- Konu Sahibi mayala katar
-
- #20.101
Aaa neden e2 ve progesteron istedi ki doktorun benden hiçbirley istmedi transferden sonraa
Valla transferden sonra lekelenme de gelmedi hiç ağrım da yok kasıklarda 2-3 gün sonra biraz bi kasıklarda batma falan olsaydı da heyecanlandaydım. Griptim bide yeni geçiyordu transfer gününden düne kadar çok öksürdüm. Umarım öksürmekten dolayı birşey olmamıştır çok korkuyorum
Yok yok yatmak için değil bu sanki aşağı kısım kırılacak gibi bir ağrıben şu an fazla yürüyüş yapayım yada ayakta kalayım belim çok ağrıyor
Ya benim kanamam yok ama tek seferlik bi kahverengi lekelenme olmus ağrım sızım olmadı hiç simdi yok sükür devamı gelmemis ama cok korktum yaaBende aynısı biraz fazla ayakta kalayım yada yürüyeyim sanki aşağı kısmı kopacak gibi geliyor belirti olmaması daha iyi hatta doktorum sordu gittiğimde karın ağrın falan var mı kanaman vs yok dedim dedi güzel o zaman ben aksine ağrı olsa paniklerim
Hangi marka kız bu bozuktan ziyade idrar fazla gelmiş gibi görünüyor görseldeBütün bozuk testler beni buluyordaha transfer 3.gunu ne bekliyorum ki cidden
İnşallah canım benim inşallah keşke ovitrelle vurdurmasaydı da 2-3 gün sonra test yapabilirdimBenim doktorum ilk yarım saatte tutundu tutundu sonrası çok önemli değil sadece dikkat et kendine dememizin sebebi hamile sayılırsınız artık ona göre davranın demek istiyoruz dedi
O yüzden o sana tutunmak istedikten sonra ne olursa olsun tutunur kuzum
Hiç düşünme sen öyle
Hangi marka kız bu bozuktan ziyade idrar fazla gelmiş gibi görünüyor görselde
İnşallah canım benim inşallah keşke ovitrelle vurdurmasaydı da 2-3 gün sonra test yapabilirdim
Allah allah bende fitil ve iğnesini kullanıyorum. Hcg ve progesteron hormonu farklı ki testin algılamaması lazımEvdeki testlerede hiç güven olmuyo bence en güzeli kandan baktırmak aşılama yaptırdığımda test günü bile idrar testi bende pozitif gösteriyordu ama kanda hiçbişi yoktu
Hemde en iyi marka testleri kullandım
Progestan kullanıyodum meğersem o yanıltmış beni onu kestikten sonra negatife döndü
Al-bi test yık aslında her zaman damlattigim gibi yapmıştımHangi marka kız bu bozuktan ziyade idrar fazla gelmiş gibi görünüyor görselde
Kuzu albiyle benim kötü anılarım var bide artımadle boşver sen onlarıAl-bi test yık aslında her zaman damlattigim gibi yapmıştım
Beni de predictor kahretmesin hep pozitif verdi nego iken bileKuzu albiyle benim kötü anılarım var bide artımadle boşver sen onlarıawox ve predictor iyidiiir
Ya benim kanamam yok ama tek seferlik bi kahverengi lekelenme olmus ağrım sızım olmadı hiç simdi yok sükür devamı gelmemis ama cok korktum yaa
Beni de predictor kahretmesin hep pozitif verdi nego iken bile
Beni de predictor kahretmesin hep pozitif verdi nego iken bile
Aynen canım prodoctordur oo bence deO prodoctor markasıdırgenelde onlar yanıltıyor buradaki kızlar çoğunlukla predictor markayla yaptı pozitif olanlar kanda da pozitifti
Evet evet bende öyle biliyorum. Ben Transferden sonra ovitrelle vurulduğumda ertesi gün test yaptım bakalım nasıl çıkacak diye aslında ikimci çizgi silik çıktı bayaa. Acaba foliküllrrim olmadığı için mii. Bence opudan önceki ovitrelle etkisiyle transferden sonrakinin etkisi testte farklı gözüküyor. Transferden sonraki silik çıktı bendeBunlar genelde doğru sonuç veriyornormalde bebek yerleşmemişse ovitrelle vurmamışsan bunlar hariç hiçbir ilaç beta salgılamaz imkansız diğer ilaçların pozitif göstermesi ha yalancı testler var belki onlar pozitif göstermiştir
Ya olabilirO prodoctor markasıdırgenelde onlar yanıltıyor buradaki kızlar çoğunlukla predictor markayla yaptı pozitif olanlar kanda da pozitifti
Ya olabilir
Aynen canım prodoctordur oo bence de
Evet evet bende öyle biliyorum. Ben Transferden sonra ovitrelle vurulduğumda ertesi gün test yaptım bakalım nasıl çıkacak diye aslında ikimci çizgi silik çıktı bayaa. Acaba foliküllrrim olmadığı için mii. Bence opudan önceki ovitrelle etkisiyle transferden sonrakinin etkisi testte farklı gözüküyor. Transferden sonraki silik çıktı bende
Baya koyumuydu pekiiBende ovitrelle vurdum ertesi gün test yaptım pozitif çıktı ama biliyordum çünkü içinde beta hcg var onun harici kullandığımız ilaçlar pozitif göstermez çünkü beta bebeğe özel bir hormondur
Yo aşkm kırmızı kutulu varya kalın test o zannettim benbu muydu canım
Baya koyumuydu pekii
Yo aşkm kırmızı kutulu varya kalın test o zannettim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?