal pembeydi sildim onu galibayani öyle koyu falan değildi hafif pembe renkti
Benimki de hayaletten bi tık koyuyduu
Benimki de hayaletten bi tık koyuyduu
Aynen canım bende bundan bide awox varBu güvenilir bunu alın
Aynen canım bende bundan bide awox var
Mayalam bugün iğnenin 10. Günü gündüz az leke gördüm regl oldum çıktım dışarı o sinirle yeni eve geldim. Baktım ama hiçbişet gelmemiş peçeteye daha gelmedi. Ama gün boyu ben bel ağrısı çektim reglmişim gibi. Normalde benim kendini az gösterir ve birkaç saat sonra devamı gelirdi ama bugün gelmedi. Anlamadım umutlanayım mı iğnenin etkisi mi kafam allak bullak.
3 gün önce ovulasyon testi yaptım hafif silik çizgi çıkmıştı. Önceki günlerde koyuydu ama ondan sonra yapmadım. Gebelik testi hiç yapmadım. Eşime al dedim sakin ol sabaha kadar bekleyelim dedi. Şu eşimdeki rahatlık kimse de yok. Öğlen kahverengi şeklinde lekem oldu o kadar ama hala bel ağrım varCanım inşallah yerleşme kanaması olsun hiç test yaptın mı peki ovitrellenin etkisi o kadar sürmez galiba
3 gün önce ovulasyon testi yaptım hafif silik çizgi çıkmıştı. Önceki günlerde koyuydu ama ondan sonra yapmadım. Gebelik testi hiç yapmadım. Eşime al dedim sakin ol sabaha kadar bekleyelim dedi. Şu eşimdeki rahatlık kimse de yok. Öğlen kahverengi şeklinde lekem oldu o kadar ama hala bel ağrım var
Şimdi yaptım 3 dk böyle oldu. Bugünü de bitti sayarsak 11. Gün hala ovitrelle etkisi var mıdır?Bel ağrısı gebelikte de oluyor ona takılma önemli olan kanamanın artmaması ovitrellenin etkisi gitmişse silik yada çıkmaz ama koyulaşırsa gün gün bil ki gebeliktir inşallah
Şimdi yaptım 3 dk böyle oldu. Bugünü de bitti sayarsak 11. Gün hala ovitrelle etkisi var mıdır?
Ama bu yaptığım ovulasyon testi bunda da gebelik çıkar mı? Ay mayalam ilk defa böyle heyecanlarım Allahım ne olursun tutunmuş olsun. Bu diğer foto 5. DkBen taze transferde ovitrelle vurdum Opu için tam transfer sonrası 13. Gün yaptım pozitif çıktı yani ovitrelle değildi
Ama bu yaptığım ovulasyon testi bunda da gebelik çıkar mı? Ay mayalam ilk defa böyle heyecanlarım Allahım ne olursun tutunmuş olsun. Bu diğer foto 5. Dk
İnşallah canım çok saol. Yani karnım gorul gorul regl olsa çoktan sökülürdü. Kafamda bir sürü olaslık kombinasyonKimi ovulasyonla da öğrenmiş eğer imkanın varsa bir kan ver yada pazartesi günü sabah ver çıkarsa zaten düşük değerde olsa çıkacaktır inşallah Amin Amin inşallah gebelik çizgisidir
İnşallah canım çok saol. Yani karnım gorul gorul regl olsa çoktan sökülürdü. Kafamda bir sürü olaslık kombinasyonsabahı zor ederim artık
Ya mayalam yaaa sen çok yaşaHadi inşallah dilerim bebiştir sen kendini yine de yorma stres yapma Allahım yüzünü güldürsün inşallah Amin
Kalktım senin için ovulasyon testinden yaptım simsiyah çıktı demek ki gebelik olunca çıkıyor diğer pembe olan kontrol çizgisi onu bile sönük bıraktı
Transfer öncesi progesteron kaçtı sizin23 Nisan da transfer yapıldı
Transfer öncesi progesteron kaçtı sizinBenim de kan sonucum 355 transfer hariç 10. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?